Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 116
  • 703
  •   1
Отговори
# 30
 На мен ми пристигна поръчката. За четири дни дойде. Парфюмът изглежда и мирише като оригинален, ама де да  знам - може да е някакво много добро менте Laughing не съм специалист.

# 31
 Аз ще чакам намаленията на Ла Рош другата седмица.....smile3506

# 32
  • Варна
И аз имам смс за поръчката ми в понеделник. Трябваше да пристигне на 9-ти, ама на - днес  Laughing
Дължа старите цени на продуктите, то няма как и другояче, де Simple Smile

# 33
  • София
Как разбра, че ще има намаления другата седмица? Thinking

# 34
  • Miami
Във фейсбук са писали  Peace

# 35
  • Варна
Пише го във ФБ Simple Smile

# 36
  • София
В момента цените на Ла рош са страшно завишени,  това  кремче за 36лв. във Фрамар е 28   Tired

# 37
Както споменах в предната тема, цените са доста завишени на някои продукти, и като сложат "уж" намаление и дано достигнат старите си "нормални" цени Crazy

# 38
  • Варна
Пристигна ми поръчката, всичко е ок.

# 39
Направо ме отказаха с новите си цени. Нещата, които исках да поръчам- продукти за коса- в момента са с по-ниски цени в Златна рибка, отколкото тук  Thinking Като добавим и доставката и просто се обезмисля поръчката....

# 40
Аз за сега следя скачащите цени на сайта,парфюм който следя в момента е над 30 лв повече и се отказах да го поръчвам  Peace

# 41
  • София
И аз следя отдавна и много се колебая, впечетление ми прави, че повечето продукти селективна бяла козметика са на не много по-различни цени от ягодката.
Чета ви, че коментирате парфюми и продукти за коса, някой поръчвал ли е бяла козметика? Rolling Eyes

# 42
  • София
Не знаех за страницата им в фб. Мерси! Hug

Ма верно много са завишили цените. Нещо си повярвяха много.  Crossing Arms Само, че забравят, че пазаруваме от там главно заради цените, щото услугата им не блести с нищо друго! Naughty

# 43
  • София
И аз следя отдавна и много се колебая, впечетление ми прави, че повечето продукти селективна бяла козметика са на не много по-различни цени от ягодката.
Чета ви, че коментирате парфюми и продукти за коса, някой поръчвал ли е бяла козметика? Rolling Eyes

Аз пазарувам бяла козметика и нямам забележки. Peace

# 44
  • Варна
Аз като един репортер от ФБ  Laughing
Вярно е, че цените ни се вдигнаха с около 15%. Единствената причина за това е, че електронният ни магазин е чисто нов: това бяха първоначални (промо) цени, които променихме само веднъж. В момента и за в бъдеще няма да променяме цените. Отделните цени на всеки един продукт може да се променят - в зависимост от цената, на която ги купуваме от прекупвача - но това се случва във всеки магазин. Да вдигнем всички цени обаче няма да се случи

Общи условия

Активация на акаунт