Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg (3)

• 71 082
  • 703
  •   1
Отговори
# 15
И аз си получих пратката, доволна съм, но ще се въздържа засега от нови поръчки. Парфюмът, който щях да поръчвам тези дни, сега е с около 20 лв. повече.

# 16
  • София
Чета, че използвате кодове не само на първа, но и при следващи поръчки. Друг имейл ли въвеждате в сайта ? На мен ми излезе пак прозорчето за имейл, въведох си моя и ми написа, че офертата е валидна само веднъж.

# 17
  • Бургас
Записвам се да следя. Първите ми две поръчки бяха бързи и безпроблемни, ще видим дали ще има трета.

# 18
Чета, че използвате кодове не само на първа, но и при следващи поръчки. Друг имейл ли въвеждате в сайта ? На мен ми излезе пак прозорчето за имейл, въведох си моя и ми написа, че офертата е валидна само веднъж.

IL, аз писах в старата тема. Трябва да използваш различни мейли  Peace
Иначе всичките ми 3 кода съм ги ползвала през единствения ми, регистриран профил в сайта  Simple Smile

# 19
  • София
За съжаление предишния път, когато имаше повишение с левчета, намалението беше със стотинки. Не вярвам намалението да бъде дори и на половината на повишението. Дано не греша, защото някои цени станаха каквито са в Бюти Зоун newsm78

# 20
  • в 1001-та нощ
и аз се записвам с няколко успешни поръчки, с оригинални парфюми, декоративна козметика и козметика за коса

ще ползвам сайта, ако ми е изгодно  Peace

ако ценовата политика се запази - може следващата тема да е: Еnzo.bg -  маркова козметика с изненадващо променливи цени  Mr. Green

# 21
  • София
След драстичното повишение на следен от мен парфюм с 33 лв, днес цената му е паднала с 3 лв (от високата цена  Mr. Green ). Доволна съм от качеството на продуктите, но ще поръчам отново само ако ми е изгодна цената плюс скъпата доставка. Иначе на тези цени има откъде да си поръчам за наполовина по-ниска доставка и ще получа 2 часа след поръчката.

# 22
  • Чукарландия
Доволна съм от всичко, получено досега. Вече имам четири поръчки и (ако цените тръгнат надолу) смятам да имам и други. Peace

# 23
  • Варна
Този D&G Sicily нали го спряха от производство ?
Интересно  newsm78 как ще се снабдяват с него в промишлени количества за продажби.

# 24
и аз тъкмо се оглеждах за поръчка,но като ви чета /добре че се записах да го правя   bouquet / за сега ще изчакам  Mr. Green

# 25
  • Чукарландия
Интересно  newsm78 как ще се снабдяват с него в промишлени количества за продажби.

Не се знае, знае ли се какви количества ще заредят. Може да са няколко бройки. Peace

# 26
  • виртуално

Не се знае, знае ли се какви количества ще заредят. Може да са няколко бройки. Peace

бяха го спрели
след това го реформулираха и пуснаха отново

# 27
Айде да видим до заплата дали ще успея да се вредя с нещо не хипер увеличени  Mr. Green

kashmir, ако  ти позволява да редактираш първия пост, сложи линкче към старата темичка, че има интересни неща в нея, пък да не се търси всеки път.   bouquet

# 28
  • София
ina.gg , готово.  Hug

Имам смс за поръчката ми направена в понеделник. Peace

# 29
  • София

IL, аз писах в старата тема. Трябва да използваш различни мейли  Peace
Иначе всичките ми 3 кода съм ги ползвала през единствения ми, регистриран профил в сайта  Simple Smile

Mерси  Peace Така и предположих, но реших да питам.

Общи условия

Активация на акаунт