Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 088
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  Решат,  е също интересен образ - кого ще предпочете  Нуран - старата любов или...любовта на Кенан newsm78

# 61
Малкото РАЧЕ в семейството на Кали да живо и здраво и много пробивно и успяващо в живота-ЧРД Hug Hug Hug
Скрит текст:
Кали дано съм разбрала правилно newsm78

Правилно си разбрала Себи.  Hug Hug Hug Благодаря!

Много интересни снимки.

# 62

Дали и Илкер е е женен или е само в роля ще разберем с времето .Много ми е симпатично това момче.

# 63
Здравейте!  Hug

Благодаря за милите пожелания.  Hug Hug Hug

Бамбашка не ами дори нещо повече, а като прибавим и още една дъщеря при това овен нещата стават взривоопасни.  ooooh! ooooh!

Обещах,  че като се прибера ще имаме новини, ето макар и непотвърдена официално от канала информация, начало на сериала, 26 юли, четвъртък.

Kotu Yol adli dizimiz 26 Temmuz Persembe gunu yayinlacaktir. Dogrulugu kesin olmayan haberdir.

Лека нощ.  Hug

Единият от композиторите на музиката към сериала, Saki Cimen

Ve @ergnsnlndrc kayitta... "Kotu yol" dizisi hem senlendi hem huzunlendi... Guzeliz guzeeelll...

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 01:53 от riminiii

# 64
Samira

They have finished shootings in Adana

Flutter Flutter Flutter

# 65
  • София
Добро утро  Hug

Римини    bouquet много хубави новини и непотвърдената и другата.Радвам се ,че снимките в Адана са приключили защото да ви призная пейзажа ми действа доста подтискащо  ooooh!

Хубав ден  Hug Hug Hug

# 66
Добро утро.
Е май пропускам първи епизод ,че имаме празник у дома.
Ще разчитам на вашите писания.

# 67
 HugДобро утро Hug
Шатци Heart Eyes,добре е,че кафато си го сложила на  сянка .  bouquet
Римии Hug Hug HugНовината наистина е чудесна.Аз си мисля ,че началната дата на нашия сериал" Лош път" ще е 26 юли.Просто всички предварителни информации говорят за това.
Иф Hug не се притеснявай -ще наваксаш .  Надявам  се   наистина много да се пише ,пък и дано сериала си го бива и заслужава и гледането и писането.

Приятен  ден и дано завали  малко ,че много ни дойдоха горещините Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 09:48 от sebilMM

# 68
Добро утро!  Hug

Ето и прохлада ви донесох  Joy Joy Joy, ако не ви хареса ще замина отново.  hahaha hahaha hahaha
Един готин Джансел, с мустаците свикнах и вече ги обичам, особено след шика на сватбения ритуал, но това име Кенан нещо не мога да възприема, за сега разбира се.  newsm78 Wink

Скрит текст:
А по въпроса за писането, не е необходимо да се пише много, където се пише много обикновенно е под строй или  по списък, уж много се пише но нищо не се казва, а ако се каже нещо е тенденциозно или негативно.  Mr. Green Днес e Денят на тишината посветен на Мехер баба, индийски духовен учител, един от гурутата и на хипитата от седемдесетте години. Перефразирам неговатa максима -  няма нужда да се пише много за да се каже всичко.  Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 09:57 от riminiii

# 69

Шатци и аз не съм очарована от обстановката в Адана ,ама май скоро ще се качим във влака и потеглим към Истамбул Laughing Laughing Laughing

# 70

А това тук май е следващата спикрка -по пътя Wink Wink Wink

По всичко личи ,че тръгваме на "път" от 26.07-дано !

# 71
  • София
здравейте,

чудесна новина, че на 26.07 стартираме  Peace

Samira

They have finished shootings in Adana

....

Самира: Снимките в Адана са приключили  Peace

# 72

И това е заснето в Адана ,ама в доста по-различна обстановка newsm78
Започва все по- интересно да ми се струва.

И работен момент  по време на снимките там.

# 73

Тъй както гледам и къщити пък и дворовете на някои хора от Адана са различни  от селските и бедняшки от които е Нуран.Как да не тръгне момичето на  път пък даже и да е "Лош път"
Тоалетите на жените -градски ,както са се носили през 50-60-години  на миналия век Flutter

Рими Hugнадявам се да  свикнем с името Кенан . Аз не харесвам и Ахмет,но Джансел и героят му го направиха да звучи като музика в ушиту ми Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Hug

# 74
  • София
Ще видим по какви причина си тръгва Нуран.Има и мъртвец  newsm78 Wink

Общи условия

Активация на акаунт