Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Друг източник посочва и часа на излъчване, но все още не е официално.

Kotu Yol series start 26.07.2012

‎26.july 2012 20.00 Cahnnel D

# 76
  • София
Друг източник посочва и часа на излъчване, но все още не е официално.

Kotu Yol series start 26.07.2012

‎26.july 2012 20.00 Cahnnel D

ако е на мястото на КВФ, значи действително ще е от 20ч. Това е от една страна добре, защото е праймтайм, но от друга ще имаме голяма конкуренция може би  Thinking Кои сериали евентуално ще са ни конкуренция?

# 77

Мисля си , че часът и денят са изключително подходящи за успушен сериал.
Дано да е така и да им е на добър час/път Hug Hug Hug
   Камерата обича Шукран ,надявам се да я заобичаме и ние Laughing Laughing Laughing

# 78
  • София
Мише нямам представа кои други сериали тръгват по това време на годината.Иначе в четвъртък знам , че по същото време дават "Безмълвните" с МЙ Hug

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 17:49 от Shatzi

# 79
  • София
Мише нямам представа кои други сериали тръгват по това време на годината.Иначе в четвъртък знам , че по същото време дават "Безмълвните" с МЙ Hug

ясно  Peace

# 80
Доколкото знам  критериите за успешен турски сериал в последните години е един единствен, търговски и се нарича рейтинг и паралелните парични постъпления от реклами. За мен е все едно дали точно по този показател ще има успех сериала с Джансел. Ама ако искам да го гледам трябва да разчитам на драгия масов турски зрител, отново някой параграф и пак 22. "Човека бг мама форум без коментар" позитивно по поръчка вече му предрече неуспех.   Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 81
  • София
За 'нероден Петко ' нищо не мога да кажа  hahaha hahaha hahaha Нека почне сериала и ще видим. Hug
Римини Wink Joy Joy Joy Joy

# 82

От наблюдения зная ,че за да има успех един турски сериал в него трябва да има -
Социална-лична  драма ....КВФ

Циганска махала ....ЗС

Селска  атмосфера-Аси

Може би и тотална беднотия в оласт  Адана  да се окаже печеливш ход newsm78 #Crazy newsm78 newsm78

# 83
  • София
Себи голяма беднотия  Mr. Greenе е било в Адана ония години .Добре , че Адана е само  в първите епизоди  Hug

# 84
 Имам доста нови снимки от Адана - да ги постна ли newsm78 newsm78 newsm78
Да си кажа мнението за снимки и фрагмани /макар ,че никой не ми го иска hahaha hahaha hahaha/
Предпочитам снимки - по-добре се ориентирам в събитията.Фрагманите ме хвърлят във фантазии  от които много малък %  се оказва верен. Laughing

наистина голяма беднотия е била и не съм много сигурна ,че и сега не е -
Имам чувството , че декора е естествен  и е така дори и сега  в този район.

# 85
  • София
Поствай ги Себи   Hug да се ориентираме и ние  Laughing

# 86
Права си Себи, има си изпитани схеми,  включват продуценти и сценарен екип, вървят накуп и след като в няколко предавания споменат за това и "човеците форуми" го разпространят  hahaha hahaha се приема по седенките за чиста монета  hahaha hahaha hahaha.
Скрит текст:
Беше ми интересен рейтинга на КВФ гледах началните серии  и се зачетох преди време в темата, ами бях поразена, много бг момичета споделиха своята болка, те също са били подложени на подобно унижение, без възможност да потърсят правата си и да видят наказани виновните, търсят справедливост поне малка в сериала. Това е една от причините за интереса, иначе издиша много, особено след 30 серия, а и фабулата да се влюби в един от насилниците си, дори и не пряк, някаква реабилитация на местните обичаи, не го приемам, вид стокхолмски синдром.

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 20:49 от riminiii

# 87
Поствай Себи  Hug, Джансел също постна своите детски снимки от период десет години по късно от брега на Егейско море, в околностите на Измир,  най-европейската част на Турция, ами същото, нормално е, и сега е така някъде, че и по лошо.  Hug ooooh!

# 88
  • София
От фейса на сериала Shocked

Скрит текст:
Ауууу Римини   Hug  hahaha hahaha hahaha hahahaзаради друг сериал , тук в спор няма да влизаме .На саме се разберем , щото пък аз го харесвам .Сериала  Laughing или друго  Joy Joy Joy

# 89
Шатци май тези които гледам са зад кадър и сигурно и ти ги знаеш ,защото днес спомена за  починал в първа серия.
Май е късничко  за тях  пък и забелязвам ,че само за ден от54снимки вече са 77.
Силно се надявам  всеки ден да имаме новина -та то само две седмици  останаха до началото.

Каквото и да си говорим от Адана няма да са само  сцени от бедняшките квартали- ще видим и хайлайфа  им там.На доста снимки виждам добре облечени жени  и мъже .

Общи условия

Активация на акаунт