Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми харесват и жените в шалвари.  Peace

Нима може да се снима филм за Робинзон Крузо и той да е в смокинг и гладко избръснат.   hahaha hahaha hahaha

Майките и бабите на мои съученици, много мили жени  в къщи стояха с тях и точеха най вкусните баклави. На вън обаче бяха светски облечени, не можех да ги позная, това у нас в средата на седемдесетте.   Peace

# 91
  • София
Себи , не знам дали всичкото инфо е само епизод едно. newsm78 Адана е първите епизоди .Беше постнато инфо.Римини беше  Hug

# 92
Рими  Hugнапълно си права .Колкото са по- автентични  сцените и обсановката  толкова повече хора от този регион ще  се препознаят .Това ще доведе до екраните  повече  зрители от там.
Нали все гоним рейтинг  уффф... hahaha hahaha hahaha

Освен това  шалварите  не спарват в горещините -прохладно е с тях - В Либия имах тоалет шалвароподобен - супер е Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
Рими , Naughty Laughing Laughing Laughing и аз съм като Шатци фен на нещо друго

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 21:29 от sebilMM

# 93
Имаше инфо, че първите четири епизода ще се снимат в Адана.  newsm78

Но това не означава, че няма да има паралелно действие със сюжетната линия и героите от Истанбул например или снимачната площадка някъде там,  както се разбра с третия трей. Това разбира се само по непотвърдена официално информация, от туити на дами които следят отблизо снимките.

Ох,  и аз не обичам трейлъри и  гадаене, обичам да гледам завършени серии,  дори накуп. Може би затова се влюбих в Спомни си, любима, дори и без превод и то в средата на втори сезон и предизвикано отчаяние от т.н.  пленителка на сърца.  Hug

Скрит текст:
Добре, знам, моля ви не ме карайте да се дуелирам и за това. hahaha hahaha hahaha Обичам ви Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, защото обичате друг   Wink Crazyhahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 23:29 от riminiii

# 94
  • София
На мен ми харесват и жените в шалвари.  Peace

Нима може да се снима филм за Робинзон Крузо и той да е в смокинг и гладко избръснат.   hahaha hahaha hahaha

Майките и бабите на мои съученици, много мили жени  в къщи стояха с тях и точеха най вкусните баклави. На вън обаче бяха светски облечени, не можех да ги позная, това у нас в средата на седемдесетте.   Peace
Как го разказа  Heart Eyes Дояде ми се  ooooh! Laughing Laughing
Скрит текст:
Римини   Hug, няма бе   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 95
Шатци  аз наистина не си мисля ,че всичко което виждаме в снимки , дори и фрагмани са само от първа серия .
Това само ни информира какво и къде ще се случи  ,но не и кога. newsm78
Ами ще имаме търпение  и дано се случват интересни неща.

# 96
  • София
Шатци  аз наистина не си мисля ,че всичко което виждаме в снимки , дори и фрагмани са само от първа серия .
Това само ни информира какво и къде ще се случи  ,но не и кога. newsm78
Ами ще имаме търпение  и дано се случват интересни неща.
Ми така ще да е  Hug

# 97

Малко е раничко , но ми се ще да ви кажа -Лека нощ! smile3524

Имам малко домашни задължения  и се оттеглям.
Видя ли обаче нещо интересно ще го поствам Hug Hug Hug

# 98
  • Ямбол
Здравейте и от мен HugНе пиша,но следя всичко,което сте публикували Simple SmileЩе чакам да започне сериала,тогава ще коментирам:)Поздравления,че поддържате темата и качвате актуални снимки информация HugА относно превода,ще има ли някаква организация или е рано още newsm78

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 22:01 от contessa24

# 99
  • София
contessa24  Hug здравей.
На този етап нищо не може да се каже за превод. Hug

# 100

И аз казвам засега лека нощ, не с Кенан,  а с любимия ми нов Мурат на Фунда, знаете  много го обичам,
ох, милия не му провървя съвсем на  жена за разлика от Джансел.   Crazy Crazy Crazy

# 101
Лека нощ момичета.
Джансел все пак не го харесват само младите момичета. hahaha Joy Joy Joy

# 102
  • Ямбол
То за хубавите мъже няма възрастова граница GrinningА и хората стареем само физически,духом си оставаме млади Heart EyesМайка ми също много му симпатизира,а е на 62г Wink

# 103
И за хубавите и бих казала  в този случай най-вече за интересните мъже.   Laughing

Джансел ми пасва и като приятелка  както Айда и като тъща с разлика около четири години, но приемлива, вече за второто само в минало време.  hahaha hahaha hahaha

# 104
 О .. я как изглежда Джансел/Селим -има няма преди  една  година Shocked Shocked Shocked-на 26-27 годишен мъж ,не повече  Hug Hug Hug

Конти  Hug здравей - тя мяйка ти доста млада  спрямо мен. Така е  с  харесването на харизматичните мъже- няма възрастови граници за феновете  им!

Общи условия

Активация на акаунт