Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз да питам героя на Джансел сгоден ли е за тази Ламис.Джансел цяла серия ми се мота с тази халка и се чудя гаф ли е не е ли?А на тази снимка продължава да си е с халката.То ясно ,че с ожени ,ама във филма май не е? newsm78
Сгоден е за Леман  Peace

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 08:22 от Shatzi

# 691
  • София
В момента повтарят епизода  Wink

# 692
  • София
Аз да питам героя на Джансел сгоден ли е за тази Ламис.Джансел цяла серия ми се мота с тази халка и се чудя гаф ли е не е ли?А на тази снимка продължава да си е с халката.То ясно ,че с ожени ,ама във филма май не е? newsm78
Сгоден е за Ламис  Peace

да, нали жената на шефа каза, че Леман освен в главната роля е и годеница на Кенан  Peace

# 693
# 694

4

obaaaaaaa the scene they are shooting a scene like what Nory lived last night and the 3 of them Rashad the wife and Nory excited

kenan saw Nouran outside the house
Nouran is your name rifht why you always holding sabet other wise you are washing clothes she said she must go but he said before going listen to me he offer again the role she said no and she is married
You can be a very bid star you can earn a lot of money or your
husband ‘ll be angry she said he ‘ll

Now the aga asked to marry Nouran

Nouran brother’s told his mum about the Aga’s offer and that he want to marry her he ‘ll make her the leady of the farms the mother saıd my doughter ıs not for sell the brother saıd he offered a lot of money 50,000 now the mother didn’t say anything as if she agreed
Nouran heard them and she cursed her brother and she bagged her mum not to agree the mother said think a little dear

leman missed Istanbul and kenan said soon u'll go there she said why you are talking as if you are sad he said Adana is my home town my father and mother town all my relatives are here

Опааа, сцената, която снимат е като това, което Нури преживя миналата нощ и тримата - Рашад, Нури и съпругата му, са развълнувани.

Кенан вижда Нуран извън къщата. "Нуран е името ти, нали?" why you always holding sabet other wise you are washing clothes  (???). Тя казва, че трябва да тръгва, но той казва преди това да чуе отново предложението му за роля, тя казва - "не", и че е омъжена. "Ти можеш да бъдеш голяма звезда, можеш да спечелиш много пари или съпругът ти ще се ядоса?" Тя казва "да".

Агата иска да се омъжи за Нуран.

Братът на Нуран казва на майка им за предложението на Агата и, че той иска да се омъжи за нея, ще я направи господарка на имението. Майката казва, че дъщеря й не е за продан и братът казва, че предлага много пари - 50 000, тогава майката не казва нищо и приема. Нуран ги чува, проклина брат си и се нахвърля срещу майка си да не приема.  Майка й казва: "Помисли малко, скъпа."

На Леман й липсва Истанбул и Кенан й казва, че скоро ще отидат там, и тя казва: "Защо говориш така, сякаш си тъжен?" Той казва: "Адана е моят роден град, баща ми, майка ми, всичките ми роднини, са тук.

# 695
Отново влизам в темата,но...исках да споделя.

Много различен и убедителен Джансел!Гласът му ,с лекия акцент страхотно пасва на ролята му.

Дами,благодарности за организацията на превода и още веднъж-попътен вятър на Джансел,екипа и проекта!

Приятна вечер!

# 696

Сега , ако някой ми каже от къде да гледам филма  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ще съм му много благодарна.
Представятели си , аз от три дни ви уча на танци  hahaha hahaha hahaha hahaha и не съм видяла сцената от която всички са възхитени  doh Ако утре ме няма - не съм го преживяла Joy Joy Joy

Паси  Hug лека завист ме обхваща , че си имала удоволствието да го гледаш нормално.

# 697

Сега , ако някой ми каже от къде да гледам филма  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy ще съм му много благодарна.
Представятели си , аз от три дни ви уча на танци  hahaha hahaha hahaha hahaha и не съм видяла сцената от която всички са възхитени  doh Ако утре ме няма - не съм го преживяла Joy Joy Joy

Паси  Hug лека завист ме обхваща , че си имала удоволствието да го гледаш нормално.

заповядай

http://www.ddizi.com/izle/34049/Kotu-Yol-1.-Bolum.htm

# 698
  • София

why you always holding sabet other wise you are washing clothes  (???).

да не би да е sabet=saber  newsm78 т.е. грешка при писане Rolling Eyes Не, че е Бог знае, колко важно  Peace

# 699
   Ооооо..не , не мога да повярвам - щаслива съм  Laughing

Гави  Heart Eyes Heart Eyes : Hug Hug Hug:, благодаря ти !Страхотна си - ще оцелея Laughing

# 700

Сега проработи тоя гаден комп   и нет , а когато трябваше - забиваше . Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 701
  • София
сега поне в сериалите Дж. може да си играе с неговата си халка и ще му е винаги по мярка  Laughing

# 702

И аз я мернах тази халка и си мислех ,че е забравил да свали  собствената си ,а  то какво било . newsm78
Ама от къде знаете ,че е чак  сгоден за Леман - не съм много сигурна  newsm78Аз какво ли съм ведяла  Flutter

И все пак от  видяното Джансел ще е страхотен- просто  си е на мястото в тази роля. Дано и другите стигнат в следващите серии нивото му за да е пълно удоволствието ни .

И преди да ви кажа лека нощ и  започна с гледането , да благодаря още веднъж на момичетата които превеждаха - на всички   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 703
Резюмето на Самира  Hug

Dear friends, I'm so proud of our series. Everything was just superb, including the picture, music, actors, directing. I'm so happy for our Cansel, he is worth to such a qualitative project. And I want to thank everyone taking part in this project. Thanks to all!
Let me give you a short summary of the first episode before translating it in parts.
The episode started with an old Yeshilcam movie, with famous actor Ayhan Ishik, and Nuran imagining herself as the actress of the movie. The scene was just superb. Nuran was so beautiful. But her dream came to an end very soon with her brot...Вижте повече
Ayshe is a kind mother, she doesn't want Ihsan to make pressure on Nuran. Nuran cannot read and write. She hasn't gone to school. But their little sister Canan goes to school, and she is Nuran's best supporter. And in the beginning they tal...Вижте повече
But Reshat - he is not the one who Nuran thinks he is. He is a real casanova. he like living freely, rolling with pretty girls. He is Ihsan's firend and Ihsan relies on him, not knowing about his relationship with Nuran. He is also after his boss's wife who is willing to be with him. Bedia even wants to kill her husband Nuri and to get all his money then live with Reshat.
So Reshat is very cunning, and lucky at the same time, because women love him. But as he was talking to the gardener he said he doesn't want to get married, he doesn't like children's voices, taking care of family. Nuran lays all her hope
Nuran takes the clean laundry and clothes to their owners and take dirty ones for washing. She also takes laundry from Bedir Aghas house. He is a rich man, having a ranch, he is married. But he want to take Nuran as a fellow-wife. He calls
Kenan is a very sempathic guy, loving his job. His fiancee Leman is not that much good in acting and always makes problems for him. Actually no one in the set likes her acting, but she is famous. she cannot even act naturally in the apple s.
Kenan likes Nuran's appearance and offers her to play a small part - a firend of Leman in the movie. But Nuran says she can't. Leman is dissatisfied that Kenan is interested in her, and Sulhi Baba is also against of it. But Kenan thinks the
BTW when Kenan and his film set are on the way back to Istanbul they talk about financial problems, they don't have any money to make the movie and Kenan says that means he has to ask his mother for money again.
Thank's KY for your great work...I like this project...Cansel is amaizing, beautiful...I like how to say,,our Cansel"!!!Good night!

# 704
Брачната халка не се ли носи на лявата ръка, на дясната е за сгодените.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 01:24 от riminiii

Общи условия

Активация на акаунт