Дочакахме Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 7

• 38 069
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета за превода  newsm51 newsm51 newsm51

# 676
 Аз съм аут тази вечер от темата - без нет , със скапан лаптоп точно сега Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще гледам  по нощите серията и утре ще споделя-
От това което видях - Джансел си е на място и убедителен - я как крещи когато не се получаваха снимките с Леман Не го бъх виждала скоро толкова гневен Laughing Laughing Laughing

Нуриан , ми харесва повече тук отколкото в Облака ..., а гласът и е доста секси . Този на Берен /Много я харесвам вече/ е пък доста писклив .Предпочитам този на Шюкран .

На всички момичета които не гледаха , а превеждаха -благодаря newsm51 smile3525 newsm51 txtloves

# 677

5

Gawina

Noura is talking with the lwayer about the affair between his wife and Rashad Noura’s wife heard them and she told Rashad that her husband is now aware of this affair

She went to see Rashad to tell him about the offer of the aga and he offered 50.000 TL and she say to Rahsad kidnapp me

Farah i loved it so much from the first seconds the intro is just great i loved this directors and i loved the dancing scene he killed me in this scene but of course it's hard to concentrate while writing so i need t see it again

and you are welcome dear

Коментар  Joy Joy Joy
The dancing scene ♥ i think he killed everybody in that scene Grinning

# 678
Mене ми се допадна серијалот  Grinning Ликот на Кенан ги оправда моите очекувања  Grinning
Нуран е убава девојка,не можеме да очекуваме во Адана во онаа сиромаштија да изгледа поинаку.
Гласот има грубост,па таа е селска девојка (сетете се каков глас имаше Хасрет во циганското маало)  newsm03
Ке биде одличен серијалот,видов и дека има многу јаки спонзори а тоа е важно  newsm10
Благодарам многу,многу на момичињата за преводот  smile3525

# 679
  • София
Джансел в туйтър  Hug
cansel elзin ‏@cansellelcin
Bьtьn oyuncu arkadaslarima, tьm Kцtь yol ekibine, Gold yapima tesekkьr ederim. Elinize saglik.

15minutes ago cansel made this twitte
Many thank to all the actors my friends, all Bad way's team, Gold production
bless your hand

Pasionarija   newsm10

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 23:19 от Shatzi

# 680
  • София
засега мудно върви действието, но все пак епизод 1 е въвеждащ  Peace

# 681

А този Решат - хич не ги омайва ами направо ги награбва -методи за свалки всякакви ,че не му и пречи възрастта на шефската жена  newsm78 newsm78 newsm78  Леле тя вече си е грозотия за любовница .

То какво  излизе  май само Джансел си харесвам  и все пак се надявам ,че и другите ще събудят същото у мен  като отидат в Истамбул. hahaha hahaha hahaha

# 682
 rotfImbo
А какво ще кажете за стрелеца hahaha hahaha hahaha как пръсна ябълката  Grinning

Многу прецизно  #2gunfire  rotfImbo newsm20

# 683
Първи епизод беше доста муден и скучен на моменти, но предполагам е нормално, тъй като ни въвеждат в действието. Дано занапред сериалът стане по-динамичен. Иначе Джансел беше страхотен.  Heart Eyes От другите засега никой не ми харесва визуално, иначе всички се справят добре. Peace

# 684

so the episode ended personally i enjoyed it very much everything in it from the intro moving to the music the acting the direction everything is perfect CANSEL MADE ME LAUGH A LOT HE SEEMS KIND AND FUNNY WISH LUCK TO CANSEL AND THE SERIES
what do you think about it??

# 685
Морам да ви кажам дека јас го имам на сателитска Тв Канал Д и серијата ја гледав на огромен екран и уживав  newsm51  newsm74  newsm81

Hug  Hug  Hug

# 686

5

Gawina

Noura is talking with the lwayer about the affair between his wife and Rashad Noura’s wife heard them and she told Rashad that her husband is now aware of this affair

She went to see Rashad to tell him about the offer of the aga and he offered 50.000 TL and she say to Rahsad kidnapp me

Farah i loved it so much from the first seconds the intro is just great i loved this directors and i loved the dancing scene he killed me in this scene but of course it's hard to concentrate while writing so i need t see it again

and you are welcome dear

Коментар  Joy Joy Joy
The dancing scene ♥ i think he killed everybody in that scene Grinning

Нура говори с адвокат за връзката на жена си с Р. Жена му ги чува и казва на Р, че мъжът й знае за тях.

Тя отива да види Р за да му каже, че агата предлага 50 000 лири и му предлага да я отвлече.

Фара, много ми хареса още от първите мигове въведението, велико е, харесаха ми режисьорите, а сцената с танците направо ме разби, но е много трудно, разбира се, да се съсредоточа докато пиша и ще трябва да я видя пак.

Коментар
Мисля, че сцената с танците е разбила всички.

# 687
  • София
Тука го излъга Нуран ,че е омъжена newsm78 затова не можела да играе във филма.Така разбрах  Laughing

Представиха в първи епизод действителността в Адана.Обстойно.Предполагам има защо  Peace
Колкото до външния вид на акторите , ми ние знаехме как изглеждат  Grinning Естесвено ,че само Джансел Grinning Grinning Grinning в това отношение прави впечатление, макар че и Илкер усмихнат има голям чар. Героят му Решат е неустоим  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 23:35 от Shatzi

# 688

Чок шик,како што му прилега  newsm10 со таа аристократска фаца може да игра режисер,пијанист и композитор,адвокат можда лекар.... е тоа не може секој  newsm10  newsm74

# 689
Аз да питам героя на Джансел сгоден ли е за тази Ламис.Джансел цяла серия ми се мота с тази халка и се чудя гаф ли е не е ли?А на тази снимка продължава да си е с халката.То ясно ,че с ожени ,ама във филма май не е? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт