Клуб на храбрата шивачка - тема 11

• 82 646
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • FRANCE
Здравейте, много си харесах тези апликации http://www.liveinternet.ru/users/tirael_35/post216989136/. Някой дали е попадал на уроци как се правят?

И още едно въпросче, мисля да правя на каката едно палтенце. Но в оригиналния модел няма качулка, а тя много държи. Та как се крои качулка, не изглежда много сложно, но незнам кои мерки да взема освен вратната извивика. Благодаря ви  bouquet

# 601
madame, нека каже и някой като lluna за апликациите. Ще споделя своя скромен опит. Ще апликираш цвете, примерно. Слагаш подлепващо, което да фиксира цветето за плата. Аз съм правила това със сухо лепило. После много бавно минаваш по краищата със ситен зиг-заг, почти на 0 да ти е дължината на бода. И си готова. Simple Smile Не е никак трудно, но си е пипкаво и трябва да си съсредоточена. Хубаво е конецът да ти е специален за бродерии, но става с всякакъв. О, да, на края на клипчето напомнят, че е хубаво да има хартия под плата, за да не се набира от зиг-зага.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 12:27 от mama Barba

# 602
madame качлуката изглежда лесна, но е доста трудно да се оцели точната извивка, за да седи добре.
Ако има някой суитшърт или друго яке може да го наложиш внимателно върху бял лист и да снемеш кройката Peace
Аз за мен винаги така си шия неща. Никога не ползвам готови кройки. Просто взимам нещо от гардероба, което ми харесва и седи добре и му свалям кройката. Отпускаш повече сантиметри и смело шиеш.   bouquet

# 603
# 604
Здравейте! Преглеждам тема редовно, всеки ден, но все не ми стига време за отговори)))) С моя граматика много трудно ми е и бавно става. Пиша, изтривам, пак пиша и то отговор става не актуален  Joy
madame и аз правя кройки като  Bertichka. Нямам търпение за готови кройки, а и не сигурна, какво ще излезе накрая.
Ще ви покажа каква възглавничка уших.  Rolling Eyes Много ме радва,  лекичка, нежна, ама много много ми харесва! ))))   Embarassed

http://tilli-milli.blogspot.com/2012/10/blog-post_15.html

# 605
akuanna Следя нещата ти в Продавалник. Прекрасни са! И възглавничката е супер Hug

# 606
.... че е хубаво да има хартия под плата, за да не се набира от зиг-зага.

никога не съм ползвала и не ми е ясно-кава трябва да е хартията?

# 607
.... че е хубаво да има хартия под плата, за да не се набира от зиг-зага.

Аз използвам хартия за печене или  обикновена за принтер.

# 608
  • FRANCE
akuanna много нежна възглавничка.

Bertichka , mama Barba много благодаря  bouquet

# 609
Bertichka Благодаря!  Hug  И аз теб видяла там! За Продавалник много ми е яд, че няма отделна категория за ръчно изработени неща! Доста от моите неща там продавам, обаче винаги ми пишат, че съвсем случайно ме намират.  Даже няколко пъти искала да пиша във форума с предложение да направят нова категория, защото има много, страшно много талантливи хора, които няма къде да продават своите творби! И при положение, че има и много желаещи да си купят нещо ръчно изработено..... Ай де, някой  по-смел да им напише и даде идеяяяя!  baby_neutral  bowuu    Bertichkaаааааа, гледам в твоя посока Joy Няма да имаме тук в България Итси, обаче Продавалник доста известен и може да стане за майстори добра платформа за продажби!  Rolling Eyes
Ще ми извините, момичета, за грешки, няма да ги правя сега, защото пак ще изтрия цяло съобщение)))))))))))))))))) ooooh!

# 610
akuanna не се притеснявай за правописни грешки. Ние те разбираме (аз поне разбирам и малко руски, така че давай смело)

Идеята на мен също ми се въртеше да предложа да се направи категория само за ръчно изработени неща и да има подсекции. В ибей например можеш спокойно да избереш опция Handmade.
При условие, че това е сфера, която напоследък е толкова нашумяла, не разбирам защо до сега не е направено.
Честно казано Продавалник не е най-добрата платформа за продажби, но е най-известната в момента в БГ. Аз предлагам да сформираме група и да изпратим едно и също съобщение до администраторите с молба нашите неща да се категоризират в различна секция, за да може ценителите да ги откриват лесно.
Тепърва смятам да правя най-различни неща от текстил, бужута с декорации и прочие. Аз имам сайтове, в които да ги показвам, но Продавалник е добър старт за всеки начинаещ. Сигурна съм че тук има още много хора, които продават нещата си там, но дали ще се присъединят към идеята ни?  Thinking

# 611
akuanna не се притеснявай за правописни грешки. Ние те разбираме (аз поне разбирам и малко руски, така че давай смело)

Идеята на мен също ми се въртеше да предложа да се направи категория само за ръчно изработени неща и да има подсекции. В ибей например можеш спокойно да избереш опция Handmade.
При условие, че това е сфера, която напоследък е толкова нашумяла, не разбирам защо до сега не е направено.
Честно казано Продавалник не е най-добрата платформа за продажби, но е най-известната в момента в БГ. Аз предлагам да сформираме група и да изпратим едно и също съобщение до администраторите с молба нашите неща да се категоризират в различна секция, за да може ценителите да ги откриват лесно.
Тепърва смятам да правя най-различни неща от текстил, бужута с декорации и прочие. Аз имам сайтове, в които да ги показвам, но Продавалник е добър старт за всеки начинаещ. Сигурна съм че тук има още много хора, които продават нещата си там, но дали ще се присъединят към идеята ни?  Thinking
Да, съгласна, че Продавалник не е най-добрата платформа за продажби, обаче доста реклама имат, и за начало може да свърши работа. Нищо не пречи от Продавалник да тръгне после и съвсем отделен сайт за Handmade и материали за творчество. Така че аз съм подкрепя идея за молба! Само да ми я напише някой  Joy

# 612
Наша идея може да има подкрепа и от други момичета, ако напишем в теми за играчки, за гоблени, скрапбукинг и тн. Само да не я разберат като реклама  newsm78, може и отделна тема да пишем.

# 613
Аз съм с две ръце за такова нещо,за продажба на хенд майд Simple Smile Аз и без това съм се замислила да започна да продавам аксесоари,пък някой ден като свикна с машината и дрехи Simple Smile

Да не е празен пост-едни обеци,които парят(току що направени  Laughing )

Малко е голяма снимката  Embarassed

# 614
akuanna, недей да си редактираш съобщенията. Разбираме те идеално. Пиши си спокойно! Момичета, ще се радвам да се осъществи идеята ви за Продавалник.

Вече са ти отговорили. Допълвам, че хартията може да е стар вестник или списание. Само дето пускат мастило. Пере се, не оставя петна, но е леко неприятно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт