Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 375
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
 Hug Алекс, мерсаж, ще запомня/запиша, че то един и два мейла ли ползвам  ooooh!

Силви, ето:
http://prikachi.com/images/685/3699685u.jpg
http://prikachi.com/images/686/3699686F.jpg
http://prikachi.com/images/687/3699687x.jpg

При следващо плащане по тези стъпки "върви" и ще се запомнят настройките, ако се съмняваш, че не са запомнени, просто всеки път при плащане проверявай по този начин  Peace

# 106
До anny_

Много, много благодаря за помощта.  Hug

# 107
Отново с молба за помощ,че нещо не ми се получава верифицирането.Изпратих заявката и днес видях в банкирането си,че сумата е усвоена,но никъде в авизото няма такъв 4-цифрен код за пейпълпей.Изучих подробно бележката-няма нищо с 4 цифри.Банкирането ми е пасивно-Алекс ми писа,че ще се види кода-къде бъркам newsm78.
Благодаря Peace

# 108
slaveia, трябва да минат поне 2-3 дни от изпращането на заявката, за да видиш кода. Вижда се в Основание-то на Движение по сметката  Rolling Eyes

# 109
slaveia, трябва да минат поне 2-3 дни от изпращането на заявката, за да видиш кода. Вижда се в Основание-то на Движение по сметката  Rolling Eyes
АНИ,огромно благодаря  bouquet  bouquet  bouquet
Видях че имам код-просто буквите и цифрите се сливат и не съм го видяла Embarassed Embarassed Embarassed
След като ми обърна внимание къде излиза кода се взрях по-настойчиво Shockedи го открих.
Пише:PP*----   и кода....
Още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet
Редактирам се-след въвеждането ми изписа,че съм въвела стар код и да опитам отново newsm78

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 18:13 от slaveia

# 110
Момичета, по сметката в PayPal имам някакви 1.15 лири, как мога да ги използвам за нещо?  newsm78 Трябва ли да е на същата стойност или мога да ги добавя към друга по-голяма сума и остатъка да е от картата? И изобщо как да платя с тях?  Rolling Eyes
Просто чак сега обръщам внимание и си викам айде да нямам излишъци никъде...  Laughing

При следващото плащане в лири ще се изтеглят първо те. Остатъкът от сумата ще е от картата.

Много ти благодаря за помощта!  Flutter  bouquet

# 111
 slaveia
Слави, внимавай точно какво въвеждаш, че мисля имаш право на 3 опита и после май тр нов код, но дали възстановява взетите при първия пари не знам  Crazy имаше някакво такова с тези кодове и да, така както си го видяла, там тр да е, но защо дава стар  Confused

# 112
slaveia
Слави, внимавай точно какво въвеждаш, че мисля имаш право на 3 опита и после май тр нов код, но дали възстановява взетите при първия пари не знам  Crazy имаше някакво такова с тези кодове и да, така както си го видяла, там тр да е, но защо дава стар  Confused
То май аз обърках нещо-преди да въведа кода натиснах една друга опция и ми даде надпис за изпращане на нов код и аз дадох продължение.В последствие видях че са ми изпратили писмо-същото като първото,т.е.трябва да поискам нов код,като изпълня цялата процедура.Ама като не гледам както трябва,така е.После като въведох кода ми го даде-стар,Та мисля че за това е.
Благодаря ти за указанията-трябва повечко да се чете,а не като мен-набързо,набързо.

# 113
И така да кажа парите от рефънд в пейпал от 02 и 04.08 днес са по картата в сметката ми.

# 114
 Hug сега влизам с въпросите, които определено ме преследват: Имаше ли Гюро глАва или нЕмаше.

Случайно някак преди време явно съм спретнала на мъжО някакъв ПП акаунт, възможно ли е да съм направила акаунт без да съм вкарала данни за карта  newsm78
Преди малко на мейла (негов де) получих някакво ПП писмо да ъпдейтва акаунта си
ХХХимеХХХ please read the updates to the PayPal User Agreeme
Влезнах аз в ПП акаунта, ама плащания няма.
А къде мога да проверя дали сме/съм вкарала някоя карта  Rolling Eyes
В дясно се вижда, че код за верификация не сме искали Notifications
Link and confirm my debit or credit card

-- МъжО определено не си я направил сам, не му хаквам профила  Naughty
Просто искам да открия коя карта сме вкарали там, то само на негово име ли може да е  Crazy

# 115
Ани, за да видиш дали има регистрирана карта - My Account -> Profile -> Add/Edit Credit Card и там ти изписва данните на картите ако изобщо има такива  Peace

# 116
 Hug ooooh!
Айа, благодаря!
Май само съм правила акаунт и сме го забравили ей така, няма карта, поне не се вижда, а си спомням, че преди време добавях на моя акаунт нова карта и там изписваше старата, възможност да се добави нова и т н, тук няма, значи можело да се направи акаунта без картата ...  Laughing прииска ми се в някакъв момент да има карта, пък да има и пари в нея, ама не би  Joy

# 117
Аниииии.... очаквах, че някой ще изреве за този мейл, ма не очаквах, че ще е старо куче като теб! Simple Smile
Правят поредната промяна в Договора за ползване на Пейпал и пращат мейл на клиентите да го прочетат. Ако не си съгласна - си закриваш акаунта. Ако си съгласна - не правиш нищо.
Туй то е с мейла и няма нищо общо с никакви плащания.

# 118
  • на морето
Здравейте!Имам нужда от помощ.Искам да пусна диспут за липсващ артикул от една поръчка в Ларедут.Вече месец не мога да се разбера с тях -нито ми връщат парите в ПейПал,нито ми дават номер на ваучер.До сега не съм пускала диспут и дали мога да пусна само за един артикул.Отварям детайлите на транзакцията,но не намирам това:Resolve a problem with this transaction
Може ли някой да ми помогне-може и на лични.Благодаря!Поръчката е от 29.06.

# 119
Ако са минали 45 дни от датата на плащането не можеш да пуснеш диспут.

Общи условия

Активация на акаунт