Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 856
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
anet4e1
Анетка, баш това правиш, което вече си написала.
По някое време към края на седмицата пак пиши в ПП (там където си водите диалога), ако не е дошло до тогава, в понеделник отново, гледай какво ти отговарят де.
Аз така си водя диалог с Кравата от 6ти  ooooh!
Вчера уж щях вече да ескалирам, но гледам са ми писали:
From Seller - ArtsCow.com8/13/2012 18:53 PDT
Please the claim so we can assist you further.

Е, дадох предложение да си ми върнат парите, пък когато получа нещото (ако го получа някой ден) да им ги върна.

За сега не са ми отговорили, но до вечерта ще ги изтърпя и ще ескалирам.

Peace Аз вече съм на този принцип - връщайте си ми парите, като мине срока, пък ако дойде аз си ги пращам със Сенд Мъней...нещо с пощите не е наред сума неща от началото на юни ми забавиха и ги получавам чак сега  ooooh!

Klemy  Hug

# 166
  • Pazardjik
Благодаря за експресния отговор! Аз бях спокойна с tiny, защото каквото съм поръчвала, винаги идва за 12-14 дни. Ама сега - нали не е за мен-закучи се работата и татето всеки ден-Дойде ли апаратчето? Късметлия човека!   Confused

# 167
  • София
Здравейте,
и аз имам нужда от помощ с Пейпал.
За първи път ми се налага да пазарувам от US сайт, който шипва само до английски адрес.
Ще ползвам превозвач и съответно в US сайта съм вписала дадения ми от превозвача адрес в Англия. USA сайта няма диференциация billing/delivery address Позволяват да платя само чрез Пейпал, а анаунта ми там е с адреса  в БГ.
При условие, че адреса ми, посочен в сайта и този в Пейпал се разминават, ще мога ли да платя чрез Пейпал?
И имам ли право на промяна в Пейпал на адреса за доставка в друга държава?

Извинявам се, ако звучи объркано, а също ако по-рано е имало подобни въпроси с отговор. В момента нямам възможност да изчета всичко, а останах с впечатлението, че нямам право на промяна в адреса.

# 168
Цитат
При условие, че адреса ми, посочен в сайта и този в Пейпал се разминават, ще мога ли да платя чрез Пейпал?
Сеемли, може и да може, може и да не стане, пробвай се, ако не може ще ти изпише, че не става.
Има сайтове, които не доставят до адрес различен от адреса вв ПП, но има и такива, които го правят - пробвай просто или виж в условията на сайта, ако пише нещо.

Цитат
И имам ли право на промяна в Пейпал на адреса за доставка в друга държава?
Не, няма да можеш да направиш такова нещо.

# 169
  • София
anny_ , благодаря ти Hug
Ще пиша на сайта предварително и ще ги уведомя откъде идва несъответствието, пък да видим дали ще са съгласни.

# 170
Едва ли ще са съгласни да пратят на адрес в друга държава, различна от тази в Пейпал. Това е най-честата измама и трябва да са пълни лаици, за да се съгласят. Но, опитай...

# 171
  • София
Момичета, не стана. От сайта ми отговориха, че щом има разминаване, няма да изпратят до Англия. Просто било политика на фирмата.
Обаче ви благодаря, че ме подготвихте предварително. Hug

# 172
Нещо странно ми се случи вчера и не мога да си го обясня.
Получих на мейла си две писма от Пейпал с рикуест за пари - едното за 10, другото за 15 евро. След няколко часа - писма за напомняне за същите пари. Като основание пише - "goods". Проверих в ибей - нищо не съм купувала, в други сайтове също. На всичкото отгоре е от една дама - българка. Отговорих и на писмата, че не знам за какво и дължа пари и ако обича да ме осветли по въпроса. И оттогава - мълчание.
Странна работа, това нова мода ли е да пускаш рикуест в пейпал на който мейл си искаш и ако се хванат - хванат.

# 173
Нещо като опит за измама е, предполагам... Ако се хванеш!
След като не дължиш пари на никого - зарежи тези мейли.

# 174
  • Sofia
Хайде и аз при вас, чакам код от ПИБ за да си верифицирам картата, в смс-а го нямаше, в My fibank също, а в тази банка момичетата те гледат учудено и говорят несвързано като попиташ за пейпал.

# 175
  • Pazardjik
Здравей!
Можеш да пробваш да звъннеш в кол центъра или в клона да поискаш подробна инфо за транзакцията и там ще се вижда, заедно с поредица от други цифрички и буквички. Ако не знаят в този клон, при възможност - питай в друг клон, където са по-в час. Успех и приятно пазаруване!

# 176
Кодът излиза 3-4 работни дни след като наредиш да ти изтеглят 1.50 евро, след като трансакцията бъде осчетоводена. Не става веднага.

# 177
  • Sofia
Кодът излиза 3-4 работни дни след като наредиш да ти изтеглят 1.50 евро, след като трансакцията бъде осчетоводена. Не става веднага.

Това го зная, но аз съм се регистрирала на 16.08 така че достатъчно време мина според мен.

# 178
В електронното банкиране, срещу изтеглените пари има основание за теглене. Кодът е там. Пише нещо от сорта Paypal Expuise XXXX, където хиксовете са кодът.

Я, чакай малко. Ти се регистрира в Пейпал и ти блокираха 1 долар, нали?
А нареди ли верификация на картата и имаш ли изтеглени 1.50 евро?

# 179

Това го зная, но аз съм се регистрирала на 16.08 така че достатъчно време мина според мен.
!! И не забравяй после да оправиш курса на смятане да не е по ПП, а по банката, че аз как хубаво си плащах няколко дни без да съм го направила, чак ме е яд на ума си  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт