Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 482
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Отново зов за помощ от моя страна. Имах поръчка, която е с проследяващ номер. Поръчката ми не пристигна - отворих диспут на 44-тия ден. След като изчаках 20 дена(на последния ден преди да се затвори диспута) ескалирах. Междувременно лимитираха акаунта ми, но имах право да водя диспут. След още 20 дена - днес, от Пейпал са решили, че няма да ми върнат парите, понеже продавача е предоставил тракинг номер. Е да ама в този тракинг номер няма актуализация от 26 септември - RA349248697CN. Звъннах на БГ пощи - такава пратка не е влизала в страната. Тоест вече чакам повече от 2 месеца, за да ми доставят пратката, а пейпал връща парите на продавача... пълна трагедия...

Затворили са диспута и пише това:

Disputed Amount:

$33.28 USD

Status

After careful consideration, we're unable to decide this claim in your favor at this time.

If you're not satisfied with this decision because you received the item but it isn't what you expected, you can appeal this claim.

Имам право да обжалвам/апелирам само ако ми е пристигнала пратката. Какво да правя сега, за да си върна парите?

# 496
Genesis

съжалявам, но вече нищо не можеш да направиш. Гадно е, но трябва да си готов към подобно развитие при пазаруване по интернет. Ако не си готов да загубиш някой лев - не трябва да пазаруваш. Обаче има вероятност, че все пак пратката ще пристигне. Имаше случаи когато поръчки са пристигали след 2 месеца, а сега това забавяне е масово явление с колетите от Китай. И аз имам подобни  пратки, почти всички продавачи са върнали пари, само един се прави на разсеян. Не знам къде се губят, май пощата проверява много здраво заради конгреса на партията  Mr. Green
 действията на пейпал сигурно са продиктувани точно заради много отворени диспути - друг вариант не виждам. Какво къде се намира и самите китайци не могат да кажат, но в ибей техните рейтинги са се сринали - нищо не пристига. 

# 497
Здравейте,имам две запитвания,защото вече много се оплетох в пейпъла,задавах помощни въпроси ,но пак не разбрах какви съм ги свършила .
     -След като попълних всичко,според  изискванията ,ми взеха1.52лв.от сметката-това бе на първия етап.После ,потвърдих и свързах картата и   въведох четирицефрен код/PP*1234CODE/,който пристигна чрез смс с такса 2.95лв.Получих имеил-"   You have successfully lifted your PayPal withdrawal limit".
 И реших,че съм приключила ,но получих няколко имейла"   Confirm your debit or credit card"Четох ,гледах,рових се ,задавах въпроси,но никъде не излезе отново опцията за потвърждаване на картата,а и статуса  ми е Verified.Имам и налично салдо от 1.50 евро.
  Какво съм объркала и как да се поправя ?
      -втората грешка ми е ,че съм с тип акаунт премиер,а уж трябваше да съм с персонален,незнам как съм я свършила така.Четохче смяната е с писмо и т.н.Мога ли да си остана с този акаунт,безпроблемно ,при условие,че не съм фирма.
      Благодаря!!!

# 498
Всичко ти е точно, картата ти е верифицирана.
Акаунтът също не те бърка особено какъв е.

# 499
kovatcheva, парите би трябвало да се в ПП баланса и получателят трябва да си ги прехвърли сам в картата.

Може ли да ми обясниш(или да ме насочиш, ако е обяснявано) стъпка по стъпка от къде се прави това прехвърляне.   Blush
Благодаря!       bouquet

# 500
Feeling,

1.Log in to your PayPal account and click My Account.
2.Click Withdraw .
3.Click Withdraw funds to your bank card .
4.Enter your information and click Continue.
5.Click Submit.

# 501
Моля за помощ. Регистрирах си дебитна карта Виза на ЦКБ в Пейпал. Показва ми я в My profilе/ My debit/credit cards, но код така и не получих, а минаха три седмици вече и не мога да завърша верификацията. Можете ли да ме посъветвате какво да направя и къде може да е проблема, защото специално в ЦКБ си открих сметка, тъй като имам приятелка, която е регистрирала точно карта от тази банка и няма никакви проблеми в Пейпал. Преди имах на ДСК, но така и не успях да я рег.на. Много ще съм благодарна за съвета.

# 502
Днес вече направо се побърках с този Societe Generale Експресбанк(sgeb). Наредих на Пейпал(както писах по горе) да ми изтеглят сумата от 1.50евро за да си верифицирам картата. С моя приятел отидохме в банката, за да ми изкарат списъка с последните транзакции, понеже той е собственика на картата. Изкараха ми два листа и познайте какво стана. Транзакцията се вижда - 02.11.2012 сумата от 2.93лв. пишеше нещо като плащане на пос терминал или подобно. Обаче само до тук. Никакъв код нямаше като основание за теглене на парите. Всички други транзакции, които съм извършил бяха с основания - онлайн плащане, внасяне на пари, но само плащането към Пейпал нямаше информация. Попитах жената - отговора "амиии може за такива малки плащания да не се изисква основание за плащане и затова я няма информация"(EXPUSE кода). Е направо се побърках. Как нито една работа не могат да вършат като хората. Не стига, че разкарах човека до там и отново не направихме нищо... НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОГО ДА СИ ИМАТ РАБОТА С Societe Generale Експресбанк!

# 503
Понеже Пейпал вече изтеглиха 1.50 евро от картата ми, а аз няма да мога въведа EXPUSE кода, има ли някакъв проблем да си ползвам картата, без да я верифицирам? Да не вземат да я блокират и нея? Има ли някакви ограничения относно изпращането на пари?

# 504
Genesis

до 100 евро можеш да похарчиш с неверифицирана карта. Само не разбрах, защо си се захванал с тази банка, нали уж на приятелката си искал да ползваш картата? докато не си започнал да я ползваш - направи друга от нормална банка. Че като гледам - и този акаунт ще ти отиде... та докато не си направил някоя поразия, регистрирай друга карта от същия компютър.
 Друг вариант - изчакай още до 30 дни, може би ще се появи тоз' код. не съм чула до сега да  има такива проблеми с  кода, но кой знае - винаги има първи път

# 505
Аз вече похарчих повече от 200лв. но нямам проблеми засега. Ползвам картата на един приятел, понеже моята карта е блокирана и не искам да си правя отново карта на мое име. Затова се разбрахме с него и сега ползвам неговата карта. Човека след 2 дена заминава за чужбина и няма да имам възможност отново да изкарам този списък с транзакциите, понеже него няма да го има. В сайта на Пейпал видях, че лимита за неверифицирани карти е до 500евро годишно и показваше, че аз съм изхарчил около 98евро засега. Февруари месец ще му връщам картата и дотогава лимита ще ми е достатъчен за пазаруване. Обаче идеята ми е да не вземат отново да правят проблеми за картата, защото поисках кода, а не го въведох.

# 506
Genesis

А, тогава добре, вдигнали са лимитите значи  Grinning хаха, докъде ни доведе инфлация  hahaha
 Ами тогава внимавай да не стане пак сакатлък, за кода не знам - надявай се, че няма да обърнат внимание...

# 507
На главната страница като влезеш в Пейпал, отдясно има меню Notifications. Там има линк: Lift your account limits. Като вляза там ми се показва това: http://uploadpic.org/v.php?img=jjtwyQka4 Даже има бутон Lift limits, но не знам за какво служи и не го бутнах.

# 508
Genesis

при мен стои  you can now send unlimited payments with your PayPal account. Така че аз такава таблица нямам. Понеже отдавна не съм правила верификацията, то приемам, че това е нещо ново, което не съм забелязала - с 500 евро)

# 509
Всичко ти е точно, картата ти е верифицирана.
Акаунтът също не те бърка особено какъв е.
Мнооого благодаря!!!!

Общи условия

Активация на акаунт