Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 445
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
   Ако са в долари и се плаща нещо в долари ще използва автоматично първо тях, но ако ще плащате в лири, например трябвало първо да се конвертират в лири или в съответната валута в която ще се плаща. До сумата в акаунта имало конвертор за валутата, но и това не съм правила и не съм сигурна как точно става. Затова и не отговарям, защото трябва да се включи някой който знае и го е правил. Но ако са върнати с рефънд не би трябвало да са в акаунта, а ще си отидат директно в картата и ще са в наличност в нея след 6 дни.

Ей сега ще го огледам още един пък какво пише точно! Благодаря за сега!

# 601
Вероятно по сметката ми ще отидат, защото има 2 позиции
една положителен знак статус рифанд и една с отрицателен - конверсия.
Да се надяваме да дойде в картата ми  Simple Smile
Явно и банковите служители много не са наясно с тази дейност....

# 602
Привет, момичета!
Картата ми към ПП е сменена, поради изтекъл срок и сега се чудя как да регистрирам новата.
Може ли малко помощ  bouquet

# 603
Влизаш си в акаунта, добавяш новата карта и изтриваш старата.

# 604
Сърдечно ти благодАря,Алекс  bouquet

# 605
Имам следния въпрос към тези, които често ползват услугите на ПейПал
Тъй като пазарувам в щ.д., обменният курс често е 1,601-1,605, което е доста неизгодно, разбира се, още повече че понастоящем курс продава дори на банките е около 1,55,
Та въпросът ми е, ако настроя през конвертора /както е обяснено напред/ настройките си, има ли допълнителни такси, какъв Ви става обменния курс приблизително. Какъв е механизмът. Моля, който се е сблъсквал, да пише!

# 606
Имам следния въпрос към тези, които често ползват услугите на ПейПал
Тъй като пазарувам в щ.д., обменният курс често е 1,601-1,605, което е доста неизгодно, разбира се, още повече че понастоящем курс продава дори на банките е около 1,55,
Та въпросът ми е, ако настроя през конвертора /както е обяснено напред/ настройките си, има ли допълнителни такси, какъв Ви става обменния курс приблизително. Какъв е механизмът. Моля, който се е сблъсквал, да пише!

Няма такси никакви.
При следващото плащане избери Bill me in the currency listed in the seller's invoice.

# 607
Благодаря, Алекс!
Тази опция през Пейпал менюто ли я правя и ако е така - къде точно. Не намирам точно това изписано. От моя профил имам currency convertor,  където като вляза ми дава само промяна на първоначалната валута - сега е евро, и възможност да стане в долари. На правилното място ли гледам или не е там? Изввинявам се за глупавия въпрос, но ...

# 608
Най-лесно е при следващото плащане.
Тогава се появява тази опция.
Откак промениха изгледа на Пейпал, май първите две от 1-вия пост ги няма. 

# 609
Да, изгледът е съвсем различен. Благодаря! Hug

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 22:13 от remi_rem

# 610
Здравейте, имам въпрос. регистрирах се в paypal, но не ми праща е-маил за потвърждение вече половин час, защо си  мисля, че трябва да стане веднага това, да няма някакъв проблем- вкарах всички данни , които иска6е?

# 611
Какъв мейл очакваш да получиш?

# 612
Май въпросът ми е за тук. Blush Значи: връщат ми пари от ибей и в ПП пише ,че е пендинг,никъде няма бутон нещо да го приема този рефънд,а само пише за статус това:

Status:    
   Pending until Friday, November 30, 2012 

Защо е така? Какво да правя?

# 613
Нищо.
Чакаш 30-ти ноември и ще се появят парите в акаунта ти или ще минат през него.

# 614
Нищо.
Чакаш 30-ти ноември и ще се появят парите в акаунта ти или ще минат през него.

Алекс,а защо така се получава? Досега никога не ми се е случвало Thinking

Общи условия

Активация на акаунт