Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 438
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Честно да ти кажа и аз не знам. Но напоследък е така и много хора се оплакват, че трябва да чакат парите. Може би има връзка с банката на продавача, но въобще не съм сигурна.

# 616
Не знам за конкретния случай, но това са т.нар. еЧекове. Чакат се между 3 и 5 работни дни.

# 617
  • София
  bouquet

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 21:51 от anisunshine

# 618
Здравейте
Продадох нещо в ебау. Получих сумата в пейпал. Днес получих мейл от пейпал, да вляза и ръчно да потвърдя получаването на сумата. Направих го, но нещо намаля сумата с доста. Това някаква такса ли е? Не прочетох да има инфо по този въпрос  newsm78 Разбрах, че ще си удържат такса при прехвърлянето на парите от пей пал в картата. Но аз още не съм ги прехвърлила ....Но защо се загубиха толкова пари  newsm78

# 619
Има комисионна в размер на 3.4% от сумата.
Изпращачът определя кой да плати комисионната.
Тук: https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

# 620
Здравейте на всички във форума!
Искам да ви попитам някой получавал ли е по пощата си подобно писмо от пейпала? Ще ви бъда благодарна за помощта.

Dear  Valued Customer  stefani54@abv.bg,

This is Paypal Online Transfer of  Fund ..We really apologize for our late response and we hereby want to inform you that we could have transfer the money into your account, but due security purpose and to avoid the restriction and clearance delay of the Custom , you are to pay for the custom fee and we have contact your buyer about this issue and he had make the additional payment of (50.00 lev) to your money as the custom fee and now you are required to pay (50.00 lev) as the Custom fee and after you send the (50.00 lev), we are going to credited your account with the total sum of (140:00 lev) into your account . 

However, We want to know that paypal is ready to credited and remitted (140.00 lev) into your paypal account, but you have to go and pay (50.00 lev) for the Custom charge Fee and you have to pay the money via (WESTERN UNION MONEY TRANSFER) to her daughter  Address below.

ADDRESS :

Name : Hope Nance
30We now urge you to go and pay the (50.00 lev) via Western Union Money Transfer ( www.westernunion.com) to the given given Address above and once you send it , get back to us with the payment details like the SENDER'S NAME & ADDRESS, MTCN NUMBER as well as the TEXT QUESTION: My Favorite Colour and the TEXT ANSWER: White .

And , kindly include the Western Union Payment Receipt so that we can verify the payment details and also for us to activate and complete the transfer of the (140.00 lev) into your paypal account and within 1-2Hours your own money will arrive into your account for you to cash immediately after we received the Western Union Payment Receipt from you.

Thank you for using Paypal Online Transferring System (Wire Transfer)®.We look forward to serving your online with better services in the future.

# 621
Има комисионна в размер на 3.4% от сумата.
Изпращачът определя кой да плати комисионната.
Тук: https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

Благодаря   bouquet

# 622
Кацарска

прилича на измама  Wink какво искаш да направиш , да не би си продала нещо на някой в прекрасна далечна Нигерия? пейпал НИКОГА не пише по този начин) Трябва да имаш имената си в начало на писмото, това е първо. И второ - искат от да изпратиш парите по уестерн юнион) Помисли - как пейпал ще го искат???

Това не просто прилича на измама, а направо си е измама)))

# 623
Благодаря ти fandango
С логото на пейпал е...и наистина се подведох.....още една съфорумка ми каза същите думи като твоите, но това писмо от днес вече ми дойде в повечко...не знам..мога ли да се обърна към някоя институция, да си потърся правата.....вече ми писна от целия фалш.....иначе искрени благодарности на теб и Алекс1.

# 624
Не..не съм продала в Нигерия, ама вече...на такова ми намирисав..в Бъфало..Ню Йорк...уж..

# 625
Кацарска

направо в пейпал пиши, spoof@paypal.com
 Изпрати им имейла, или дори можеш да го препратиш, пиши там в полето за писмо, че си го получила в този му вид

Можеш да напишеш, че уж са в САЩ тези хубавци

# 626
Моля за помощ, вече няколко дни се опитвам да платя една поръчка, но когато отида към плащане ми дава Invalid request. Някой има ли представа от какво може да бъде. Имам 2 карти към Пайпал и избирам тази която ми е валидирана, но не се получава. Това ми е първо пазаруване чрез Пайпал  и се надявам да ми дадете някаква насока. Благодаря Ви!

# 627
Здравейте на всички във форума!
Искам да ви попитам някой получавал ли е по пощата си подобно писмо от пейпала? Ще ви бъда благодарна за помощта.

Dear  Valued Customer  stefani54@abv.bg,

This is Paypal Online Transfer of  Fund ..We really apologize for our late response and we hereby want to inform you that we could have transfer the money into your account, but due security purpose and to avoid the restriction and clearance delay of the Custom , you are to pay for the custom fee and we have contact your buyer about this issue and he had make the additional payment of (50.00 lev) to your money as the custom fee and now you are required to pay (50.00 lev) as the Custom fee and after you send the (50.00 lev), we are going to credited your account with the total sum of (140:00 lev) into your account . 

However, We want to know that paypal is ready to credited and remitted (140.00 lev) into your paypal account, but you have to go and pay (50.00 lev) for the Custom charge Fee and you have to pay the money via (WESTERN UNION MONEY TRANSFER) to her daughter  Address below.

ADDRESS :

Name : Hope Nance
30We now urge you to go and pay the (50.00 lev) via Western Union Money Transfer ( www.westernunion.com) to the given given Address above and once you send it , get back to us with the payment details like the SENDER'S NAME & ADDRESS, MTCN NUMBER as well as the TEXT QUESTION: My Favorite Colour and the TEXT ANSWER: White .

And , kindly include the Western Union Payment Receipt so that we can verify the payment details and also for us to activate and complete the transfer of the (140.00 lev) into your paypal account and within 1-2Hours your own money will arrive into your account for you to cash immediately after we received the Western Union Payment Receipt from you.

Thank you for using Paypal Online Transferring System (Wire Transfer)®.We look forward to serving your online with better services in the future.
Чиста измама е!
Пейпал винаги се обръщат към теб с имената ти!
И никога, ама никогааааа няма да те накарат да плащаш допълнително нещо, камо ли с Western Union!!!

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 21:45 от Алекс1

# 628
Благодаря ти Алекс1...това ми е първата сделка...и последната....но адски много съм благодарна за помощта и съветите..без вас нищо нямаше да разбера...  bouquet

# 629
  • София
Здравейте! Моля за малко помощ. Пазарувах от Kiddicare, направиха ми price match, платих с  google checkout, но ми писаха от сайта, че имат проблем с метода, който съм избрала за плащамне и няма да могат по този начин да ми върнат парите. Искаха ми тел.номер за да се свържат с мен и да уточним детайлите по кредитната ми карта. Сега чакам обаждане от тях, но ми е интересно какви точно данни ще ми искат според вас, да се подготвя? Плащам с Виртуална Виза на Банка ДСК, едва ли ще е номер на картата, тя няма IBAN, може би данни от Пей Пал, но какво точно в Пей Пал трябва да им кажа за да ми прехвърлят през там пари... не съм много запозната... newsm78
Моля за съдействие, който е запознат  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт