Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 418
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Много благодаря за отговора.Интересното че писмото е с логото на paypal.Изпратих писмата на  спуфа но никакъв отговор нямам и от тях.

# 646
Кацарска

логото е само картинка, аз също мога да я постна тук  Grinning

Това не прави поста ми легитимен и със защита от пейпал  Wink

# 647
  • Luxemburg
как мога да си прехвърля парите които взима при регистрация (1.50€) обратно в картата че сега ми стоят в пейпал?

# 648
Таксата за прехвърляне е 2 евро. Няма смисъл.
Тези пари ще ги ползваш при следващото плащане в евро. Ще си ги дръпне автоматично от баланса.

# 649
  • Luxemburg
ами там е работата че не си ги дърпа а ми стоят вече няколко месеца въпреки плащанията които правя с пейпал. Затова търся начин да ги прехвърля обратно в картата.

# 650
А плащания в евро имаш ли?

# 651
  • Luxemburg
май не, все за лири се сещам, а картата е в евро. Затова ли не си ги е дръпнало до сега?

# 652
Да, затова.
Обърни си ги в паунди, ако плащаш в паунди. Горе има нещо като Currency convertor.

# 653
  • Luxemburg
на направя British Pound (Primary) така ли? В момента имам чакащи задължения, но предполагам че тях ще ги дръпне от картата, а тези 1.50€ би следвало да ги конвертира и да ги дръпне при следваща покупка, правилно ли съм разбрала?

# 654
Не, трябва да обърнеш еврото в лири.

# 655
  • Димитровград
Добро утро момичета.Искам да попитам/признавам си не съм чела много назад Embarassed/картата ми беше блокирана  и сега когато я разблокираха  се опитвам да платя но не мога. Трябва ли да правя нещо в pay pal.Благодаря.

# 656
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
И аз да попитам ,някой има ли проблеми с плащането през Пейпал?
От снощи след полунощ не мога да вляза в акауната си и да платя.
Дава ми че съм с грешен мейл или парола ,опитах 100 пъти и не става.Sad
Абсурд е да греша паролата си.Някой друг да е с подобен проблем?
Или ако на някой се е случвало нещо подобно ,ще помоля да сподели как е решил проблема.

# 657
Zdraveite,nov sum v saita,edna moq poznata mi go preporu4a.Iskam da vi pitam otnosno paypal,napravih si registraciq v saita i vsi4ko,koeto trqbva,registrirah i karta i se opitah da si poru4amm nqkoi raboti t edin sait,no se polu4i nqkakva gre6ka i poru4kata mi be6e otkazana.Sega i skam da napravq vtora poru4ka,ot su6tiq sait,imam dostatu4no pari v kartata i ne sa blokirani,no kato si vlezna v paypal akaunta,mi pokazva,4e balansa mi e 1,50 evro!toest ne mi ot4ita parite v kartata,ta vuprosa mi e tova normalno li e ili az ne sum napravil ne6to kakto trqbva??

# 658
Падаща звезда

пробвай да кликнеш на Problem with login? и там да помолиш за нова парола, за друго не се сещам. Не си ли получавала някакви имейли от тях?

namry6ten

Нормално е, показва се само сума, която е в баланса. Парите, които са по сметка, не се  показват.

Скрит текст:
Мисля, че ще бъде по-добре, ако ще пишеш на кирилица Wink Латиница не се толерира много-много, имаш шанс дори да не получиш отговори на въпросите си

# 659
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Падаща звезда
 пробвай да кликнеш на Problem with login? и там да помолиш за нова парола, за друго не се сещам. Не си ли получавала някакви имейли от тях?
Благодаря Fandango ,точно това направих в крайна сметка.  bouquet
И за мен беше много странно ,при положение че нямам никакви имейли от тях за проблем.
Явно някакъв бъг ,просто е невъзможно аз да съм си объркала паролата.
Важното е ,че се оправи проблема все пак.
Хубав и усмихнат ден на всички! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт