Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 51 296
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Хайде и тук с въпрос,... Опитвам се да преведа пари в paypal от картата си, но на Add Funds ми изписва следното:

PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account.

Някаква идея на какво се дължи?

# 661
Не избираш Add funds, a Withdraw funds.
В БГ става само с карта Виза или Виза електрон.

# 662
  • София
Здравейте! Моля за малко помощ... за първи път ми се случва....
Купих едни чехли от Ибей, които бяха друг номер от обявения, свързах се с продавача, върнах ги, получих мейл от пейпал за refund и  всичко точно, УЖ.
Тъй като вече една седмица парите не излизат по сметка, влезнах да проверя какво се случва и статуса на refunda седи Pending Until Nov 30, 2012. Това беше малко преди 30-ти, мислех, че ще се оправи, но сега е 03-ти ипродължава да стои така? На какво се дължи, какво да правя?  newsm78

# 663
След 30-ти ноември, т.е на 30-ти парите ще постъпят в акаунта ти в Пейпал.
От тази дата брой 3-4 работни дни, за да идат по картата ти. Т.е в петък ще видиш парите в сметката.

# 664
  • Варна
Не избираш Add funds, a Withdraw funds.
В БГ става само с карта Виза или Виза електрон.

Хъм, с withdraw не се ли тегли само,... защото на мен само това ми дава като опция да изтегля парите?!

# 665
Withdraw funds to card няма ли?
Защото това, което ти избираш, означава да сложиш пари от банковата си сметка в акаунта ти в Пейпал, а това е невъзможно за България.
Имаш ли пари в табличката в Пейпал?

# 666
За всяка новодобавена карта ли трябва да се уточнява да променя валутите според курса на банката ми или само веднъж по принцип? Сега добавих нова карта, верифицирах я и искам според нашите тарифи на минаеат плащанията  newsm78

# 667
При следващото плащане виж дали е избрана опцията Bill me in the currency listed in the seller's invoice.

# 668
При следващото плащане виж дали е избрана опцията Bill me in the currency listed in the seller's invoice.

Не, другата опция беше-това каквото искам ли е или не? Не мога да схвана

# 669
Това е, което трябва да бъде, за да те таксува по курса на банката ти. Така ти е по-евтино.

# 670
  • София
След 30-ти ноември, т.е на 30-ти парите ще постъпят в акаунта ти в Пейпал.
От тази дата брой 3-4 работни дни, за да идат по картата ти. Т.е в петък ще видиш парите в сметката.
  bouquet

# 671
Поръчах от и-бей нещо което не получих и получих този отговор:

Скрит текст:
Thanks for your kindly help.Pls supply your paypal account.Once we got returned item from the post office.We wil refund to you at once
Какъв е този акаунт който иска да му дам, за да ми върне парите?

# 672
Може ли и аз едно въпросче.....имам отворен клайм за възтановяване на сума за неполучена пратка.И вчера получих този имейл от китайчетата......
Please note:
1. We have completed a partial or full refund for this order.  The refunded amount is =====$, Please check your account balance.
2. We are extremely sorry for any inconvenience caused to you, and look forward to your continued business.
3. If there is any problem, please kindly submit a help ticket to us at support.everbuying.com

Това означава ли че са решили да ми възтановят сумата и къде и кога да ги чакам парите.Направо в картата или някъде в Пейпал трябва да ги видя... ThinkingБлагодаря.... Hug

# 673
Поръчах от и-бей нещо което не получих и получих този отговор:

Скрит текст:
Thanks for your kindly help.Pls supply your paypal account.Once we got returned item from the post office.We wil refund to you at once
Какъв е този акаунт който иска да му дам, за да ми върне парите?

Мейла, с който си регистрирана в ПП.
Скрит текст:
Имай едно на ум за този продавач. Първо, той ти има данните, защото ти вече си му платила, достатъчно е да натисне един бутон, за да ти върне парите. И второ, ти не си длъжна да чакаш пощата да му върне пратката, така че гледай да не изпуснеш времето за диспут.

Може ли и аз едно въпросче.....имам отворен клайм за възтановяване на сума за неполучена пратка.И вчера получих този имейл от китайчетата......
Please note:
1. We have completed a partial or full refund for this order.  The refunded amount is =====$, Please check your account balance.
2. We are extremely sorry for any inconvenience caused to you, and look forward to your continued business.
3. If there is any problem, please kindly submit a help ticket to us at support.everbuying.com

Това означава ли че са решили да ми възтановят сумата и къде и кога да ги чакам парите.Направо в картата или някъде в Пейпал трябва да ги видя... ThinkingБлагодаря.... Hug

Пишат, че са ти ги върнали вече. Провери в ПП дали имаш рефънд.

# 674
Ами никъде в ПП не виждам да имам  рефънд.Писмото го получих вчера,да не би след няколко дни да се видят там.... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт