Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 51 290
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Това е, което трябва да бъде, за да те таксува по курса на банката ти. Така ти е по-евтино.

Благодаря, значи извода е, че не трябва с всяка нова карта да се сменя опцията, променяш го 1 път в началото в Пейпал и след това с всяка карта се процедира както си избрал първия път.  Peace

# 676
Ами никъде в ПП не виждам да имам  рефънд.Писмото го получих вчера,да не би след няколко дни да се видят там.... Thinking

Аз лично имам рефунд от 3.12 и го виждам като натисна View all my transactions, там в списъка са ми последните 10 операции-плащания, връщания на пари, всичко.

Ако там го няма знаяи още не са ти върнали парите

# 677
Здравейте,
Старата ми карта изтече и автоматично се премахна от листа на Пейпал. Добавих новата Visa Electron и поисках верифициране. Въпроса ми е, възможно ли е да се разплащам, преди да съм добавила кода за верификация, за суми по-малки от 50 евро..или трябва да изчакам верификационния код..

# 678
Здравейте,
Старата ми карта изтече и автоматично се премахна от листа на Пейпал. Добавих новата Visa Electron и поисках верифициране. Въпроса ми е, възможно ли е да се разплащам, преди да съм добавила кода за верификация, за суми по-малки от 50 евро..или трябва да изчакам верификационния код..

Можеш със сигурност, стига да имаш пари в картата  Mr. Green Аз го правих същото мин седмица, докато си чаках кода, платих 5-6 неща под 100 евро с неверифицирана карта  Peace

# 679
Здравейте, върнаха ми пари за една загубена поръчка. Но за първи път тези пари ги виждам като сума в ПейПал, пише ми баланс, а до него сумата. Вече мина 1 седмица, а парите още не са усчетоводени в сметката. Какво да правя?? newsm78

# 680
Ако са ти в баланса, няма да се върнат сами по картата. Ще си останат в баланса.
Можеш да ги преведеш по карта Виза или Виза електрон срещу комисионна от 2 евро за Пейпал и евентуално комисионна за входящ валутен превод на банката ти /ако има такава комисионна, разбира се/.

# 681
Ако са ти в баланса, няма да се върнат сами по картата. Ще си останат в баланса.
Можеш да ги преведеш по карта Виза или Виза електрон срещу комисионна от 2 евро за Пейпал и евентуално комисионна за входящ валутен превод на банката ти /ако има такава комисионна, разбира се/.
Ха, така. И как да ги преведа паричките?

# 682
Има опция в менютата Withdraw funds to credit card.
Но пак помисли дали ти е изгодно. Ако са малко, не си струва разхода. Те така и така ще се изтеглят при следващото ти плащане във валутата, в която са.

# 683
Но пак помисли дали ти е изгодно. Ако са малко, не си струва разхода. Те така и така ще се изтеглят при следващото ти плащане във валутата, в която са.
А ако им пиша писмо да ми refund-нат? Трябват ми за поръчка при която не мога да пратя с пейпал.

# 684
Ами никъде в ПП не виждам да имам  рефънд.Писмото го получих вчера,да не би след няколко дни да се видят там.... Thinking

Аз лично имам рефунд от 3.12 и го виждам като натисна View all my transactions, там в списъка са ми последните 10 операции-плащания, връщания на пари, всичко.

Ако там го няма знаяи още не са ти върнали парите
Благодоря..... погледнах но и там нямам нищо.......писах им едно писмо да видя какво ще ми отговорят.Никъде просто не виждам върнати пари..... Thinking

# 685
А ако им пиша писмо да ми refund-нат? Трябват ми за поръчка при която не мога да пратя с пейпал.

Ако е Refund ще идат директно по картата и няма да се занимаваш.

# 686
  • Ловеч
Здравейте!
И аз имам същият проблем със сума, която се вижда в пейпал, но не и в картата. Сумата не е от рефънд, а от продаден артикул в ebay.com и сумата е в USD.
Как мога да платя примерно спечелен търг, но не в ebay.com, а co.uk ?

# 687
Eдин въпрос и от мен. Преди два дни получих СМС от банката си, че от съображение за сигурност ми блокират картата и до 3-4 работни дни ще ми я издадат / съмнение за копиране на данните ми/,
Въпросът ми е, понеже имам 3-4 неща, които чакам и за сега са наред. Като взема новата карта вторник-сряда - да изтрия ли старата. Ако премина веднага към плащане, ще ми приеме ли новата? Моля за съвет.

банката ще е същата, само пластината ще е съвсем друга

# 688
Здравейте,

Можеш със сигурност, стига да имаш пари в картата  Mr. Green Аз го правих същото мин седмица, докато си чаках кода, платих 5-6 неща под 100 евро с неверифицирана карта  Peace

МНого благодаря!

# 689
  • Pazardjik
Здравейте!
Вече ми възстановиха пари от една неполучена пратка, след claim, въпреки че продавача запази мълчание. Всичко е ОК! Благодаря за съдействието!
Сега се чудя - искам да получа пари през paypal. Изпращането - ясно как ще стане. Обаче аз като ги получа - къде ще са? В paypal акаунта или директно в банковата сметка? Предполагам в акаунта, обаче ще мога ли да ги прехвърля по банковата си сметка и как? И въобще - колко би ми струвало това удоволствие - такси на  paypal, на банката /работя с Пощенска и Райфайзен/. Дали ще ми го таксуват от банката като входящ валутен превод или като "Връщане на суми по картата чрез транзакция на ПОС - credit refund " Получавали ли ли сте така суми и доколко е удачен вариант? Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт