Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 51 286
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Ще ти останат в баланса в Пейпал. Прехвърлянето по карта струва 2 евро за Пейпал, независимо от сумата. Става да се прехвърли само по карта Виза и Виза електрон.
Комисионната на Пейпал за превода е 3.4% от сумата. 
Райфайзен ще ти го таксуват като входящ валутен превод, минимум 20 лв. Не е връщане на сума.

# 691
  • Pazardjik
Много благодаря за експресния отговор!

# 692
  • София
Здравейте!
Старата карта ми изтече и се наложи да променя в сметката си само 3 цифрения код и датата на валидност в 
paypal.
Трябва ли повторно да чакам и добавя 4 цифреният код за да верифицирам картата?
В Интернет банкирането ми има блокирана сума за USD 1.00 и този код PAYPAL>35314ХХХХХХ GB
Какво трябва да направя от тук на татък за да продължа пазаруването през paypal? Thinking

# 693
Здравейте,дами!
Признавам си без бой,че не съм изчела темите,но ми трябва спешен отговор,така че си позволявам директно да попитам.

Мога ли да пазаря с пейпал баланса си без да е прехвърлен в картата ми?
Имам баланс от продажби в ибей,но сега трябва спешно да купя нещо,а в картата ми няма достатъчна наличност.Ще стане ли номера с баланса ми?

Предварително ви благодаря за отговора!   bouquet

# 694
elfi4ka, става  Peace  Само трябва да са в една и съща валута. Ако ще пазаруваш в лири, парите в баланса също трябва да са в лири.

iankampanova, провери си в ПП акаунта, какъв е статуса на картата. Така ще разбереш дали трябва да я верифицираш или не.

# 695
Здравейте, Искам да попитам нещо свързано с вида валута. Имам поръчка от англ.сайт,но в Евро. При плащането не ми се появи опцията да избера курса на моята банка. В момента в ПейПал май все още не е преведена сумата.Всъщност не съм сигурна,защото :
 "Charge From Credit Card    Completed 
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
    Details   €100.48 EUR
 Dec 7, 2012   Express Checkout Payment Sent    Completed    Details   -€101.98 EUR"
 Когато теглят парите,курса какъв ще бъде- на банката или по курс на  ПП. Има ли възможност аз да задам валут.курс на банката и ако има как и къде да го направя.Благодаря.

# 696
elfi4ka, става  Peace  Само трябва да са в една и съща валута. Ако ще пазаруваш в лири, парите в баланса също трябва да са в лири.

Hug

Много ти благодаря!Всичко ми е в лири...и картата и баланса,но искам да купя нещо в долари.Нали няма проблем?

# 697
Ако искаш да купиш нещо в долари, парите в баланса също трябва да са в долари. Ако съм разбрала правилно, при теб балансът е в лири в момента, така че няма да стане. Трябва да конвертираш лирите в долари и тогава да го платиш.

# 698
Ако искаш да купиш нещо в долари, парите в баланса също трябва да са в долари. Ако съм разбрала правилно, при теб балансът е в лири в момента, така че няма да стане. Трябва да конвертираш лирите в долари и тогава да го платиш.

Сега,разбрах.А това конвертиране веднага ли става и има ли някаква такса?

# 699
Веднага става. За таксата - не си спомням, правила съм го преди много време, беше малка сума и не ми е направило впечатление да са ми приспаднали някаква такса, но да не те излъжа сега. Дано Алекс се включи.

# 700
Няма такса за преконвертиране на валута.
Губи се малко от разликата в курсовете на валутите.

# 701
Имам нужда от помощ за пускане на диспут. Ако има някой навит да ми помогне ( досега не съм пускала диспут) да ми пише на ЛС, за да обясня какъв ми е проблема.
Много ще съм ви благодарна.  Hug

# 702
Aia' , Алекс1 страхотни сте!Много съм ви признателна   bouquet

Значи да разбирам,че по принцип не е удачно да се прехвърлят малки суми от баланса по картата,защото 2 евро са си доста за сума от 20 лири например  Rolling Eyes

# 703
  • София
Здравейте! Имам проблем с картата ми, липсват 70 лева от нея. Възможно ли е да са ми дръпнали пари от пейпал, при положение, че не съм изпращала никакви пари на никой. Късно ми е за банката, иначе утре при първа възможност отивам.

# 704
 newsm78 absolutpartystar, да не е някаква кредитна, от която да се удържат такси?

1. В ПП може да видиш какво си плащала през него, погледни какво ти излиза и свери това ли е, което си купувала или има и нещо друго?
Още като се логнеш и Май Акаунт, нагласи датата така че да видиш по-голям приод.

Общи условия

Активация на акаунт