Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 51 388
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
newsm78 absolutpartystar, да не е някаква кредитна, от която да се удържат такси?

1. В ПП може да видиш какво си плащала през него, погледни какво ти излиза и свери това ли е, което си купувала или има и нещо друго?
Още като се логнеш и Май Акаунт, нагласи датата така че да видиш по-голям приод.

Дебитна е, виза електрон. Не съм пазарувала нищо и в ПП няма данни да съм плащала нещо. Просто не съм теглила никакви пари и не съм плащала нищо никъде другаде с тази карта, затова основният ми заподозрян е ПП. Преди малко исках да проверя на банкомата дали са ми превели едни пари и установих липсата.

# 706
  • София
absolutpartystar Всяка банка има денонощно телефонно обслужване. Звънни и попитай, поне ако е някаква измама може навреме да се блокира. А като предположение.. да не си се абонирала по невнимание за нещо в чуждите сайтове?

# 707
  • Варна
Момичета, моля за помощ!  Praynig Направих регистрация в Пейпал на дебитна карта по фирмена сметка. Следвах подробните съвети от първия пост. Обаче не получавам мейл за потвърждаване на акаунта. Ходих и до банката и там няма получен код за верификация. Няма и движение по пейпал-сметката, нито -1,50 нито +1,50. Дайде съвет къде да си търся грешката? Много ви благодаря!  bouquet

# 708
  • Пловдив
И аз с въпрос,приятелка ме помоли да и купя нещо,пуснала ми е парите със send money - goods, а не като личен превод.Получих майл,че имам изпратени пари,но в акаунта седи 0,срещу нейното име имам опция - дайте тракинг номер,стоката изпратена,рефънд. Тя не вижда опция да канселира плащането и да ми го изпрати отново,като личен превод.Аз мога ли да направя нещо?

# 709
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Банката ми блокира от съображения за сигурност Визата и ми преиздадоха нова. Регистрирах я и отстраних старата от Пейпал. Но нямам СМС известяване за идентификационен код.
До сега обаче не ми е правило впечатление такъв код да ми е бил нужен при разплащане. Казаха, че до 2-3 дни ще го получа при осчетоводяване на транзакцията.
Може ли да ми кажете в кой етап от плащането ще ми е нужен. Защото първоначално не помня такъв код да ми е трябвал някъде.
Благодаря Ви!

на 1-ва стр пише, че до 100 Евро мога да разплатя без този код. Това в случая така ли е?

# 710
  • на село
Сигурно е питано 1000 пъти поне но Embarassed
Как се смятат 45дни за диспут newsm78

# 711

от деня на плащането на транзакцията в Пейпал

Ако сте платили поръчката на 01,12 - то първия календарен ден е точно този! Hug

Последна редакция: вт, 11 дек 2012, 22:21 от remi_rem

# 712
  • ride my bike...
искам да добавя адрес който е в САЩ
Като отида на полето за добавяне - от къде мога да сменя БГ на САЩ?

Имам и един адрес на посредник в Англия, но съм добавяла адреса преди много време и нямам никакъв спомен как съм сменила държавата newsm78

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 22:04 от Laluni

# 713
  • на село

от деня на плащането на транзакцията в Пейпал

Ако сте платили поръчката на 01,12 - то първия календарен ден е точно този! Hug
Благодаря!

# 714
  • Бургас/Пз
А трябва ли да изтекат 45 дни и тогава да се повтигне диспута или трябва да е точно на 45-тия ден?

# 715
А трябва ли да изтекат 45 дни и тогава да се повтигне диспута или трябва да е точно на 45-тия ден?

Диспута се повдига В РАМКИТЕ НА 45 ДНИ-не по-късно, след 45-я ден губиш правото си на диспут. Може и на 1-вия ден да пуснеш диспут. Peace

# 716
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Банката ми блокира от съображения за сигурност Визата и ми преиздадоха нова. Регистрирах я и отстраних старата от Пейпал. Но нямам СМС известяване за идентификационен код.
До сега обаче не ми е правило впечатление такъв код да ми е бил нужен при разплащане. Казаха, че до 2-3 дни ще го получа при осчетоводяване на транзакцията.
Може ли да ми кажете в кой етап от плащането ще ми е нужен. Защото първоначално не помня такъв код да ми е трябвал някъде.
Благодаря Ви!

на 1-ва стр пише, че до 100 Евро мога да разплатя без този код. Това в случая така ли е?

Кода не ти е нужен при плащане, а за верифициране на картата, за сигурност се изисква и е задължително да се верифицираш с него. Излиза в банковото извлечение след 3-5-10 дни след като пратиш таксата от 1.50 евро-зависи от банката, с СМС на мен не са ми го пращали досега. До 100 евро можеш да плащаш без кода, след това не. Peace

# 717
искам да добавя адрес който е в САЩ
Като отида на полето за добавяне - от къде мога да сменя БГ на САЩ?

Имам и един адрес на посредник в Англия, но съм добавяла адреса преди много време и нямам никакъв спомен как съм сменила държавата newsm78

В Пейпал не можеш да смениш държавата.
Сменя се адреса в Ибей, в Пейпал - не.

# 718
Здравейте,
Имам следния въпрос:
Благодаря Ви!

Кода не ти е нужен при плащане, а за верифициране на картата, за сигурност се изисква и е задължително да се верифицираш с него. Излиза в банковото извлечение след 3-5-10 дни след като пратиш таксата от 1.50 евро-зависи от банката, с СМС на мен не са ми го пращали досега. До 100 евро можеш да плащаш без кода, след това не. Peace

Благодаря Ви! Hug  Само последен въпрос - това верифициране в Пейпал става, нали?

# 719
Моля за съвет как да процедирам.. значи на 13.11.2012. имам върнати средства . В ПП виждам, че е извършена транзакцията. Средствата обаче ги няма в картата, както и баланса в ПП е 0.00;
Моля за съвет какво мога да направя.. и къде да търся проблема в ПП или в обслужващата банка;

Общи условия

Активация на акаунт