Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Не е такса, обаче. Пише "Additional authorization" и парите са изтеглени от Ларедут. За мен е странна цялата тази работа.
Питах за картата, защото тръгнах в посока - карта в лева, непроменен курс да таксува по курса на Пейпал и се получава разлика. Но се сетих, че дори и да не си сменила курса, няма как на 20 евро разликата да е 1.55 евро. Разликата на 1 евро е около 5-6 стотинки, така че не се връзва.
Защо не пишеш на Пейпал и да ги питаш как така позволиха да ти изтеглят повече пари?

# 76
Ще пиша на пейпал, само чакам Ларедуд да си ми шипнат поръчката, че има вероятност да ми откажат артикули

# 77
Моля за помощ.Днес след поредно плащане получих писмо,с което ме уведомяват,че съм достигнала лимита от 500 евро.Ето така започва писмото
We wanted to let you know that you're just €37.15 EUR away from hitting your initial PayPal sending limit of €500.00 EUR. This is the maximum amount of money you can send or use for purchases before you need to become Verified.
Следва поредица от стъпки,които аз направих и сега пише че след 3-4 работни дни ще имам съответния код.Та питането ми е следното:
1.Имам пасивно он лайн банкиране-там ли ще ми излезе кода,срещу транзакцията.Ако не,откъде мога да го получа-трябва ли да ходя до банката или могат и по телефона да ми го кажат?
2.Къде после трябва да въведа този код?Как ще разбера,че съм направила всичко както трябва?
3.Какъв е срока след получаването на кода до въвеждането му-че има вероятност да няма доста време достъп до компютър?
4.Мога ли да си направя нов акаунт и да регистрирам същата тази карта без да е необходимо да правя тези операции.?
Благодаря предварително  bouquet  bouquet

# 78
  • София
Влизам с въпросче:

Имам акаунт в Пей Пал, но искам да сменя картата, която е регистрирана в момента. Не виждам къде обаче се сменя? Дали иобщо е възможно или трябва нов акаунт да си направя - за новата карта? Rolling Eyes
...
редактирам се, извинете! Видях, че има същото питане на предната страница. И отговор.

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 22:07 от Петифурче

# 79
  • Пловдив
Здравейте, имам следня въпрос. Получих refund от продавач от ибей за нещо което платих, а не получих. Парите си ги виждам в баланса на пей пал, но по сметката регистрирана там ги няма. Трябва ли да правя нещо за да се прехвърлят по сметката или само се изчаква и колко?
Благодаря Hug

# 80
  • София
Момичета някой може да ми обясни като на идиот как така наредената сума в пейпал е €19.75, а изтеглената е €21.30. Откъде дойде тая такса от 1,55.
Скрит текст:

Никаква идея.... дори много странно. Картата ти в каква валута е?

Здравейте, искам да ви питам, мога ли да си регистрирам 2-ра кредитна карта в Пей Пал? Първата няма пари а исках да направя плащане.

Можеш, разбира се. Ако искаш можеш и 10 карти да регистрираш.  Peace

На един акаунт може ли 2 карти едновременно?

# 81
Моля за помощ.Днес след поредно плащане получих писмо,с което ме уведомяват,че съм достигнала лимита от 500 евро.Ето така започва писмото
We wanted to let you know that you're just €37.15 EUR away from hitting your initial PayPal sending limit of €500.00 EUR. This is the maximum amount of money you can send or use for purchases before you need to become Verified.
Следва поредица от стъпки,които аз направих и сега пише че след 3-4 работни дни ще имам съответния код.Та питането ми е следното:
1.Имам пасивно он лайн банкиране-там ли ще ми излезе кода,срещу транзакцията.Ако не,откъде мога да го получа-трябва ли да ходя до банката или могат и по телефона да ми го кажат?
2.Къде после трябва да въведа този код?Как ще разбера,че съм направила всичко както трябва?
3.Какъв е срока след получаването на кода до въвеждането му-че има вероятност да няма доста време достъп до компютър?
4.Мога ли да си направя нов акаунт и да регистрирам същата тази карта без да е необходимо да правя тези операции.?

1. Да, ще се види.
2. В Пейпал пише къде - обикновено встрани от табличката.
3. Не мисля, че има срок.
4. Абсурд. Обикновено лимитът е 100 евро, не 500. Верифицирането е задължително и желателно. И нов акаунт да направиш, картата е същата, а от нея си похарчила сумата.

Влизам с въпросче:

Имам акаунт в Пей Пал, но искам да сменя картата, която е регистрирана в момента. Не виждам къде обаче се сменя? Дали иобщо е възможно или трябва нов акаунт да си направя - за новата карта? Rolling Eyes
...
редактирам се, извинете! Видях, че има същото питане на предната страница. И отговор.

Сменя се, разбира се. My Account - Profie - Add/edit credit card.

Здравейте, имам следня въпрос. Получих refund от продавач от ибей за нещо което платих, а не получих. Парите си ги виждам в баланса на пей пал, но по сметката регистрирана там ги няма. Трябва ли да правя нещо за да се прехвърлят по сметката или само се изчаква и колко?
Благодаря Hug

Ако са в баланса - ще си останат там, докато не ги прехвърлиш. Таксата е 2 евро за това.
My Account - Withdraw.
Става само с Виза карта. Мастъркард не ще. Може и банката ти да ти вземе такса за входящ валутен превод. Не всички го правят, но някои - да и взимат по 20 лв за "услугата".
По-добрият вариант е, ако сумата не е голяма и пазаруваш често, да си я оставиш в баланса и при следващото плащане ще се изтегли от нея.

Момичета някой може да ми обясни като на идиот как така наредената сума в пейпал е €19.75, а изтеглената е €21.30. Откъде дойде тая такса от 1,55.
Скрит текст:

Здравейте, искам да ви питам, мога ли да си регистрирам 2-ра кредитна карта в Пей Пал? Първата няма пари а исках да направя плащане.

Може, разбира се.
Аз лично имам 4, и четирите са верифицирани.

# 82
Искам да попитам ако съм получила рефънт или връщане на неполучена стока но дойде с много голямо закъснение и отново трябва да я платя само че парите не са се върнали още по картата ми как може да стане това. Но и в баланса ми не пише че има пари на пейпала само пише че има рефънд върнати пари. newsm78

# 83
Искам да попитам ако съм получила рефънт или връщане на неполучена стока но дойде с много голямо закъснение и отново трябва да я платя само че парите не са се върнали още по картата ми как може да стане това. Но и в баланса ми не пише че има пари на пейпала само пише че има рефънд върнати пари. newsm78

3-4-5 работни дни трябва да минат, за да влязат по картата.
Ако стоката дойде, ще пишеш на продавача да ти даде мейла си, регистриран в Пейпал и ще му ги пратиш със Send Money.

# 84
Алекс1    bouquet

# 85
  • Пловдив
Алекс, и аз ти благодаря   bouquet

# 86

1. Да, ще се види.
2. В Пейпал пише къде - обикновено встрани от табличката.
3. Не мисля, че има срок.
4. Абсурд. Обикновено лимитът е 100 евро, не 500. Верифицирането е задължително и желателно. И нов акаунт да направиш, картата е същата, а от нея си похарчила сумата.

Влизам с въпросче:

...

Сменя се, разбира се. My Account - Profie - Add/edit credit card.

Благодаря Hug

Ако са в баланса - ще си останат там, докато не ги прехвърлиш. Таксата е 2 евро за това.
My Account - Withdraw.
Става само с Виза карта. Мастъркард не ще. Може и банката ти да ти вземе такса за входящ валутен превод. Не всички го правят, но някои - да и взимат по 20 лв за "услугата".
По-добрият вариант е, ако сумата не е голяма и пазаруваш често, да си я оставиш в баланса и при следващото плащане ще се изтегли от нея.

Скрит текст:

Може, разбира се.
Аз лично имам 4, и четирите са верифицирани.
Благодаря,Алекс  bouquet  bouquet
Аз също знам,че лимита е 100 евро и до сега не съм я верифицирала,а плащам без проблем.Както се вижда и от писмото им явно лимита ми е 500 евро-не знам поради какви причини.Но както и да е-още веднъж благодаря за отговора  bouquet  bouquet

# 87
Случайно картата да е Американ Експрес?

# 88
  • Бургас
И аз да помоля за малко помощ. Simple Smile
На 22.07. ескалирах диспут в ПП, защото продавача мълчеше и мислех, че се е покрил. На 27.07. получих от ПП мейл, че е отговорил и възразява, те щели да ни разгледат кореспонденцията и да решат случая. От тогава нищо вече 10 дни. Колко е срока за приключване на диспута? Предполагам, че в чиято и полза да го решат трябва да уведомят и двете страни? Притеснено взе да ми става, защото това ми е втория диспут и ми е мъгла.
Предварително благодаря!    bouquet

# 89
Обикновено до 10 дни решават, но може и да откарат повече. Дори обикновено по-дълго време отнема.
Ще получиш мейл какво са решили. В 99% от случаите решават в полза на купувача, така че не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт