Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 359
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
И аз с един тъп въпрос- регистрират ли се виза електрон на ОББ в пейпал?
Правя отчаяни опити, ама нещо не става  newsm78
Преди не можеха.
Скоро поднових дебитна карта на ОББ, с която в банката ми казаха, че вече можело да се правят плащания в интернет. Не съм пробвала дали наистина е така. Имам карта на ПИБ, която ползвам за целта  Peace

# 61
Здравейте, сигурна съм, че моят въпрос се повтаря някъде, но вчера сигурно 2-3 часа съм търсила и не можах да намеря отговор на проблема си, който сигурна съм е много елементарно да се реши, ама като не знам...
Та значи, изпратих пари по пейпал на друг чуждестранен пейпал адрес. В момента парите са непотърсени (Unclaimed), но отсреща момичето не знае как да ги приеме, а и аз не знам... Моля помагайте Tired

# 62
Момичето си е объркало мейла, който ти е дало и който й е регистриран в Пейпал.
Отмени плащането, питай я за верния адрес и ги прати пак.

# 63
Ама тя ги вижда парите. По принцип до колкото четох, разбрах че след като изпратя аз парите, те не отиват директно в другия акаунт, но не седят и в моя, т.е остават между двете, в пейпал. След това тя трябва да ги приеме по някакъв начин, но не знам как. И след това отиват при нея. До сега никой не ми е пращал пари и не знам тя какво вижда. Иначе имейлът е 100% верен.

# 64
  • Бургас
Пуснах диспут за недоставена поръчка от tati.fr Как ще разбера че парите са възстановени в картата ми  newsm78? За първи път ми се налага да искам връщане на пари и не съм сигурна как се процедира.
Благодаря   bouquet

# 65
Имах да плащам 0.40 долара,а в баланса имах 0.34 евро-значи ли,че плащането ми се е "допълнило" от картата ми?След плащането балансът ми е 0.

# 66
Пуснах диспут за недоставена поръчка от tati.fr Как ще разбера че парите са възстановени в картата ми  newsm78? За първи път ми се налага да искам връщане на пари и не съм сигурна как се процедира.
Благодаря   bouquet

Ще получаваш редовно мейли за хода на диспута, включително и като ти върнат парите.

Имах да плащам 0.40 долара,а в баланса имах 0.34 евро-значи ли,че плащането ми се е "допълнило" от картата ми?След плащането балансът ми е 0.

Щом балансът ти е 0, значи парите са се изтеглили от него.

# 67
Алекс1,благодаря.Чудех се дали са стигнали парите в баланса.Най вероятно да,щом ми изписа,че плащането е завършено  Thinking

# 68
И да не са - остатъкът си го е взел от картата.
В момента на плащането пише откъде се взимат парите. Пише нещо от сорта Funding Sources.

# 69
Благодаря  Simple Smile

# 70
Момичета някой може да ми обясни като на идиот как така наредената сума в пейпал е €19.75, а изтеглената е €21.30. Откъде дойде тая такса от 1,55.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 17:25 от •hrisy•

# 71
Здравейте, искам да ви питам, мога ли да си регистрирам 2-ра кредитна карта в Пей Пал? Първата няма пари а исках да направя плащане.

# 72
  • TX
пoлезни сте

# 73
Момичета някой може да ми обясни като на идиот как така наредената сума в пейпал е €19.75, а изтеглената е €21.30. Откъде дойде тая такса от 1,55.
Скрит текст:

Никаква идея.... дори много странно. Картата ти в каква валута е?

Здравейте, искам да ви питам, мога ли да си регистрирам 2-ра кредитна карта в Пей Пал? Първата няма пари а исках да направя плащане.

Можеш, разбира се. Ако искаш можеш и 10 карти да регистрираш.  Peace

# 74
Алекс1, в БГ лева ми е картата, верифицирана е, но не виждам какво значение има това. Досега не ми се е случвало да ми начисли такса при плащане през пейпал

Общи условия

Активация на акаунт