Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Плащането трябва да е в евро и автоматично ще дръпне първо тях.
Можеш и да ги обърнеш в друга валута - над табличката пише Conversion options или нещо подобно.
Благодаря  Hug

# 46

Бихте ли ми казали-какво трябва да попълня тук? newsm78

Your PayPal Email Address:   

Благодаря предварително   bouquet

# 47

Имейла, с който си регистрирана в ПП.

# 48

Имейла, с който си регистрирана в ПП.

Hug

# 49
Търся малко съвети!
От няколко години имам пейпал регистрация на картата си. Преди  месец ми хакнаха кредитната карта и аз я блокирах, но от банката блокираха и пейпалската ми карта от съображения за сигурност. Издадоха ми нови, с нови номера. 
Въпросът ми е - сега отново ли ще трябва да я верифицирам в пейпал? Каква е процедурата?

# 50
Регистрирай новата в Пейпал, пък то ще се разбере дали ще ти поиска верификация.

# 51
  • на морето
И аз с един подобен въпрос.На мен пък ми изтече срока на картата и я смених,но новата е с друг номер.Пак ли трябва да я регистрирам в Пей Пал?

# 52
Естествено, че да.

# 53
  • на морето
Благодаря ти,Алекс  bouquet

# 54
Моля за помощ някой по разбиращ защото напълно се обърках.... Thinking правя опити от 1 ч да платя от спорта една поръчка през пейпал но не става и затова влязох в ел си банкиране да видя как ми е сметката -  имам отчетено изтеглено 1 e и ми се струва че е за фр. амазон
22.07.2012 14:43:53    Плащане на POS    AMAZON EU SARL LUXEMBOURG FR    EUR 1.00    1.96
но аз не съм пазарувала - само пробвах колко ще е с доставката един тиган.... другия вариант си мисля ако ми връщат пари рефунд да не е такса/ но пък ще е в паунди и аз не зная вече  bouquet

Попритесних се разбира се не заради 1е, а защото не разбирам как се получи това и да не вземат да ми хакнат картата/кредитна е и я регистрирах  с 3д защита Hugпосле платих в Спорта!

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 21:41 от ahat

# 55
Момичета, днес три пъти се опитвам да платя в Sportsdirect, дава ми грешка и нещата си стоят в кошницата. B order history нямам нищо.
В пей-пал акаунта имам три пъти order to sportsdirect - pending за две различни суми -добавих още една тениска. Embarassed
Сега какво да правя - за пръв път ми се случва такова нещо. ooooh!
Помагайте ooooh!

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 14:33 от m@msy

# 56
Здравейте, съжалявам, че нахлувам така, но имам спешен въпрос.
Преди време си поръчах часовници, нета ми спря и съм била поръчала с един повече, който не съм била платила. Сега е отворен кейс за неплатена стока, който не знам как да затворя, а и не намирам от къде трябва да платя въпросния часовник. Отварям страницата на продукта, както и в историята, но никъде не намирам опция за плащане. Свързах се с продавача и му обясних, а той ме попита дали мога да затворя кейса - с удоволствие, ако знаех как! Бихте ли ми помогнали, моля Praynig

# 57
  • на пистата
и аз за помощ.поръчах от еверибъдинг.едната поръчка ми я прие,блокираха сумата и се отчете в пейпал и в сайта им,но другата изчезна.няма нито в пейпал нито в сайта на еверибъдинг нито в пейпал,но парите са блокирани в картата ми.какво да правя

# 58
Здравейте, съжалявам, че нахлувам така, но имам спешен въпрос.
Преди време си поръчах часовници, нета ми спря и съм била поръчала с един повече, който не съм била платила. Сега е отворен кейс за неплатена стока, който не знам как да затворя, а и не намирам от къде трябва да платя въпросния часовник. Отварям страницата на продукта, както и в историята, но никъде не намирам опция за плащане. Свързах се с продавача и му обясних, а той ме попита дали мога да затворя кейса - с удоволствие, ако знаех как! Бихте ли ми помогнали, моля Praynig

Кейса може да затвори продавача, защото той го е отворил.
Ако платиш - ще се затвори автоматично.
Трябва да има някъде бутон Pay now, но не знам нито къде, нито как изглежда, че никога не ми се е случвало да ми отворят такъв кейс.
Провери в самия кейс дали няма опция да платиш.

# 59
  • Бургас
И аз с един тъп въпрос- регистрират ли се виза електрон на ОББ в пейпал?
Правя отчаяни опити, ама нещо не става  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт