Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • В.Търново
Момичета,регистрирвам се в Пей Пал,но се чудя коя карта да добавя,та в този ред на мисли ми изникна следния въпрос:
 От регистрираната в ПейПал карта може ли да се теглят пари чрез банкомат или в банката без допълнителни комисиони (в смисъл това,че я Използвам за онлайн разплащания чрез системата на Пейпал, не води до ограничение използваемостта на картата)?

Моля за отговор,за да мога да продължа Simple Smile

# 571
Момичета,регистрирвам се в Пей Пал,но се чудя коя карта да добавя,та в този ред на мисли ми изникна следния въпрос:
 От регистрираната в ПейПал карта може ли да се теглят пари чрез банкомат или в банката без допълнителни комисиони (в смисъл това,че я Използвам за онлайн разплащания чрез системата на Пейпал, не води до ограничение използваемостта на картата)?

Моля за отговор,за да мога да продължа Simple Smile

Отговорът е - да можеш. Не води до никакви ограничения факта, че си регистрирала картата в Пейпал.

# 572
Имам пари в карата си и в самия пейпал акаунт има ли начин да ги събера парите на едно и така да платя понеже не ми достигат някакви стотинки а в пейпал сметката имам нужните стотинки Simple Smile ?

# 573
Момичета имам 2 въпроса  искам да ескалирам диспут за неполучена пратка /от Ларедут/.От падащото меню какво трябва да избера като причина.
И втория въпрос е  :Изтича ми през декември картата  днес получих съобщение от ПП да я подменя преди да ми я блокират.Ка се верифицираше наново.
Благодаря!  bouquet

# 574
  • София

При въвеждане на нова карта, със същия номер и различна дата на валидност и код, Пейпал блокира/тегли долар, за да види дали картата е наистина съществуваща.
Това е различно от 1.50 евро за верификация на картата.
При мен е изтеглено 1 евро, а картата ми си е верифицирана, имаш ли представа защо тогава ми е дръпнато това евро и не би ли трябвало да ми го върнат след като вече има приключени 7 плащания от тази карта. Отделно от това баланса в пейпал ми стои 0 Евро.

# 575
  • София
Имам пари в карата си и в самия пейпал акаунт има ли начин да ги събера парите на едно и така да платя понеже не ми достигат някакви стотинки а в пейпал сметката имам нужните стотинки Simple Smile ?
Парите от пейпал акаунта могат да бъдат прехвърлени в сметката ти, но има такса и мисля, че беше 2 евро  Peace

# 576
Мили момичета помагайте, регистрирах се в Paypal  но дъщеря ми написа друга фамилия и въпроса се касае за една буква .Възможно ли е заради това да ми отхвърлят дебитна карта от Райфайзенбанк?Имам преведени пари от Америка и не знам как да си ги получа за един колет.Помогнете ми да си сменя регистрацията на фамилията. newsm78

# 577
Не, няма да ти отхвърлят картата заради фамилията.
Парите се получават на мейла, с който си се регистрирала.
На човека, който ще ти праща парите, даваш само мейла. Фамилия не ти трябва.

# 578
Много ти благодаря Алекс1. Още нещо да попитам ...имам Transaction ID номер, но не знам къде да го търся, предварително се извинявам за въпросите, но всичко това е за първи път за мен и дъщеря ми. А този номер не го виждам в акаунта си в пейпала.
Благодаря предварително.

# 579
И още нещо каква е процедурата за получаване на парите, в момента пейпала са ми изпратили съобщение, че първо ще проверят пратката и тогава ще ми пратят парите?

# 580
Лъжат те! Това е измама!
Няма такъв филм - първо пратката, после парите!
Не пращай нищо! Копирай тук писмото от Пейпал, за да ти кажа със сигурност, че те мамят!

# 581
Здрваейте,

Получих сума върната от канцелирана поръчка в акаунта си в Пей Пал и попитах банката ми кога ще постъпят по картата ми. Казаха ми , че сама ръчно трябва да си ги върна. Как става това е въпросът ми?
Казаха че после от 3-5 дни отнема това.

МОЛЯ СПЕШНО ЗА ПОМОЩ И СЪВЕТ!!!! ЗА ДА НЕ ОТИДЕ ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ В ЧАКАНЕ Praynig

и втория ми въпрос е - ако реша нещо от др сайт да купя, парите стават ли за ползване от там - частично или напълно или не?

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 13:48 от remi_rem

# 582
Алекс1...ето това е писмото, само да ти кажа, че от Америка са изпратили парите, но нещо не можем да ги открием..това е писмото...

Dear  Valued Customer-,   

We  hereby confirmed that we have received the shipment Details of the  transaction between you and our client Mrs Hope Nancy,and we will proceed with the shipment verification,so as soon as we can confirm the shipment we will transfer the total sum of the amount into your account within 24 - 78 hours,so we want you to know that,we will notify you as soon as we are through with the shipment verification, the money will be transfer to your account possible Monday or Tuesday ..We hope you understand us.

# 583
Това е измама!!!! НА 10000%! Пейпал не задържат пари по такъв начин!
Нищо не пращай по никакъв повод. Пейпал се обръщат към теб винаги с имената ти!
Това писмо го препрати веднага на spoof@paypal.com
За голяма сума ли става въпрос? И къде е адреса, на който трябва да изпратиш стоката? В Нигерия ли е?

# 584
Оле....ужас...нямам думи просто, не сумата не е много голяма, 90 лв е, но за нашия стандарт си все пак сума..егати....това е че изпратих пратката..за жалост...поне това писмо ще го изпратя на имейла, който си ми написала....хиляди благодарности, ще държа в течение нещата, пората поне да знаят за какво става въпрос....аман от всичко....не стига че живота не е лек, ами и това отгоре....много ти благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт