Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 52 453
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
А адреса забравих да ти пиша, че е в Буфало..Америка....благодаря ти Алекс1

# 586
  • София
Кога си я пратила? Виж дали не може да бъде спряна.

# 587
Моля за съвет и помощ

SOS

РЪЧНО ЛИ ТРЯБВА ДА ВЪРНА ПАРИТЕ ОТ ПЕЙ ПАЛ АКАУНТА СИ КЪМ КРЕДИТНАТА КАРТА /КАКТО КАЗВА СЛУЖИТЕЛ НА БАНКАТА МИ/ ИЛИ ПЕЙ ПАЛ ЩЕ Я ВЪРНЕ ПО СМЕТКАТА МИ?

МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ПОМОЩ, СУМАТА НЕ Е МАЛКА.
МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ПОЛЗВА НАПРАВО ОТ ТОЗИ АКАУНТ И КАК?

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 14:25 от remi_rem

# 588
Алекс1...пратих я вчера пратката, мисля че не мога да я спра, но я пратих, защото ми изпратиха съобщение, че са изпратени парите, но нещо не мога да гиоткрия...или..аз още не мога да се ориентирам....чудя се сега ако отида до банката си, от където са ми издали картата дали нещо там могат да ми помогнат...

# 589
Нищо не могат да направят в банката. Опитай в пощата.

# 590
Благодаря ти Алекс1......пращам отговора от имейла, който ми прати, веднага отговориха от пейпала....ще го публикувам, за да знаят хората...обаче сега вече не знам дали ще си поуча парите....

Hello Stefka Katsarska,
Thanks for forwarding that suspicious-looking email. You're right - it
was a phishing attempt, and we're working on stopping the fraud. By
reporting the problem, you've made a difference!
Identity thieves try to trick you into revealing your password or other
personal information through phishing emails and fake websites. To learn
more about online safety, click "Security Center" on any PayPal webpage.
Every email counts. When you forward suspicious-looking emails to
spoof@paypal.com, you help keep yourself and others safe from identity
theft.
Your account security is very important to us, so we appreciate your
extra effort.
Thanks,
PayPal

# 591
За съжаление, не мисля, че ще получиш каквото и да било.

# 592
  • София
   Измама е, което значи, че пари не са пращани и няма да изпратят! Сменете си паролите, ако сте ги давали или въвеждали в съобщения, дори да сте си мислели, че са от Пейпал; блокирайте си картата, ако сте въвеждали данни от нея. Банката няма нищо общо, защото пари няма да пристигнат. Ако има време спрете си пратката, за да не я загубите.

# 593
Благодаря за отзивчивостта!

# 594
  • София
   Когато човек иска помощ първо не крещи с главни букви и второ има търпение - никой не е длъжен да стои на компютъра и да му отговаря! Освен това се прочитат първата и последните 2-3 страници - много скоро се обясняваше подробно това, което питате
  Да, парите от акаунта могат да се ползват за плащане по интернет, ако са във валутата в която се плаща. Ако не са трябва да се превалутират преди плащането. Как - не съм го правила и не знам - скоро в темата го пишеше. Щом са в акаунта трябва да се прехвърлят в картата като вие го наредите. Струва пари и в зависимост от банката могат да ви одрусат допълнително с голяма такса. Трябва да проверите в банката в която сте.
  Ако сте платили нещо с карта и ви ги връщат обратно се връщат там от където са платени (т.е. ако са платени от картата ще се върнат там, но банката ги осчетоводява 4-5 дни и тогава ще се видят...

# 595
Не крещя, а моля за помощ. Репликите ми попадат като футболна топка в някакъв хаос от други проблеми. Тук съм /поне така мисля/ на вярното място за точната помощ, Доста прочетох, но не попадам на този мой казус - нямам статус че ще се прехвърлят.
Ако имате желание - дайте съвет, ако не - запазете си лошите мисли!

# 596
  Когато човек иска помощ първо не крещи с главни букви и второ има търпение - никой не е длъжен да стои на компютъра и да му отговаря! Освен това се прочитат първата и последните 2-3 страници - много скоро се обясняваше подробно това, което питате
  Да, парите от акаунта могат да се ползват за плащане по интернет, ако са във валутата в която се плаща. Ако не са трябва да се превалутират преди плащането. Как - не съм го правила и не знам - скоро в темата го пишеше. Щом са в акаунта трябва да се прехвърлят в картата като вие го наредите. Струва пари и в зависимост от банката могат да ви одрусат допълнително с голяма такса. Трябва да проверите в банката в която сте.
  Ако сте платили нещо с карта и ви ги връщат обратно се връщат там от където са платени (т.е. ако са платени от картата ще се върнат там, но банката ги осчетоводява 4-5 дни и тогава ще се видят...

Благодаря Ви! Защото потърсих моята банка /ДСК/ от където ми казаха, че ръчно трябва вероятно ръчно да си върна парите. На статус в Пей Пал нищо не пише. Да плащах с карта, държаха парите ми цяла вечност и казаха ,че нямат тези артикули ... да чакам. После чаках да върнат парите. Сега /чета напред в темата/, но пише само че са рифандед, няма че ще ги върнат и т н .

Всичко това е губене на много време - в работни и почивни дни - сумата ми не е малка!

# 597
  • София
   Ако са върнати с рефънд си отиват директно в картата от където са платени, но ще се видят след 5-6 работни дни, когато банката ги осчетоводи (аз съм в друга банка и при мен става за толкова) без да се прави нищо от Ваша страна. Ако са ги изпратили със "сенд мъни" и са в акаунта в пейпал трябва ръчно да се изпратят в картата иначе ще си стоят в акаунта (но как става точно не знам, защото не съм го правила)

# 598
   Ако са върнати с рефънд си отиват директно в картата от където са платени, но ще се видят след 5-6 работни дни, когато банката ги осчетоводи (аз съм в друга банка и при мен става за толкова) без да се прави нищо от Ваша страна. Ако са ги изпратили със "сенд мъни" и са в акаунта в пейпал трябва ръчно да се изпратят в картата иначе ще си стоят в акаунта (но как става точно не знам, защото не съм го правила)

Благодаря! А как става ползването - те са долари, ако от др сайт искам нещо да купя в долари, отново ли ползвам опция  плати чрез Пей Пал / честно казано опасявам се да не дръпнат още от кр. ми карта, а не от баланса в Пей Пал/

# 599
  • София
   Ако са в долари и се плаща нещо в долари ще използва автоматично първо тях, но ако ще плащате в лири, например трябвало първо да се конвертират в лири или в съответната валута в която ще се плаща. До сумата в акаунта имало конвертор за валутата, но и това не съм правила и не съм сигурна как точно става. Затова и не отговарям, защото трябва да се включи някой който знае и го е правил. Но ако са върнати с рефънд не би трябвало да са в акаунта, а ще си отидат директно в картата и ще са в наличност в нея след 6 дни.

Общи условия

Активация на акаунт