Пейпал - помощ! - 7-ма тема

• 51 302
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Имаш ли в Пейпал в списъка с трансакциите ред, на който пише - Refund from... и после още един ред с Transfer to Credit card?

# 721
Прегледах ..не

# 722
Значи нямаш върнати пари и няма как в този случай да се появят по сметката ти.
Ти как разбра, че са ти ги върнали?

# 723

Transaction Details   

Payment Received (Unique Transaction ID # 4EU69561TM920445D)

This transaction has been refunded
For further details please see transaction 8D747324FA458722G

Original Transaction
 Date    Type    Status    Details    Gross    Fee    Net
 Nov 11, 2012   Payment From Allingiri OY    RefundedYou have refunded this payment in full.You have refunded this payment in full.    ...   €16.00 EUR    -€0.89 EUR    €15.11 EUR

Related Transaction
 Date    Type    Status    Details    Gross    Fee    Net
 Nov 13, 2012   Refund    Completed    Details   -€16.00 EUR    €0.89 EUR    -€15.11 EUR
Total:   €0.00 EUR    €0.00 EUR    €0.00 EUR

Business Name:   
Allingiri OY (The sender of this payment is Non-U.S. - Verified)
Buyer email:   
all2dance.eu@gmail.com
Payment sent to:

neli_kan@abv.bg

Business Contact Information

Customer Service URL:      http://www.all2dance.eu
Customer Service Email:   
info@all2dance.eu
Customer Service Phone:   
+372 3725111986

Amount received:   
€16.00 EUR
Fee amount:   
-€0.89 EUR
Net amount:   
€15.11 EUR

Date:   
Nov 11, 2012
Time:   
11:27:42 PST
Status:   
Refunded

You have refunded this payment in full.

Subject:   
Allingiri OY has just sent you €16.00 EUR with PayPal
Payment type:   
Instant

# 724
това ми изписва на детайлите..

# 725
А да си натискала бутон преди време Issue Refund?

# 726
определено не.. или по-скоро не.. ooooh!

# 727
Не знам защо го няма тогава.
Това писмо започва ли с двете ти имена, с които си регистрирана в Пейпал?

# 728
Не това писмо се отваря на детайли, там където са указани транзакциите. Сега като си мисля възможно ли е проблемът да произтича от това, че регистрацията в пейпал и картата са на различни имена !? Регистрацията в ПП е на позната, а картата е моя;

# 729
Парите отиват там, откъдето са дошли.
Ако си платила от картата на познатата - ще се върнат в нейната.
Ако си платила от твоята - ще идат в твоята.

# 730
ОК ще пробвам да звънна и в банката. Благодаря за отделеното време..  bouquet

# 731
  • sofia
Здравейте!
Преди   :bouquet:2 месеца си направих акаунт в пейпал, но до днес не бях се разплащала през него.
След регистрацията ми задържаха 1.5 евро, които ги виждам в акаунта. Днес платих през пейпал за пръв път ( в долари, ако има значение), но тези 1.5 евро си седят, все едно не съм ги ползвала" Не се ли приспадат към сметката или винаги ще си седят така блокирани?
Реално всичките пари по транзакцията са ми изтеглени от картата, а депозитът продължава да си виси?
Така ли трябва да е?
Да кажа, че още като се регистрирах, ми пратиха код, който попълних в акаунта и всичко беше ок.

# 732
Здравей. Защо са ти задържали 1,5 евро първия път не знам, но при 2та поръчка явно си нямала достатъчно пари по пейпал акаунта и за това са изтеглили от картата ти. Доколкото знам пейпал опитва винаги да изтегли цялата сума или от едното или от другото място.
Поздрави

# 733
Здравейте!
Преди   :bouquet:2 месеца си направих акаунт в пейпал, но до днес не бях се разплащала през него.
След регистрацията ми задържаха 1.5 евро, които ги виждам в акаунта. Днес платих през пейпал за пръв път ( в долари, ако има значение), но тези 1.5 евро си седят, все едно не съм ги ползвала" Не се ли приспадат към сметката или винаги ще си седят така блокирани?
Реално всичките пари по транзакцията са ми изтеглени от картата, а депозитът продължава да си виси?
Така ли трябва да е?
Да кажа, че още като се регистрирах, ми пратиха код, който попълних в акаунта и всичко беше ок.

За да ти приспаднат сумата от баланса, трябва покупката да е в същата валута. В твоя случай балансът е в евро, а ти плащаш в долари и ПП дърпа цялата сума от картата. Ако купуваш нещо, което е в евро, първо ще приспаднат сумата от баланса, а след това остатъка ще го вземат от картата.

# 734
Здравейте.Преди време първата карта,която въведох в ПП ми беше премахната от съображения за сигурност-бях въвела няколко пъти грешен код.Когато и изтече срокът и я преиздадат от банката,пак ли ще е със същите номера и ПП ще ми я приеме ли?Защото сега си седи неизползваема.

Общи условия

Активация на акаунт