Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 60 629
  • 838
  •   1
Отговори
# 540
Аз лично съм на разположение в петък.

# 541
  • Варна
копирано от сайта на регистъра:
17.09.2012

Допълнителен прием на деца, родени през 2009 г. и 2008 г.

редактирам се: на втора страница са изписали правилно датите.... Whistling
Тъкмо си мислех, че пак нещо ни будалкат....

Аз предложих петък - свободна съм също. Peace

Последна редакция: ср, 17 окт 2012, 23:32 от *Elesta*

# 542
  • Варна
Аз в петък съм свободна, но до към 13ч., за след това не съм сигурна...Зависи от часа.

# 543
  • Варна.....
Петък след 2 ми е ОК на мен.

# 544
В петък и за нас е добре, имам предвид, че ще бъда с малкия зависи какъв час. Нека наистина да не губим добрия тон, поне между нас това и аз мисля че е много важно.Сега за срещата деня да кажем,  че е ясен обаче часът и мястото,организацията е важна тъй като нека всички да разберат за да се съберем повече хора,и да обменим повече идеи. Аз вече пуснах една тема за ДГ Варна.Идеята ми е за протест, всички да излезем с дечицата си и да блокираме движението в час пик пред общината.Вие какво мислите?Всъщност като се видим на живо ще можем да го обсъдим.Мисля, че ще вдигнем много повече шум и ще ни чуят по добре.Между другото в София вече се за формя такъв протест.

# 545
Аз пък до 2 съм ОК.
Обаче мисля, че Таис е по-ценна за срещата от мен.
Ще държа връзка и ще участвам по-нататък в "Екшъна"
Харесвам предложението за протеста.

# 546
Аз съм на работа , но ще изляза за срещата . Не мога да дам предложение за час и място.

# 547
В петък става, но по възможност да не е вечерта. Между другото: http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2012/10/18/1928140_maikite_ … _uvelichavane_na/

# 548
Ако е след 17,00 ч. и аз ще дойда.
Предната среща мина много добре.

# 549
  • Варна.....
Всеки,  с неговите идеи и предложение е важен!
Дайте идеи за място и час!

# 550
И аз предпочитам надвечер, но ако се уговорим през деня - пак ще дойда, за мястото няма значение. 18 часа удобно ли е за всички? Румен?

# 551
  • Варна
и аз съм на работа до 4,30...аз предлагам пак Палах център-Хепи,но и където и да е в центъра през деня -пак става...
ако се уговорите сутринта,моля да ми звъннете,че на работа не мога да отворя Бгмама, Симеонка ми има телефона...

# 552
Аз не мога в петък след 18h. Имаме уговорка да се видим семейно с приятели. Но и да направите срещата тогава не е проблем, само след това ми пишете pls на ЛС или е-мейл какво сте се разбрали.

# 553
  • Варна
В петък става, но по възможност да не е вечерта. Между другото: http://www.dnevnik.bg/detski_dnevnik/2012/10/18/1928140_maikite_ … _uvelichavane_na/

аз мисля да идем и на този протест, като разбира се се борим за частта относно детските градини  Peace
детските надбавки, така или иначе повечето хора не вземат...Майчинството е малко вероятно да вдигнат,да се борим за нашата кауза!

# 554
Хора, какво става никой не дава конкретно предложение.Ето аз ще дам едно тъй като днес вече е петък може да го направим събота на обяд към 12,или днес към 17, 17:30.Може и 14днес,но нали целта според мен е да се съберем повече хора и да обменим идеи.За това си мисля, че събота е по добре, за да може да разберат повече хора.За място предлагам общината.И наистина  нека се обединим,защото един не може да дойде, друг не може да дойде и накрая нищо няма да направим. За това ако имате други предложения,пишете обаче по бързичко, защото времето си минава.Не зная четохте ли в дир бг , какви са им проектите,на общината щели  да разширяват детските градини в Виница, Възраждане, и не зная още къде а аз разбирам, че има доста занемарена общинска собственост в центъра. Но по добре е да се видим да се подготвим по добре заедно,да направим план, защото освен да искаме места в детските градини, ние трябва да направим предложения към общината за да ги обмислят, евентуално да ни откажат или пък приемат. 

Общи условия

Активация на акаунт