Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 61 275
  • 838
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
За този случай знаем, и Базитов го спомена...Осъдили са общината...
Значи,ще атакуваме по друг признак.... Аз съм за среща и след това консулт с Тайс и жалби в Адмистративния.Няма какво да ги бавим...
Всеки със своите доводи,описани в жалбата и да се видим тези дни, да обменим идеи и да пускаме...

# 526
Не разбрах как може да си запишем час при омбудсмана, иначе подкрепям идеята да се уговорим повече хора да отидем при него.

# 527
Здравеите  за Омбудсмана ще имам яснота до 3дни. Най- вероятно ще приема в общината .Ще ви информирам щом запиша час .

# 528
Надявам се да се съберем повече родители а не просто няколко изнервени майки-както  меко биха ни нарекли отговорните за проблема ни служители.

# 529
  • Варна
Надявам се да се съберем повече родители а не просто няколко изнервени майки-както  меко биха ни нарекли отговорните за проблема ни служители.
Мда, и този път малко по-подготвени и малко повече... Peace

Ели Бели,пиши когато имаме час, за да знаем и организираме навреме.

# 530
  • Варна.....

Особено първото!
Аз гледах предаването на М.Цветков- ми то добре, ама освен личните драми на всяко семейство, конструктивни предложения имаше само 1! Без да се търси отговор именно на него.

# 531

Особено първото!
Аз гледах предаването на М.Цветков- ми то добре, ама освен личните драми на всяко семейство, конструктивни предложения имаше само 1! Без да се търси отговор именно на него.
Таис, от предаването така предпочитаха . Всеки да разкаже лична драма. Ние си бяхме подготвени, ако се вгледаш ще видиш, че всички държим по една папка, но време не ни дадоха. Преди и след камерата си поговорихме по-подробно с Базитов, но Милен много го беше ядосал и си тръгна сърдит.
 Щеше да е от полза , ако бяхме повече. Затова сега Ви призовавам ВСИЧКИ. Не чакайте , елате.
Шепа неврозни майки нищо не можем да постигнем.
П.С. За кое конструктивно предложение говориш?

# 532
tais, ти юристка ли си, и ако да, как точно смяташ да помогнеш?

# 533
  • Варна.....
tais, ти юристка ли си, и ако да, как точно смяташ да помогнеш?
Да, адвокат съм.
План ли очакваш да ти дам?

П.С. За кое конструктивно предложение говориш?

Имам предвид предложението /искането за нашите, неприети деца, да се дава сума, равна на субсидията за общинските ДГ, а ние да си доплащаме таксите било за частна градина, било за детегледачка.

# 534

Да, петилетен по възможност. Чудя се само, при наличие на юристи във форума, дали и защо досега толкова малко е направено по въпроса с тези дела, обезщетения и жалби. Или аз нещо съм пропуснал в бързината... Хм хм хм

Между другото, ето един въпрос, за който вчера забравих: Трябва ли исканите обезщетения да са задължително равни на субсидията за дете/месец в общинските ДЗ?

# 535
  • Варна.....

Да, петилетен по възможност. Чудя се само, при наличие на юристи във форума, дали и защо досега толкова малко е направено по въпроса с тези дела, обезщетения и жалби. Или аз нещо съм пропуснал в бързината... Хм хм хм

Между другото, ето един въпрос, за който вчера забравих: Трябва ли исканите обезщетения да са задължително равни на субсидията за дете/месец в общинските ДЗ?

Защо?
Дали факта, че съм регистрирана във БГ мама ме задължава с нещо?
Там, където съм счела за необходимо работя и давам консултации  на добра воля.
Тук, се надявам на взаимопомощ.
Защото е лесно да се приеме, че еди кой си ще ни свърши работата, както за съжаление често се случва!

# 536
Допълнителен прием на деца, родени през 2009 г. и 2008 г.

ЦДГ на ул.”Капитан Райчо”, филиал на ЦДГ №4 ”Теменужка”

Деца, родени през 2009г. - 36 места
Деца, родени през 2008г. - 36 места

ЦДГ /бившата сграда на ЧУ ”Малкият принц”, кв.Чайка/, филиал на ОДЗ№4 ”Чайка”

За деца, родени през 2009г. - 25 места
За деца, родени през 2008г. - 25 места

Важно е да се знае, че местата са за филиалите.

# 537
Таис , кой колкото може помага. Останалите чакат някой да им помогне. Такъв е света, такъв е и форума ни. Българско племе сме си. Само "лаем и не хапем", ама това е една друга тема. Ако можеш да ни помогнеш ще се радваме.
  И еееееето 61 места за нашия набор обявиха йеееееее.10% ще вземат.

# 538
  • Варна

Особено първото!
Вече са го казали,но пак ще подчертая - това искаха в предаването - драма. За нас беше от полза - да се вдигне шум и да се говори за това. Помогна да се консолидираме и да продължим с общи сили.
Сега нека видим какво следва от тук нататък...
Как ви се струва среща в петък?

# 539
Хора, добре ще е да не губим добрия тон. Всички за момента искаме едни и същи нещо, поне така се надявам. Нека да обединим силите си и всеки с каквото може да помогне. Мисля, че няма да е зле да си направим една среща на живо и да обсъдим какви са ни вариантите за действие и да действаме.

Общи условия

Активация на акаунт