Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 60 629
  • 838
  •   1
Отговори
# 570
За съжаление, няма да ми е удобно утре преди 12, но може пак да се уговорите нещо, съзнавам, че все пак ще е трудно абсолютно всички да присъстват.

# 571
Супер ще се радвам tais да се включи, дано повече мами да влязат,за да станем поне десетина.

# 572
http://gradini-varna.com/
Видяхте ли какво обявиха,не знам за вас,но при всяка потенциална градина подходяща за нас всичко в мен се преобръща.Много, съм притеснена само 50-60 места чакащи около 200 не зная,но вероятно пак няма да ни приемат.А в петък 19:00 зяпвала,екрана и отново разочарование,имам усещането,че остарявам с една година всека седмица, когато кандидатстваме,и отново не ни приемат.

# 573
 #Cussing outОт къде пак ги изкараха тия предимства???От 3 бройки,пак 2 с предимства приети!!!Ама тия наистина се подиграват с нас!!!Докога ще се продължава с тази безочливост?!Ще я гръмна тая община вече,барабар с всичките нагляри!!! #Cussing out #2gunfire

# 574
Направо се изкушавам и аз да си декларирам едно предимство, че да видим какво ще стане. Абсолютно намериха начин да се вмъкват всяка седмица деца - едно предимство и си вътре.

# 575
И аз съм възмутена от тези предимства,не сме приети ,а така се надявах ,че детската градина е под носа ни.Някой знае ли филиала на Капитан Райчо къде по точно е към автогарата или към пазара,не е уточнен номер?

# 576
http://www.moreto.net/novini.php?n=189245&p=2

Градината на ул. "Кап. Райчо" е към автогарата, бившето кино "Просвета", ако не се лъжа.

# 577
  • Варна.....
Ще направя възможното да съм утре в 12 пред Общината.

# 578
Дали е възможно някой да ми прати телефона си на лични, за да мога утре да се обадя, ако се освободя по-рано?

# 579
Хахах. Днешната класация е кулминацията на "най-добрата система", сътворена от Общината и покровителствената от тях фирма. От 3 места, две - влезли с "предимство" при N-та класация, 131 борещи се за едното останало място. В другата градина - едно място, заето с "предимство", 169 борещи се за 0 (нула) места Grinning Май ще се наложи да вземем по-сериозни мерки от граждански дела. Някой има ли контакт с Бат Бойко?

# 580
  • Варна
Мда,тези предимства вече ми идват в повече.... #2gunfire
Абе,то не беше при първо,при второ класиране,аман вече...
Предлагам компетентните органи -Общината напр. да публикува тези последните т.нар.предимства  или ще ги обсадим докато се осветли тази работа...Излиза, че единственият начин да се влезе в градина е предимство... #Cussing out
И въобще -хайде стига с тези измислени предимства, децата са равни пред закона,пред бога,но не и при прием в градина,що за глупост?!

# 581
  • GB->BG
Аз предимства няма да измислям . Това всеки от нас го може, в България живеем все пак ....Но трябва да променим системата ....ще се постарая утре в 12.00 ч. да съм пред общината ....

# 582
Не зная дали е вярно, но бях чула от директорката на ДГ, където подавам моите заявления, че ако на някой, който ползва предимство, не му хареса ДГ, където е детето му, просто следи, кога ще се освободи в друга градина място и си кандидатства на другото място, ползвайки си предимството естествено. Това, ако наистина е вярно, за мен е недопустимо в системата, защото по този начин се ощетяват всички останали дечица.

# 583
Предполагам,че може.Като подавах поредното заявление попитах директорката на детската градина как стои въпроса с преместването,т.е.ако ни приемат в Чайка / което за мен е на другия край на града / и се разбера с някоя майка взаимно да си разменим с детска градина в Младост- не можело,било разрешено в определен срок само на първо класиране.Което е направо безумие значи и двете семейства ще си водят с години децата на далече.Варианта бил да се отпишеш от детската градина и да кандидатстваш наново в желаната когато има бройка.В тази връзка най-вероятно сега някой с предимство при 25 бройки в Чайка,що не се пробва като гледам класиранията ще го приемат.

# 584
Не не може да ползва предимство в друга градина тъй като и моето дете е с предимство но само при каката.Май зависи какво е предимството,и защо ще кандидатства като не им харесва градината.
Аз 12:00 ще съм пред общината в близост до часовника,може да съм с 2 дечица.

Общи условия

Активация на акаунт