Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 61 295
  • 838
  •   1
Отговори
# 60
е направо незнам какво да мисля и на какво да се надявам Sad Sad Sad Sad сега ще чакаме септември и пак ще се надяваме и дано поне имаме поводи да се усмихнем,и да сме от късметлиите Praynig Praynig Praynig

# 61
Не, за първа група ще можете да кандидатствате след започване на кампанията за сформиране на нови яслени и първи групи/ след 1 април най-вероятно, ако не променят нещо/.
Благодаря!

# 62
Благодарна съм,че изобщо го приеха някъде. Този пък числото ни е 9124,направо ми иде да вия, ако беше с това число щеше да е вече записан още на първите класирания.
Дори с пътуването пак ще ми излезе по евтино от това което плащам в момента. А за контакта с децата ,няма спор какво ще спечели.

Някой знае ли какви документи ще трябва да нося в градината? До петък трябва да го запишем нали е едноседмичен срока?

Никакви документи не ти трябват.На място ще попълниш някаква декларация или заявление,че потвърждаваш мястото на детето!Успех на всички!

# 63
Ще чакаме септември, когато ще се обявят свободните места и ще се надяваме само.... Никой няма да си остави отпуската и да се загрижи за нашите деца, за жалост! Много търпение и късмет пожелавам на всички!

# 64
а за яслените групи към ОДЗ е почти пълен абсурд да излезе някое място нали?
Само ако доброволно се откаже някой  или премести  в др град..?

# 65
  • Варна
И аз така мисля...

# 66
Предлагам размяна за място в града ..вместо 34 СЕДМИЧНА ГРАДИНА ГОРСКИ КЪТ ЗАЛТНИ ПЯСЪЦИ?
СРОК ЧЕТВЪРТЪК 12.06.2012
ТЕЛ.0887/247453

# 67
Малко ще оспамя темата,за което се извинявам но утре ще ходя да записвам малкият в Зорница и ми се искаше ако някой има впечатление от градината да ми пише. Нещо ми е тревожно, детето ми не е посещавало ясла и се притеснявам как ще му понесе градината.

# 68
Да разбирам ли, че до Септември няма да има нови места за родени 2009?

# 69
На 1ви септември ни махат от яслите. Не може ли някой да се размърда преди това бе хора.Айде посмятайте де.Да дойда да ви свърша работата ,ако искате. Доброволно,а? Статистик съм ,все ще изчисля няколко цифри, заспали мързели такива.
 Как така чак септември? Защо?

# 70
  • Варна
Защото до началото на учебната година местата за 3 група трябвало да се пазят. Чак като започнат училище можело да се освободят групите за 2009 и 2008, защото дотогава можели да се местят и да се записват. Пълно безумие! Ще ги чакат цяло лято да се начудят къде ще учат??? Нали има срокове - ами да си ги спазват. Отлично се знае колко деца подлежат на задължителна предучлищна и предполагам по-голямата част от тях вече са се записали. Заради няколко "заспали" и неразбрали трябва ли 300 семейства да тръпнат още 2 месеца? Ами да ни оставят в яслите тогава, докато се натуткат и се наместят набор 2007 и като обявят окончателните бройки и класиране - тогава да ни изписват. Ох, недоумявам с кой акъл и защо ни вкараха в тая схема...Вместо да си караме спокойно ваканция, отпуски...тръпка да има - това е положението Stop

# 71
На 1ви септември ни махат от яслите.

Всички ли? Дъщеря ми навършва 3 на 30-ти септември и аз си мислех че до тогава ще е на ясла..... Дадохте ми материал за протест и жалба евентуално! Откъде на къде деца навършили 3 януари ще стоят в ясла още 8 месеца, а моето, дето няма 3 ще го изритата от там?!?!?1 Нищо против децата, но мислите ли че е честно?

# 72
  • Варна

Всички ли? Дъщеря ми навършва 3 на 30-ти септември и аз си мислех че до тогава ще е на ясла..... Дадохте ми материал за протест и жалба евентуално! Откъде на къде деца навършили 3 януари ще стоят в ясла още 8 месеца, а моето, дето няма 3 ще го изритата от там?!?!?1 Нищо против децата, но мислите ли че е честно?
Детето ви има право да посещава ясла до рождения си ден т. е. от 1 октомври ще ви махнат.

# 73

Детето ви има право да посещава ясла до рождения си ден т. е. от 1 октомври ще ви махнат.

Значи правилно съм си мислела! Вече от няколко места чувам 1-ви септември като последен ден в яслата, и си помислих че аз нещо бъркам. Ох, успокоих се! Благодаря!

# 74

Да, мисля че е абсолютно честно, защото майка му и баща му работят съвсем обикновени работи, за да свързват двата края, да си плащат ипотеката, да си плащат сметките, за да са почтени граждани. Не е честно, когато имаш 2 апартамента, по цял ден обикаляш улиците, мъжът ти носи незнайно колко пари, ти да вадиш бележки, да изтъкваш предимства и детето ти да го приемат и в ясла и в градина. Не е честно, когато имаш фирма с незнайни обороти, да се изкарваш безработен, че и студент, за да вземат детето ти в градина с предимство. Тази тъпа система с предимства изкара мошенници и сметкаджии, което ощети нормални хора, които нямат приятели в общината, нямат познати в ТЕЛК, няма нормална община, която да се погрижи за децата растящи тук. Честно и нормално е да ходи на ясла, максимално дълго.

Общи условия

Активация на акаунт