Детски Градини Варна 2012 - Тема 3

• 60 584
  • 838
  •   1
Отговори
# 630
Нали за това събитие става въпрос: "На 25 октомври 2012 г. от 18.00 ч. в зала „Пресцентър” на Фестивалния и конгресен център (гр. Варна, бул. “Сливница” № 2) ще се проведе дискусия на тема: „Администрацията – длъжник в отношенията с гражданите”, организирана от институцията на омбудсмана и Движение ДНЕС." ?

# 631
  • GB->BG
Да . Но човекът вече е казал каквото е трябвало да каже ....http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=983956

# 632
  • Варна
Мда и ние като основно пострадали от тази надменност ooooh!

Срещата с омбудсмана мина,обеща отговор на молбите ни,като казаха също, че са изпратили писмо до кмета вече...Не е ясно обаче какво ще последва от това.
Движение ДНЕС изразиха желание да работим заедно за каузата - детски градини и те също имали предложение за създалата се ситуация....Ще се свържа с тях, да видим какво може да се направи още. Другите, които присъстваха да ме допълнят моля...
Мисля,какво да следва от тук нататък...Жалби в общината? newsm78

# 633
Адвокатката с която аз говорих е на Неофит Бозвели срещу книжарницата казва се Красимира тя каза,че ако се интересуваме сериозно тя ще проучи нещата като начало може да изготви и внесе нашето искане в общината и после всичко останало.
Понеже ние не сме наясно какво точно да направим то за това адвокатката я наемаме но всички които сме недоволни да се включим като общо цяло, за да имаме успех.
НЕ Е НУЖНО ДА СЕ СЪБИРАМЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ОСВЕН КОГАТО И ДАВАМЕ ПЪЛНОМОЩНОТО.
МЕЖДУ ДРУГОТО ТЯ МИ ОБЯСНИ ЧЕ ,МОЖЕ ДА СЕ НАЕМАТ 2 АДВОКАТА ТЪЙ КАТО БИЛО ДОСТА СЛОЖНО ДА СЕ ИЗГОТВИ ТАКЪВ ИСК. НО ТОВА КАТО СЕ СТИГНЕ ДО СЪДА..

Роси_Дени, ако адвокатката е готова с проучването, нека организираме през следващата седмица среща в удобно за нея време, и да я упълномощим да действа. Иначе да си действаме индивидуално.

Между другото, да видим при днешното издание на смешната лотария кой си е платил този път за "предимство". Можем да открием и тези, които са приети по 2-я начин. И някой ще трябва да поеме отговорността.

# 634
Не е лошо това за влезлите по втория начин да разберем и да поеме някой отговорността
А пък за адвокатката ще и кажа да проучи защото тя намекна че иска сигурни хора че няма да проучва ей така за обща култура.

# 635
Пожелавам ви най искрено КЪСМЕТ на въртележката

# 636
За пореден път не сме приети...

# 637
И пак 7 деца с предимство приети ..... нямам думи

# 638
Ние сме 49 това е най предното ни класиране

# 639
  • Варна
А ние най-накрая сме приети  Party
Неописуемо е просто ....Кандидаствам повече от година, от миналия май месец(2011) та чак до днес .....успяхме да преборим и връзкарите, и предимствените деца  Party
Просто ...най -страхотната ми вечер

Успех момичета  Grinning

# 640
изключително много се радвам за вас.НИЕ СМЕ 49 НАЙ БЛИЗКОТО НИ КЛАСИРАНЕ ДО СЕГА АХА ДА ВЛЕЗЕМ АМА КЪДЕ ТИ НЯЯЯМА Simple Smile между другото аз звънях сряда или четвъртък в теменужка да разбера кап Райчо кой номер и директорката каза че е 114(мисля)аз се удивих от отговора защото не е ли логично тя все пак да знае адреса както и да е следващия ми въпрос в такъв случай сградата готова ли е т.е децата няма да могат да влязат веднага така ли тя каза ВИЖТЕ ГОСПОЖО ЗГРАДАТА Е ГОТОВА НО КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НЕ ЗНАЯ  но аз си мисля че до нова година ще стане

# 641
И ние пак не сме приети!

Днес адвокатът, с който говорих каза, че може да се пусне жалба до комисията за защита от дискриминация и на база нейният отговор да се заведе дело. Във вторник имам среща с него и ще пусна жалба, който желае, може да се присъедини.

# 642
Пак сме на опашката на т.н ни "томбола".Нито веднъж досега не изтеглихме голям номер, а все малки....

# 643
Година и половина след първото подаване на документи вече дъщеря ми е приета, за пръв път ни се пада хубаво случайно число, може би като подарък за отминалия й рожден ден.
Поне като дойде ред на малките няма да се чака толкова дълго за места.
Късмет и на останалите в томболата.

# 644
i nie sme prieti ama ot mladost trqbva da hodim v chaika na gradina.Kak stava razmaqnata mami

Общи условия

Активация на акаунт