Любители на Котки Тема 63

• 49 798
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Канех се да вляза и да похваля фурминатора, а ето че вие точно това коментирате.  Grinning Моят пристигна в понеделник, от Китай, веднага сресахме Иза и бях изумена от резулата, падна страшно много козина. Много съм доволна. Излезе ми около 11 лв.
Ако някой се интересува, мога да пусна линк.

# 166
А ето какво са измислили за мързеливи стопани - http://networkedblogs.com/zLcGP. Но май ще е по-лесно просто да си срешеш косматия дзвер, отколкото да го накараш да ползва подобно чудо.

# 167
  • До хладилника, който обичам
Канех се да вляза и да похваля фурминатора, а ето че вие точно това коментирате.  Grinning Моят пристигна в понеделник, от Китай, веднага сресахме Иза и бях изумена от резулата, падна страшно много козина. Много съм доволна. Излезе ми около 11 лв.
Ако някой се интересува, мога да пусна линк.
Пускай Simple Smile Ибей ли?

# 168
  • София
Бу ,не, направо от Китай е, доставката е безплатна, пристигна за около две седмици и половина. Ето го линкчето Simple Smile

http://buyincoins.com/details/furminator-deshedding-comb-tool-ca … product-2162.html

# 169
Пожелания за лека нощ с една от любимите ми котешки породи - сфинкс

# 170
  • In a surreal moment!
лека нощ Heart Eyes

# 171
Asha, много са мили котките и кучето, как дружно си нанкат. А какво ще правите с бебоците? Абсолютни сладури  Heart Eyes

Екита, няма ли някой свестен съсед около вас?

Няма  Confused
За фурминатора- и обикновените вършат работа.Аз на Адела толкова козина съм махала с торбите,че чак козина вече няма по себе си,сякаш направо и я махнах  Rolling Eyes И пак се скуби всеки ден Rolling Eyes

# 172
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИиииииииии, това е най-сладкото лека нощ, пожелавано ми някога!  Hug Разкошнииииии!  Heart Eyes Heart Eyes

# 173
Като стана дума за ресане, ето един кадър (единствено с информативна стойност), който показва колко мат'рял смъквам от кучето и двете котки. За поддръжка на кучешката козина и нокти имам цял инструментариум (само четките са 5), а за котките - Фурминатор и ножичка.

Обърнете внимание, че от котките космите са повече. Кучето просто не се скубе. Черните косми са предимно от подстригване на ушите...

П. П. Купчинката е с височина 10 см.

Последна редакция: чт, 12 юли 2012, 05:27 от Фея Кръстница

# 174
Олеле Фея... направо пуловер можеш да си изплетеш!  Shocked  hahaha

Сфинксовете много не ги обичам... Освен че са грознички, ми действат натъжаващо защото ми приличат на умиращи от глад затворници от концентрационен лагер  Sad Знам че не са недохранени а просто така си изглеждат, но, асоциацията е силна и ми иде да го хвана горкото и да му бутам манджа в устата  Mr. Green Тая порода най-ясно показва каква голяма част от формата на котката е само перушина  hahaha

ИКСИ, много сладки снимки! Напомниха ми на ето тази, която видях наскоро из нета -

asha, ама много дашна тая мама бе! А пуска ли им все още нещо, или те на сухо я джвакат?  Laughing

# 175
  • София
Скоро гледах по ТВ как отглеждат котки, за да им вземат козината:)
Решат ги, подстригват ги... и накрая си плетат дрехи, чанти, шалове, шапки....Simple Smile))
Хората пари правят от това  Thinking

# 176
  • София
Скоро гледах по ТВ как отглеждат котки, за да им вземат козината:)
Решат ги, подстригват ги... и накрая си плетат дрехи, чанти, шалове, шапки....Simple Smile))
Хората пари правят от това  Thinking

Свекърва ми като дете е гледала рошав заек и майка ѝ е оплела пуловер.  Grinning

Oт магазин "Стефанов" явно четат в темата, защото точно днес рекламират фурминатора във фейсбук  Laughing.

# 177
!!!ВНИМАВАЙТЕ!!!

АКО ВИ ПИШЕ ZAYCHE_BAYCHE В СКАЙП,или от e-mail ivka_80@abv.bg БЛОКИРАЙТЕ И НЕ ДАВАЙТЕ НИКАКВИ ПАРОЛИ И ИЗОБЩО НИЩО! ОТ СНОЩИ МИ Е ХАКНАТ СКАЙПА И НЕ ВИ ПИША АЗ! СПОДЕЛЕТЕ НА СТЕНИТЕ СИ МОЛЯ ВИ И БЛОКИРАЙТЕ ТОЗИ СКАЙП!

п.с.
извинявам се за големите букви и спама, но мисля че е важно. Снощи един от абонатите ми в скайп ми направи мизерията и за това внимавайте много!

# 178
kokoshinkata, всъщност твоя скайп и мейл са хакнати, така ли? Че с това споделяне по стени ме озадачи Rolling Eyes
Кофти ситуация...

П.П. Внимавай с публикуването/изпращането на еднотипни съобщения, че да не се сдобиеш с бан тук  Confused

Фея, много косъм, много нещо! Shocked

Аз утре съм в Плевен, ще си търся фурминатор, ако ми остане време за обиколки Rolling Eyes

# 179
Сънчи - Пънчи да точно така, скайпа и имейла ми, който съм написала са хакнати. Пиша тук, защото имам от темата моичета, които са ми в абнатите на скайп и се надявам да видят на време предупреждението ми.
Това за стената се получи, защото си копнах написаното от фейсбука и не съобразих да го редактирам.

Извинявам се още веднъж за спама, дано повече хора видят предупреждението и да внимават!

Общи условия

Активация на акаунт