Любители на Котки Тема 63

• 49 785
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София и Морето от време на време
Момичета, стискайте ни много палци - панлевкопения е диагнозата. Пиша от телефона, после повече.

# 586
Момичета, стискайте ни много палци - панлевкопения е диагнозата. Пиша от телефона, после повече.
http://kotkite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=1382

# 587
Ой, миличкият Мърчо, много тежка диагноза са му сложили, но дано да се отърве жив и здрав накрая. Shocked
А рижкото е страхотен просто, и аз не мога да проумея как такова злато биха го заменили с някаква персийка. Дано да случи на нови стопани, които наистина да го обичат.
Нашият котан днес реши да се пльосне на масата точно когато оправяхме едни документи. Мре си да е център на внимание това животно и това е. Laughing

# 588
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тинче, ужас! Стискаме ти страшно много палци! Hug Praynig После ще пишеш. А Чочо къде е?

# 589
  И аз се ядосвам за рижкото.Ама повече ме е яд, че тая Шери, дето  толкова хубаво си я гледах, беше една мека , силоконова Mr. Green и научена, а пък сега  прилича на  въглищарче на двора.И все плаче на  вратите да я пуснем вътре.Но моя е  непреклонен.Сега и аз се уплаших от тая болест, то навън какво ли не може да я хване.Гледам я , че отслабнала, макар да  я храня редовно.Родена е вътре и никога не е излизала преди.Любопитството й изигра лоша шега от която се възползва  мъжа ми Confused А тя си умира за гушкане и чесане и да й говориш- разтапя се.  Прибирането й при всички случаи се отлага с дни.Днес  ще ми донесат  дребосъчката на сестра ми, че другите й две деца са на системи в болницата и изискват присъствие там.Ще гледам малко дете, което изисква  много грижи денонощно и Шери остава навън.

# 590
  • Costa Rica
Уф, това май е най-тежката котешка тема в историята, евър Sad

Стискаме всички видове крайници за добър изход Flowers Four Leaf Clover

Малко днешни снимки:

Сикозу: "Чети си, не ми пречиш Mr. Green"

Демотиватори ниедни:

# 591
Дано се оправи котето... Sad Дано се преборите с тази болест.
А котетата на снимките са страхотни..и моята се изляга мазно докато уча ...и ми се приспива и отиде деня за учене.
Моята се поокопити след смяната на любимия и диван.Сега темата на мъжа ми е,че ще свикне и ще започне да си остри ноктите.
Чудя се има ли някакъв начин да я накарам да не си остри ноктите на дивана?

# 592
  • София и Морето от време на време
Ето ме зад компа.

Григори, съболезнования за татко ти!  Hug

Рамбо, който почина преди няколко дни имаше същите симптоми и снощи като ги видяхме при Мърчо и днес веднага на вет. Отидохме при д-р Василева във Вивавет-Бургас (където ходи и Герче). Със страшно добри впечатления съм. Ясно, точно, конкретно и право куме в очи ...
Сутринта хомеопатичката ми по тел. каза, че така като и разказвам на котешка чума и прилича, каза ми какво хомеопатично да давам и веднага почнах. Имам и страшно доверие, от 6г ни лекува и ми отърва малкия син от боледуванията на 35-40 дни. Сега имам дете, боледуващо 2-3 пъти в годината и то нормално, а не супер тежко както преди.
Веднага четох за болестта, някъде прочетох из старите теми (Танче,  Hug) за д-р Василева (май от Григори) добър отзив, звъннах, говорих лично с нея, казах какви съмнения имаме, питах дали имат тестове с които да се докаже или отхвърли диагнозата и се разбрахме, че отиваме.
Прие ни (очакваха ни), веднага направиха съответните изследвания, за съжаление потвърждение на диагнозата, би му инжекция за сваляне на Т, даде антибиотик и витамини и така ...
Каза си честно и откровено каква е прогнозата, че реално изобщо не може да ми обещае, че ще се оправи котето, че вероятността да се оправи не е много голяма и остава организма му да се пребори.
Късмет е, че хомеопатичката ни ще е при нас до утре и така ще може де се следи състоянието му и да се лекува адекватно в реално време. Нейната котка преди години е щяла и тя да си иде за една бройка от същото и с хомеопатия са и помогнали да пребори. Аз ще се включа и с биорезонансна-терапия - само трябва да почета повечко и да намеря има ли инфо за честотите, на които вибрира този вирус, за да мога да му пусна да послуша малко музика ... и резултата де е в полза на котко в борбата помежду им.
Професорке, Чочо е с нас, но не скитосва, стои си в нашия двор, а Мърчо е с по-широк периметър на обход и явно някъде има огнища или от малкото коте го лепна.

# 593
  • Costa Rica
Тина, извадили сте тежката артилерия, дано се оправи котко Praynig

Днес съм решила да ви досаждам с котки Laughing

Общественият натиск върху трудовия ми ентусиазъм продължава Mr. Green

Ужас, при какви условия само съм принудена да работя. Съжалете ме, де Wink

# 594
TINA.K, стискам палци да се пребори Мърчо!

# 595
Тина, дано е силна душицата Мърчова и да се пребори Praynig

Григори, приеми и моите съболезнования...

Делфина, ти как въобще успяваш да работиш при такива погледи тип "Ти докога ще се занимаваш с тези бумаги? За нас внимание няма ли?" Mr. Green

# 596
А като те съжаля каква  ще ми е далаверата, а ?Искам гииии, да ги мачкаааам Hug

# 597
ох, че неприятна диагнозаааа, Tina, стискам палци и се моля Мърчо да се оправи Praynig  Praynig  Praynig Hug
ДелфиHeart Eyes суперскииии са меките пухени същества, да гиии мачкааааш, мааачкаш Crazy Прекаляваааай със снимките, досаждай ни, не ни жали Whistling smile3508

# 598
TINA.K, дано да се пребори момчето  Praynig
Делфи, ама как са се наредили и тримата, много съжалявам за зайо, аз още тъгувам за нашето зайче.
Стига вече лоши новини  Stop

# 599
  • София
Тина, а за Чочо няма ли опасност? Не трябва ли да предприемете нещо профилактично? Доколкото знам е силно заразно. Sad Стискам палци на Мърчо да се пребори. Все пак е млад и силен, а същевеременно не е и бебе. Според мен има големи шансове.  Praynig

Делфи, не ти е лесно.  Laughing  И само да кажеш нещо на тема неразбирателство.  Crossing Arms  Фактите сами говорят - сговорна дружина са.  Laughing А на Барак не му видях оранжевото и реших, че си клонирала Уискас.  Mr. Green

Аз пък преди малко галих една мъжка черна пантера  Grinning. А около него имаше един малък Мърко, един малък Мацко и още едно черно пантерче.  Laughing Интереснно, че ги виждам за втори път и все са в този състав, без майка. Малките бяха много страхливи и не посмяха да се доближат да ги погаля. А една жена от "наш'те" си остави кутийката с хайвер, едва начената, да си похапнели котачетата.  Grinning

Грегъри, съболезнования за баща ти!  Hug  Не знам как ще ги събереш двете мацки. Най-малко аз имам идеи за съвместно съжителство. Sad  Черната маца е страхливката, нали? Другата е млада и най-вероятно по-лесно ще свикне с положението, но Грегъри на стари години.... Sad

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 21:52 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт