Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 69 996
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
SINEICKA, beauty_ ,Благодаря за отговорите!  bouquet

# 361
  • София
Здравейте майки от Пловдив!:)

Извинявам се че така нахлувам в темичката ви но тъй като другата седмица ми се налага да ходя с дъщеря  ми до Пловдив и ще се наложи да взимаме и такси,да ми препоръчате,коя фирма да ползваме,тъй като предполагам,както и тук в София така и в Пловдив има лицензирани таксита но има и мошенници и човек,като незнае и не е от града и попада в клопката им.

Благодаря ви предварително!:)

# 362
  • Cyprus, Пловдив
032/6665
032/6155
032/6142
За тези се сещам на първо време  Peace

# 363
032/6160 също.Не знам с какво ще пътувате, но внимавай с такситата около гарата.Аз преди години съм си патила.Също и си виж маршрутите предварително в нета.

# 364
Когато ми се налага, аз пътувам с това : Скай Такси предлага пътнически таксиметрови услуги. Ежедневни промоции за пътуване. Sky Taxi - 0329111 - набери и затвори.
Никога не съм имала проблем!

# 365
  • София
Благодаря ви за информацията,много ми помогнахте  bouquet

# 366
  • No Line On The Horizon
Здравейте,

Търся необзаведен апартамент с оборудвана кухня в района на Мараша, за предпочитане. Ако се сетите за някой ваш познат, би било чудесно, че агенциите нещо не се справят със заданието Simple Smile

# 367
  • пловдив
Здравейте  Hug Знам, че до Коледа има още доста време, но... още от сега да си кажа, че и тази година за пореден път ДБМ звено Пловдив, организира Коледен благотворителен базар, който ще се проведе в МОЛ Пловдив. Творенето за базара започна и в албумите на звеното ще можете да проверявате, с какво ще се опитаме да ви зарадваме и тази година  Laughing

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151072052246374.42955 … 261373&type=1
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150998930221374.41907 … 261373&type=3

Окончателните дати и часове на базара ще обявим след средата на декември  Peace

# 368
Здравейте мами от Пловдив,
нахлувам директно с един въпрос.
Можете ли да ми кажете къде се извършва ремонт на ципове или в краен случай подмяна на ципове?

# 369
Можете ли да ми кажете къде се извършва ремонт на ципове или в краен случай подмяна на ципове?

Може би трябва да уточниш в кой квартал ти трябва подобна услуга.

# 370

Може би трябва да уточниш в кой квартал ти трябва подобна услуга.

Няма значение, с кола съм така че ще ми е удобно където и да е. Особено ако успее да го поправи и да не се налага смяна.  Simple Smile

# 371
  • Пловдив
В Тракия във форума на първия етаж има едно магазинче за шивашки материали - там съм сменяла ципове Peace

# 372
Последно съм сменяла водач на цип в едно шивашко ателие срещу църквата Иван Рилски, (до бившата поща в Каршака) пада се на ъгъл. Момичето е много отзивчиво, ако случайно не успее да ти го поправи, може да ти смени целия цип.

# 373
Благодаря ви много   bouquet

# 374
Здравейте! Искам да попитам към момента купуват ли се билетчета в градския транспорт на децата до 7 години, включително и бебета?
Последно нямаше карти, та се пътуваше гратис....

Общи условия

Активация на акаунт