Събрани сме отново пак в Пловдив - най-прекрасен град - 30

• 68 497
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, на ул.Царевец в смирненски преди имаше един аутлет с бълагрски обувки от пещера. Обаче сега като отидох на негово място продават други обувки по десет лева. Знаете ли случайно къде се е преместил тоя магазин?

# 631
Здравейте, празнувате ли рожденните дни на децата си в детски центрове? След 2 седмици и половина дъщеря ми навършва 1 годинка и си мислих за нещо такова. Скоро бяхме на такъв рожден ден в Пимпа, но не останах очарована - детския кът е много малък, само 1 момиче гледаше децата и те като са малки тя не може да се справи със всички и ние си ги гледахме през повечето време. А и цената за 2 часа и 7 деца - 220лв
Ако някой знае нещо по-изгодно като качество и цена, нека да сподели  Praynig

# 632
Мисля, че в повечето детски центрове не се допускат деца до 2 години без придружител. Родителите си стоят до тях.

# 633
Привет пловдивски момичета   bouquet
Извинете ме, че нахлувам така в темичката ви, но имам нужда от помощ и съвет. Насочете ме къде в Пловдив може да се нощува на някаква по нормална цена. Става дума за една нощувка - двама студенти са и им се налага  да преспят една нощ във вашия град.
Благодаря предварително за отделеното внимание и ви пожелавам хубав остатък от деня   bouquet

# 634
Някой знае ли работното време, името или сайта на сладкарницата до болница Каспела в Смирненски?
Днес ще ходим с малкия на лекар там, ще видя и ще ти пиша за работното време...дано само да не е късно.
bebetuuu, не е късно, казвай! (изчисти си кутията)

Все още ли е затворен бул.Източен от колелото на 6-ти Септември до М.Луиза? Има противоречива информация в нета: пише, че движението е организирано двупосочно в едното платно, а на друго място, пише, че не може да се минава в посока юг...?
А улицата от Цар Борис 3-ти към църквата св.Петка още ли е затворена?

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 14:24 от orez

# 635
# 636
  • Пловдив
хотел Елит палаз ако го изписвам правилно на самата главна до аптека марица
 Двойна стая с две отделни: 49,90лв.
032/624537

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 00:04 от lilini

# 637
хотел Елит палаз ако го изписвам правилно на самата главна до аптека марица
 Двойна стая с две отделни: 49,90лв.
032/624537

lilini,  много ти благодаря за отзивчивостта   bouquet  Хубав ден с усмивки и настроение  Peace

# 638
Привет пловдивски момичета   bouquet
Извинете ме, че нахлувам така в темичката ви, но имам нужда от помощ и съвет. Насочете ме къде в Пловдив може да се нощува на някаква по нормална цена. Става дума за една нощувка - двама студенти са и им се налага  да преспят една нощ във вашия град.
Благодаря предварително за отделеното внимание и ви пожелавам хубав остатък от деня   bouquet
хостелите са добър и евтин вариант, но не знам колко ще се наспят:
Guesthouse - в стария град
ето един евтин хотел:
Герджика
Този пък го рекламират като хотел за 10 евро- баш на центъра бившия х-л България:
Стар хотел
и последно едни апартаментчета, ама май идват малко скъпи (но може да пробвате да се спазарите щом са за студенти). За тях знам, че ги наемат студентите за очни, защото един път се опитвах да запазя за един чужденец и всичко беше фул.
апартаменти милчеви

# 639
Привет пловдивски момичета   bouquet
Извинете ме, че нахлувам така в темичката ви, но имам нужда от помощ и съвет. Насочете ме къде в Пловдив може да се нощува на някаква по нормална цена. Става дума за една нощувка - двама студенти са и им се налага  да преспят една нощ във вашия град.
Благодаря предварително за отделеното внимание и ви пожелавам хубав остатък от деня   bouquet

Ако ги устройва Кючука, точно до нас е "Спилковата къща"
http://vakanciq.com/kvartira---staya-spilkovata-kashta-plovdiv-hotelid-10290

# 640
Здравейте скъпи майчета,
Извинявам се, че се намесвам ( може би не на място ), но споделете къде се разхождате с мъниците в колички в горещите дни. Единственото място за което се сещам е Градската градина, но само там омръзва  Crazy

# 641
Навсякъде  Mr. Green Аз живея например на Богомил - ходим до центъра, в квартала, до Кичука, до мол Пловдив, до мол Галерия, в Лаута - избор колкото искаш  Party Party

# 642
Скитни такива! Аз харесвам и парка зад дома на младоженците.

# 643
А виж, там още не сме ходили  Party

# 644
Поздравления!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт