Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 22 014
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • на земята
Съгласна съм с вас,но ,,до кожа ,до кожа ,,,ама друго си е да е мажеш да се овлажнява кожата,пук после дори и да се появат да знаеш че си мазал,но твоята кожа е била податлива..)))Аз ще мажа пък дано всичко е ок,че са много неприятни тези стрий..)))   ФИКСЧЕ,че няма да се приберат гърдите няма,ама малко от малко поне стрий да няма ,няма да си върнат старата форма,но да ми мяса дето се казва,аз знам че като родиш стават по големи,моите са си големи ама засега не са пораснали много,като отслвбна стават по малки ,като кача 1-2 кг,което е рядко стават по големички,абе ние да се грижим за себе си сега когато можем пък..)))      Дрън-дрън,мерси златна си мммммммммммммм много хубаво котейлче (мохито обожавам)  Joy                 val_74  Hug и аз мазах с МУСТЕЛА и ELANCYL,ама си викам да ги сменя сега ще купя друго ,ако не ми хареса пак същата комбинация ще взема ,допадат ми и засега съм доволна от двете марки ,мустелата и за гърди мажа,попоива добре..)))Зехтин мазах ,но в тази жега олио не..))) ГОЛЯМ ЗАДУХ И ТУК   Дрън-дрън ..))

# 91
Стига сте мрънкали за жегата, аз от 1 месец живея на климатик, тук при нас иначе не се оцелява...Аз все още се плескам обилно по няколко пъти на ден - 2 пъти с олио задължително и междувременно с Палмърс, мазане му е майката и щетите ще са по-малко!

# 92
И честита рожба на Марито, да и е жива и здрава, мамина златна бебана!

# 93
малеее мен голям мързел ме гони с това мазане  Blush Sad
мажа се само с зехтин,ама ден се мажа две седмици не хахах ужас
имаше пеиод от 3-4 дена преди да почна с зехтина (точно коремчето като щръкна) беше мн суха (мн мн странно за мен ) и беше като все едно ще се бели. но сега няма проблем. не съм се мазала верно от 2 седмици сигурно и нищо не забелязвам. а коремчето расте ли расте и кога ли ще се взема в ръце не знам. засега нямам догадки за бъдещи стрии,дано с мойта не сериозност  Embarassed Blush да ми се размината
ужасно ми е при тез жеги и с нещо мазно да се мажа Sad

# 94
Никой не оспорва, че е хубаво да се маже човек, но дали ще се мажете с лосион от 10 лв. или от 30 лв., мисля, че няма разлика. Разликата е, че едните са "специално за бременни", а и от марката и цената скача двойно. Иначе, ако се вземе обикновен лосион или олио, който да овлажнява кожата пак е достатъчно.

# 95
А тези за бременни не са ли с по-малко вредни съставки, аз затова ги взимам?

# 96
Какво значи с по-малко вредни съставки... вече във всяко нещо има вредни съставки и няма как да се опазим. В козметика, храни, във всичко, така че надали едно мазило ще оправи нещата. За мен всички са еднакви и нищо не е в състояние да ме убеди в обратното. Ползвала съм и скъпи и по- евтини продукти, разлика не виждам- овлажняват еднакво, кожата ми я правят еднакво мека.
Аз си имам малко стрии от преди да забременея и с каквото и да съм се мазала, няма спасение. Както целулита не може да се махне с мазило, така са и стриите. Говорила съм и с лекар, спасението е само лазерни процедури. Другото е до еластичност на кожата. Мажете се, но не мислете, че скъпите лосиони ще помогнат, същата работа вършат и по-евтини.

# 97
Жени,на Палмърс има и за стрии,аз ги имам и двете,но на мен това не ми харесва,мирише ми на лекарство.Предпочитам какаовото,а и с него като намажа корема не ме сърби толкова от инжекцийте.
Вал 74,къде си на планина Hug?
Фиксче,как е эетя Laughing,няма ли снимки?

# 98
  • Варна
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЧЕТА, ДА СА ВИ ЖИВИ ,ЗДРАВИ  И ЩАСТЛИВИ  БЕБЧЕТАТА!  bouquet
Аз чакам някои  от вас  роди на 15.07...............здрава радост ще  ми бъде Hug

Странно , аз не съм се мазала с нищо  и нямам нито една черта по корема...........нищо  че съм 100 кила.
Е, за другите стрии няма да говоря , но тях ги имам от момиче, но  по корема е изумително че нямам!

# 99
Добро утро, не мога да повярвам, почти никой не се е вписал тази сутрин, само Скабиелка  Hug
Как е малкият бонбон мила?
Хайде, ставайте, че съм много гладна  newsm22 Най-вероятно не сте спинкали и тази нощ и се опитвате да понаваксате  Thinking

# 100
Добро утро бъдещи и настоящи дебеланки  Mr. Green С тея стрии ви отрязвам закуската и минаваме само на кафенце  Heart Eyes

Изкъпана, росна и прясна съм се курдисала на дивана и ви чакам всички на отчет  Hug

# 101
Записвам се и тук за да ви следя .Честито бебче на Марито,geni,jp стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно.Аера ами аз като те познавам ти до скоро беше качила само 2-3 кг а бебо сега расте с по-бърз темп и ми се струва нормално.Вървяхме заедно,а аз бях качила 15 кг.Оплаках се на Сигридов но нямах обосновка,но на теб може да изследва кръвната захар ,че вече си му е време за един тест с обременяване.

# 102
  • Стара Загора
 Hug

# 103
Здравейте,сладурки два дни не съм се записвала,вие сте изписали доста докато ви изчета
Честити бебенца на новите маминки Жени,Марито Hug да са ви живи и здрави рожбичките,а на вас бързо възстановяване
Shyne как си мила?
Попи браво за стайчката
Аз да се оплача за съня е ясно,че не се спи тази нощ спах по дупе,а от вчера имам страшни болки като ме ритне бебчо,но незнам кое може да ме боли дали е пикочния мехур,шийкатата или нещо друго  Thinking newsm78 Thinking,чакам с нетърпение прегледа в петък
В събота поръчахме кошарката и тя трябва да дойде в петък,абе като цяло този петък е много чакан от мен,нямам търпение да започна да пера и подреждам другата седмица
За лосионите аз се мажа с този http://www.ivis.bg/garnier-intensive-7-days-cocoa-butter-мляко-за-тяло-за-суха-кожа-250мл-p6806.html и съм страшно доволна,но явно наистина си е до кожа
Солта и жълтъка се слагат за да не мирише потта после на бебенцето,аз също съм солена,но честно казано аз няма да соля и със сигурност не е при първо къпане а след 40 ден,за миглите и косата това също е пълна измислица на братовчедка ми са рязани и има две косъма на кръст,да живеят спиралите
Ох изписах света днес

# 104
Солта и жълтъка се слагат за да не мирише потта после на бебенцето,аз също съм солена,но честно казано аз няма да соля и със сигурност не е при първо къпане а след 40 ден
ка и солта?

Каво, какво? За какво е жълтъка и солта? И къде се слагат? Рових се назад по мненията, ама въобще не схванах за какво иде реч...

Общи условия

Активация на акаунт