Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 21 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Хайде сега и Даниелка да се включи с добри новини,че да не я мислим.
Дорчето и тя  Thinking
iii то при вас освен жега и бонус влага  ooooh! 4 годинки изкарах и аз там  Peace

# 76
Здравейте сладурки
Не бях влизала повече от седмица, сутринта успях да ви изчета, сега се залавям с августинките да видя колко теми са изяли ooooh!
Стана ми много тъжно за Шайни, стискам и палци, прегръщам я и пожелавам хубави новини много скоро Hug

lawyer , снимките са ви страхотни много сте сладки и честито за хубавата награда  bouquet

На Раличка, Жени и Мари честити бебешонки, да са ви живи и здрави и да растат безгрижни и много щастливи

# 77
  • на земята
AAAA предпочитам на морето, тука не се дишаааа,много неприятно наистина,то бива бива ,ама чак пък толкоз природата ни е сърдите иска да ни умори   ooooh! ooooh! ИСКАМ ДЪЖДДДДДДД И ГРЪМОТЕВИЦИИИ!!!!! JoyДано скоро има..))))    Мари,ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА!!!  Айде да идва декемврииииииииииииии или поне номеври  Praynig  Къде се скрихте в тази жега,свърши ми МУСТЕЛАТА И ELANSILY,какво да си купя за мазане ,пак ли от тях да взимам,с какво мажате ,споделете айде стига сте се скатавали..))))ЧАКАМММММММММ..)))

# 78
  • Стара Загора
ланенце аз винаги си вземам различно- сега съм с мама донна,ами не знам не съм доволна, кожата ми е адски суха и се беля чак ...на палмърс ми държи мазничко и меко ама го избърсвам в леглото и пак същата работа  ooooh! ама свърши ли мама донна пак ще купя палмърс и от мустела не съм възхитена.... направо не знам какво да ти препоръчам
Рени честито 9то месече и ти си на финалната права вече  Hug Hug Hug

# 79
Аз преди се мажех с какаово и кокосово масло смесени заедно, но от няколко седмици ползвам бебешко олио Джонсън бейби с лавандула. За сега уж не съм се нацепила, ама то не е късно де. Няма да е лошо да сменям мазилата, че не искам стрии, но доколкото четох е важно да се овлажнява кожата, а относно стриите е въпрос на тип кожа.Мажа гърди (без зърна), корем и бутчета, а и любовни дръжки

# 80
  • на земята
И аз така,искам да взимам ралично,ама какво да взема  newsm78,какаово масло май съм чуваала,на аптеките ще има сигурно..))         {Женя_Иванова},на ПАЛМЕРС в кои аптеки да потърся?  Маслото на ИКАРОВ много го хвалят ефтино било,незнам направо какво да взема ..)))

# 81
  • Стара Загора
то на палмерс е какаово масло,аз си го взех от illy до телевизионния сервиз.На икаров не мога да ги понасям- особено в жегите, миришат ужасно  Sick

# 82
Честито на родилите мами, много бързо възстановяване Grinning
Аз след Мустела си взех олио за бременни на Bubchen, допада ми, ще видим занапред как ще е с него

# 83
Жени, Марито честито момичета! Да се възстановявате бързо и да растат здрави бебките!   bouquet   bouquet  bouquet

Момичета продължавайте да се мажете и след като родите. Аз до вчера нямах ни една стря, но днес вече имам доста сини черти по корема (предполагам на това му се вика стрии). Явно се образуват и при свиването на матката.

# 84
  • на земята
ФИКСЧЕ ,четох че се маже и след раждане задължително и гърдите задължително ,точно тогава се получавали стриите,защото кожата се прибира и ако не е добре овлажнена става фал..)))ЖЕНИ,ще си взема от от палмерс каковто масло,и още едно олио ли да е какво ще вида и ще редувам,като свършат ще взема друго и така..)))    ivette,това олио попива ли в тези жеги  newsm78

# 85
лаленце 74, аз съм с Елансил и Биодерма Атодерм Лайт-адски лек и овлажняващ, редувам ги.Пращам ти хладна планинска прегръдка:)Simple Smile Hug

# 86
Лале, гърдите хич няма да ти се приберат след раждането  Mr. Green, напротив като дойде кърмата стават още по огромни  #Crazy Така, че купувайте си размер по- големи сутиени за кърмене, ако мислите да ги ползвате после.

За мазането след и аз уж знаех, ама като се прибрахме в къщи и почнаха безсънните нощи и му отървах края.

# 87
мисля че да, аз го слагам вечерно време и не съм забелязала да ми остава лепкаво, ама това е преди лягане, така че не гарантирам

# 88
Супер, имаме си още едно бебе... днес много хубави новини Simple Smile Честито и от мен на Мари, да ти е живо и здраво бебчето и бързо възстановяване ти пожелавам   bouquet
Reni_M, благодаря, радвам се, че са ти харесали снимките Simple Smile Ти защо така само с два реда, кажи как си?
Момичета за тези мазила, да ви кажа си мисля, че си е до кожа... колкото и да се мажеш, ако не ти е еластична кожата няма спасение Sad Иначе и аз ползвам различни продукти, но се отказах от специализираните за бременни, защото само заради това са в пъти по-скъпи. Реално не са по-различни от обикновените лосиони за тяло или олио. В момента си взех лосиона на Garnier, който рекламират, че попивал бързо и не оставял мазни следи. Те са различни видове, но аз си взех този с масло от ши, защото то е точно за еластичността на кожата, цената му е 6лв. Имам позната, която се мажеше само със зехтин и беше качила 30 кг по време на бременността, ами няма една стрия... та затова си мисля, че е до кожа.
Между другото маслото от ши се продава в аптеките и е много евтино. Ето едно линкче, с идеи за домашно приготвени кремове против стрии:
http://www.zemianazaem.com/archives/175

# 89
Пупчовци, не ви знам вас ама умирам за едно такова, та викам да ви почерпя, нали сме си сестри по неволя:

Направо егати жегата да пукнеш малко е, ама след снощната история с климатика и запушения нос, днес разчитам на течението от вятъра между стаите, за съжаление безрезултатно.

Момичета за тези мазила, да ви кажа си мисля, че си е до кожа... колкото и да се мажеш, ако не ти е еластична кожата няма спасение Sad

202uu  Псулютну! Ама и аз мажа ей тъй да има след ежедневното душче с Леокрема (не специализирано за бременни ами някакво мляко за тяло хидратиращо, че хич не съм по мазните кремове и олиа) + Фитоластил ампули (те са си за стрии, доказано ефикасни).

Общи условия

Активация на акаунт