Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 21 тема

• 22 035
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Цитат на: desi_aia в 07 Юли 2012, 19:43:36
На мамите пред раждане мога безплатно да ви напомня да си вземете ножичка да подстрижете косичката и миглите...още в родилното.А да не забравите и пакет морска сол за първото къпане.....Другите ще ги спестя

# 106
Добро утро ! Честито на всички мами гушнали свойте съкровища.
Аз ще гледам тези дни да се вредя за преглед при мойта докторка , че немога да чакам  до 30-ти.

# 107
  • Стара Загора
Дам на 3-та страничка,коментирахме с Деси_айя съветите на старата генерация  Laughing
Ф Деси и аз се оплаках преди няколко дни от подобни болки,даже на 11 съм на ЖК и мисля да и се оплача,аз мога да го сравня като пробождане с горещ,остър предмет в пикочния мехур или шийката  Laughing голямо описание

# 108
Здравейте и от мен Hug Нямах нет из София и не можех да списвам ... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ  bouquet Hug
Ние сме добре Mr. Green трима ергени са Mr. Green

# 109
Дорче, ще те шамаросваме, никаква не минаваш и се чудим какво става с тебе. Другия път официално да знаеш - ще ти се сърдя! Честито за тройните сини гащи, голям кеф му е на таткото сигурно  Grinning Grinning
Шайни, миличка, една голяма гушка от мен. Стой си на уютно в нашата темичка, аз и без това съм сигурна, че скоро пак ще залегнеш с бебешор в корема, затова най-добре да не напускаш темата. А и както всички знаем, при нас е най-хубаво  Hug Hug Hug

Привет на всички пупенца, Дрън, Лале, Деска 1 и Деска 2, СкабиТу  Wink , Жени, Фея, Лойър  Hug Hug Hug Hug

Тези работи с миглите и солта ми се струват не само отживелици, ами направо бруталия. Това солене го коментираха педиатри по ТВ-то и казаха, че бебето не е парче сланина и си има нови цивилизовани козметики.

# 110
Попи   bouquet Hugна тати му се реве hahaha 4е ве4е имаме едно момче Heart Eyes  искаше пандели да връзва ма следващия път Joy в МД бях малко на по4ивка и не можах да се уредя с нет Crossing Arms Всички ОК ли са:

# 111
Доре, мисли му кви казани ще купуваш да готвиш на мъжорлята  Mr. Green Не разбрах имате още едно момченце така ли? Леле майко  Laughing Радвам се че сте добре, недей вече така да ни безпокоиш  Naughty

Това солене го коментираха педиатри по ТВ-то и казаха, че бебето не е парче сланина и си има нови цивилизовани козметики.

Остава и след баня да го закачаме на простира да го овее вятъра  Mr. Green

# 112
Привет и от нас Heart Eyes Flutter!
Попи,точно щото са отживелици бях полудяла #Crazy.То какво излиза вместо колички и креватчета давайте фризери да купуваме,прясно осолено и замразено hahahaтова в кръга на нещата и майтапа.
Дорче тъкмо смятах с интерпол да те издирвам Hug
На всички много  Hug Hug Hug!
Шани,кураж мила Hug,ние и не те пускаме Heart Eyes

# 113
Дрън   bouquet даааам имаме един батко на по4ти 9 гдоини Heart Eyes отмяната на мама Joy

# 114
Доре, мисли му кви казани ще купуваш да готвиш на мъжорлята  Mr. Green

То си е половин казарма! Да са живи и здрави всички, ще се оправят!

# 115
А по принцип, доколкото разбрах, тая работа със соленето била за да не му миришат краката като порасне  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao hahaha Joy Joy  Не мога ееейййй, какви бисери е измислил славнийй българскийй народ!

# 116
Дорче, радвам се, че сте добре и четиримата  Hug Да не ни плашиш така друг път, че ти си с най-много бебешори в коремчето.  Heart Eyes Честити три броя сини гащи  stork-boy
Това за солта верно няма никаква логика  Joy hahaha Joy rotfImbo

# 117
Я да попитам и аз нещо, по принцип си спях по корем или по гръб, но знам, че и двете пози не са препоръчителни сега. Ако съм по гръб се притискал не знам си какъв кравоносен съд и бебо не получавал достатъчно кислород и хр. вещества, въпреки че сега ми е адски удобно по гръб. По корем не става по разбираеми причини, просто с този корем ако легна така цялото ми тяло би трябвало да е във въздуха  hahaha В момента спя с четири възглавници, една под главата, една огромна под краката, за да са високо и две за да ме подпират да не лягам по гръб и да съм настрани, най-често гледам да съм на ляво. Тази нощ с ужас установих, че пак незнайно как съм изтикала възглавниците и съм пак по гръб. Питанката ми е, вие как процедирате и в каква поза най-често спите?

# 118
А по принцип, доколкото разбрах, тая работа със соленето била за да не му миришат краката като порасне  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao hahaha Joy Joy  Не мога ееейййй, какви бисери е измислил славнийй българскийй народ!

Аз пък четох че било за затопяне на бебето и да не се поти   Shocked

Стеф, аз спя на ляво отдавна, но все още се случва да заспя на ляво и да се събудя на дясно. Не е болка за умиране, просто се завъртам отново. Чела съм че детето се храни най-добре като си обърната на лява страна, а и спомага за лягането на гръбчето по лявата страна на корема ти което е идеалната поза на беб за раждането. Но.. макар да спя на ляво, моя беб си е легнал от дясната стана на тумбака и явно там ще си остане.

Не се притеснявай толкова. Скоро ще започнеш да усещаш дискомфорт като си по гръб и сама ще се будиш за да се обръщаш.

Относно възглавниците - слагам само една между краката (освен тази под главата ми). Страшно ме облекчава, не знам защо ама има някаква логика, пък и не ми залепват кълките една за друга в жегите  Mr. Green

# 119
  • на земята
Ехеее бандааааа,много сте изписали  Hug  Мали каква сол ,какви мигли ,кви пет лева  Joy,ама какви са тези неща,трябва да питам мама може и да знае нещо..)))))Аз спя на лявата страна,така ми е удобно малко се схващам,но това е положението на ляво и на дясно ,на гръб не обичам да спя,иначе спях по корем,но сега не..)))         dor4eto48,честити сини гащи,майка героиня ще си..))Шайни  Hug   

Общи условия

Активация на акаунт