Бихте ли "преглътнали", ако ви удари?

• 28 514
  • 412
  •   1
Отговори
# 15

хубаво тук се говори за удряне, но физическият удар не е единствената проява на агресия. Къде остава психическата такава? Например, викането, дудненето, вечното недоволство, заяжденето? Последните са много чести в женския репертоар.
Изобщо не става въпрос за това. Мъжете могат да са експерти И в психически тормоз и има такива, които го и правят. На дудненето може да се отвърне с дуднене, но една жена не може да отвърне на удара ( поне повечето не могат заради физическото превъзходство, което по природа мъжете имат) И да се възползва точно от това превъзходство върху човек, когото твърди, че обича и да има наглостта да иска прошка за което, ами много моля, благодаря!  Stop Ако жените дуднеха, а мъжете не можеха да го направят, върви да ги поставяш на една плоскост , но тук не би.

# 16
  • Kопенхаген
А, така, жената може да дудне, да налита на бой, обаче той да не отвръща и да не я докосва пръст! Така като гледам, накрая може да се окаже, че жените са/сме по-гореми насилниици от мъжете и като всеки насилник смятат, че другият си го заслужава.

Обикновено такова държание се преписва на путьо заврян под чехъл затънал в обременености.

Един държащ на себе си мъж не би допуснал подобно поведение, както и на една държаща на себе си жена.

# 17
Според мен всичко зависи изцяло от ситуацията. Има жени, които могат да изпаднат в такива истерии, че само шамар би ги свестил. Моя мъж е толкова спокоен и уравновесен, че ако някога ме удари ще е защото зверски съм си го заслужила.
Вече ситуации от рода на "пие и бие" няма смисъл да се коментират.

# 18
  • София
а мъжът какво да направи, за да не е под чехъл? Понякога оставам с впечатлението, че някои жени направо си просят ответната агресия с поведението си, а после се пишат мъченици. Често жените не пускат мъжа да излезе от стаята, а продължават, че и скъсяват физически дистанцията.
Ясно е, че майстори на психически тормоз могат да бъдат и мъжете, но стереотипът е той да бие, а тя да мърмори и да е недоволна постоянно. Жените рядко бият, но компенсират с повече психически тормоз. Колкото до отвръщането на физически удар, и жените го могат, някои го и правят, но е рядко, защото така са учени - че са слаби и не трябва да се бият.

# 19
И все пак, дори да го изнервиш до крайност, редно ли е да те удря? Толкова ли няма какво друго да удари или да хвърли?

# 20
  • София
а редно ли е да изнервяш до крайност? Ако теб така мъжът ти те изнервя до крайност, не би ли ти се приискало да го удариш или да хвърлиш по него?

# 21
И все пак, дори да го изнервиш до крайност, редно ли е да те удря? Толкова ли няма какво друго да удари или да хвърли?

Колкото е редно и една жена да го тормози психически, или физически.
Или жените може да удрят, ама мъжете не?

# 22
  • Бургас
Посягал ли ви е? Половинката.
Задължително ли е да е имал такъв пример в семейството си човек, за да стигне до там, че да посяга?
Бихте ли си тръгнали, или бихте простили подобен случай?

Не, не е. Знае прекрасно, че ако се случи дори и само веднъж, за втори няма да му дам възможност.
Не е задължително.
Да, бих го пратила него да си ходи по живо, по здраво.

# 23
Има жени, които могат да изпаднат в такива истерии, че само шамар би ги свестил.  
Да, от хубаво ще е изпаднала в истерия?!  Crazy А ако за нищо истерясва, то значи става дума за болна жена, която има нужда от лечение, а не от шамари.

# 24
  • Kопенхаген
Виж това за под чехъла ти е генетично заложено. Има нещо в системата, което е объркано и женското начало надделява над мъжкото в такива индивиди.

Иначе съм чувала за жени, които достойно отвръщат на физическите удари на половинките си, все пак това са инстинкти за самосъхранение.

White_rose , пусни аналогична тема в Татковци там ще събереш и мъжки гледни точки. Добре е да се чуе и тяхната дума по въпроса  Grinning

# 25
но стереотипът е той да бие, а тя да мърмори и да е недоволна постоянно.
От къде го измисли този стереотип? Обикновено в семействата с посягащи мъже жената е почти безгласна буква, а не недоволстващо чудовище. Или и двамата са с някакви зависимости ( алкохол, наркотици). Тези вечно дуднещите, обикновено не ги бият.

# 26
Има жени, които могат да изпаднат в такива истерии, че само шамар би ги свестил.  
Да, от хубаво ще е изпаднала в истерия?!  Crazy А ако за нищо истерясва, то значи става дума за болна жена, която има нужда от лечение, а не от шамари.

Със сигурност няма да е от хубаво. И защо реши, че непременно той трябва да е виновен?

# 27

Със сигурност няма да е от хубаво. И защо реши, че непременно той трябва да е виновен?
А кой, баба и от Кермен.  Laughing Една жена истерясва без да го обвинява, защото той не е виновен, а той за да я свести я бие, така ли?  Crazy Нали след като тази истерия го ядосва, значи вината е хвърлена върху него. Ако обвинява истерично съседа, мъжа и ще му иде ли да я удари?

# 28
Аз предлагам да не се палим много за глупостите на Роза...тя пуска някаква бомба и тука всички наскачаме Stop като и чета темите нещо не много наред, защо я е пуснала тази тема...отклони питането ми Whistlingили просто си е стояла и от скука си ги натаманява някакви неща.
Аз съм съгласна с  Andariel значи ние можем да им кряскаме като чапли отгоре им с мислите"А че как ще ме бие аз съм жена"много отдавна не сме слабия пол , работим рамо до рамо с тях , пием повече от тях , псуваме повече от тях , еми че ние развалихме българския мъж да е толкова изнервен , че да налита на бой.Казах и аз съм му посягала , като ме ядоса и често го фраскам или в рамото или по врата.значи аз мога , а той не...той ми е подметка всяка помия да се излива отгоре му , а той да си мълчи  Whistling
Няма да простя побой , но хора сме изпускаме си нервите , и ако знам , че съм виновна да кипне до там ,че да ми посегне , защо трябва пак него да обвинявам АЗ съм си виновна с голямата си уста

И какви са тези щял да се разходи в багажника на колата из някой планина...или тежко му до 9 коляно...много злоба във вас значи ужас , филми в главата ви страхотия , нощно време заспивате с мисълта , как ще го убиете на някой хълм ooooh! любов към него ама друг път.За мъже побойници затвор , не жени които са готови да ги разкъсат като вълци

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 15:34 от Течен_Шоколад

# 29
Кой знае, може и дядо ти да е виновен.

За да се стигне до истерия и шамари далеч няма да е виновен само един от двамата Wink

Течен_шоколад, точно това имах предвид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт