Бихте ли "преглътнали", ако ви удари?

• 28 500
  • 412
  •   1
Отговори
# 45
White_rose упорито ми избягваш въпроса ей Whistling защо пусна темата , едва ли си стояла и хоп чакай да пусна дали някой го бият...какво се случва около теб , че реши да пишеш

# 46
Ох, всеки ден все повече се убеждавам, че на обществото му трябва Fight Club.

# 47
  • София
Признавам, че има много жени, които имат крещяща нужда от напляскване..... Mr. Green

Не съм удряна - биещата съм аз... box

# 48
  • София
По-скоро на обществото му трябва по-добро домашно възпитание, малко по-далеч от времената на ПОд игото и Железният светилник.

# 49
По-скоро на обществото му трябва по-добро домашно възпитание, малко по-далеч от времената на ПОд игото и Железният светилник.

Имах предвид Fight Club в митопоетичния смисъл. Мъжете ни не са мъже. Нещо им трябва. Не да са безлични и добрички, а да съзнават силата си. Човек със сила не тръгва да бие.

Възпитанието е много слаб коректив. Има и по-добри.

# 50
  • София
да, в този смисъл съм съгласна, но и в съвсем материален вариант - мъжете имат нужда къде да се доказват най-примитивно - физически, че да могат да осъзнаят силата си. Но отношенията в семейството са въпрос на възпитание като част от културата на населението и семейството.

# 51
Направо на въпроса-не. Не знам какво сърце трябва да има някой мъж, за да ме удари. Тежа 41 кг, нямам 150 см. Нали направо ще ме убие! Laughing По другия коментар-за жените биячки- хм...трябва бая яка кака да си вземе някой, че да го надвива, иначе не виждам как жена ще бие мъжа си... Shocked Laughing

# 52
Дано никога не ми се налага да реагирам на удар.
Не знам какво бих направила, защото едно е да си чешим езиците, а съвсем друго да сме в ситуация....
Според мен физическото насилие е равно на безсилие. Когато изчерпаш средствата на комуникация (нормални и не дотам) преминаваш границата.
Peace

# 53
Аз не съм яка кака, ама често го налагам Mr. Green е всичко в кръга на майтапа разбира се ,днес пак се мерихме с играчките на детето , даже му цапнах една клавиатура в тиквата , мисля си ,че явно умствено и двамата сме на 15..лапешки неща правим но поне се разтоварваме психически

# 54
  • Бургас
Момичета, в голяма заблуда сте - жените, чиито мъже им посягат, далеч не са от дуднещите и вечно мрънкащите деспотични к.чки. Обикновено са кротки и свестни - насилникът ги усеща и по това ги избира - за да може да се "доказва". Почти няма случаи на епизодична проява на насилие - ако един мъж посегне, дори и на жена-доминатор, то той и посяга, за да покаже по извратен начин надмощието си, това е подсъзнателният стимул, а не, че го е ядосала и т.н.
А на въпроса - мъж никога не ми е посягал. Как бих постъпила - дано не ми се налага да разбирам.  Peace

# 55
  • София
О, не мога да си блъскам главата над подобни въпроси. Моят мъж не е побойник.  Peace По-скоро си представям аз да го ошамаря, отколкото той мене.  Crazy

Момичета, в голяма заблуда сте - жените, чиито мъже им посягат, далеч не са от дуднещите и вечно мрънкащите деспотични к.чки. Обикновено са кротки и свестни - насилникът ги усеща и по това ги избира - за да може да се "доказва".
Напълно съгласна съм.  Peace

# 56
Посягал ли ви е? Половинката.
Задължително ли е да е имал такъв пример в семейството си човек, за да стигне до там, че да посяга?
Бихте ли си тръгнали, или бихте простили подобен случай?

Не, не ми е посягал. В частност при нас нещата стоят по иначе... дори и да поиска трудно ще му е... Laughing Насилието е нещото , което не понасям под никаква форма. Не бих преглътнала, ако има подобен инцидент- не бих.

# 57
Не ми е посягал, въпреки че може би съм го предизвиквала. Смятам че е достатъчно възпитан и сдържан за да не удари жена.
Мъж, който удря жена за мен е комплексар. Бих напуснала веднага.

# 58
А децата си шамарите ли, м?

# 59
Направо на въпроса-не. Не знам какво сърце трябва да има някой мъж, за да ме удари. Тежа 41 кг, нямам 150 см. Нали направо ще ме убие! Laughing По другия коментар-за жените биячки- хм...трябва бая яка кака да си вземе някой, че да го надвива, иначе не виждам как жена ще бие мъжа си... Shocked Laughing

хаха не мога да се сдържа да не изкоментирам това за яката кака. Simple Smile Не е нужно да е яка, важното е да знае къде и как удари. Това по принцип . Аз също не съм яка, но сработят ли ми рефлексите( при фул контакт), мога доста натворя. Grinning

п.п. Дона, шамара не е бой. Въобще не визирам децата, да не ми се изкривяват думите, че е позволено и т.н. Просто шамар не е равно на бой(при възрастните индивиди), шамара е началото, пробване дали ще има ефект. При бой никой не се шамари. Laughing

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 07:29 от Fortune

Общи условия

Активация на акаунт