Бихте ли "преглътнали", ако ви удари?

• 28 507
  • 412
  •   1
Отговори
# 405
  • София близо до Витоша

Какво значение има как майката реагира на евентуален побой?
Какво значение има на цялата картинка, че той дори си е позволил обида и удар пред други хора?

Този въпрос нормален ли е? Ще ми бие той шамари...пред майка си и тя как реагирала?! Аз за какво съм там, да следя как тя реагира?
Някакъв изрод ще ме ломоти...а аз ще седна да мисля за майка му как реагирала! Ама нормално ли е някакъв ненормалник изобщо да удря?! Песента на майка му е изпята до неговата 7 годишнина!
   За себе си трябва да помисля!!!

#2gunfire Покрепям напълно !  #2gunfire Ей такова заслужават мъжете които посягат на жена

# 406
  • София близо до Витоша
Момичета говорим за насилие - малко отклонение от темата но :

Вчера се виждам с майка на детенце , което ще бъде заедно с моето дете в една група в детската .
Въпросната майка със самочувствие заяви на всеослушание , че детето и е от три дни на детска , а на ден "СТУПВАЛО" по 4-5 деца . Гордост Българска , майка героиня . Смееше се и се радваше , че детето и ступва по някое друго беззащитно детенце . Щеше да ми падне "ченето" , ядосах се и се прибрах. ЕТО за това говорим , те сега не взимат отношение към децата си , а после защо посягат , не им прави впечатление или е гордост че са силни , велики . И че мачкат другите .....

# 407
Те така ги учат, не да не взимат отношение...

# 408
Удари ме преди време, от ревност. Веднага след удара започна да се извинява и моли за прошка. Простих.
Удари ме преди няколко дни, два пъти по лицето. Отново от ревност. Заплаши да ме хвърли през терасата. Отвърнах на ударите. Опитах се да простя, но след няколко дни му казах да се маха от вкъщи и още го чакам да се изнесе. Много ме обичал, повтаря.
Майка ми разправя, че е добър и да не го гоня. Баща ми - също. Децата го обичат, ама той не се притеснява да ги товари с нашите проблеми.
Разправял на майка си колко съм лоша и кой знае как ме плюят роднините му. Това хич не ми е дерт, те не са мои хора.
Обаче моите хора не ме подкрепят, защото не искам да ги товаря с моите проблеми. Те виждат само една част от нещата - ревнувал, щото обичал.
Знам, че ще ми е трудно, но искам да го разкарам от живота си. Луда ли съм, как мислите?
Мила, не си луда. Ти си жертва на тормоз. Предполагам има известна цикличност в неговото поведение. Може би е непредвидим също. Чудиш ли се с какво си го предизвикала? Мислиш ли, че ако му обясниш нещата по-добре, той ще спре да те удря? Мислиш ли, че в теб е причината за неговото поведение, и ти си виновна за това, че те удря? Опитваш ли се да го защитаваш пред твоите приятели и роднини? Лошото му поведение е винаги, когато сте насаме, и никога пред други хора, нали?
Предполагам ще отговориш да, на някой от въпросите, ако не и на всичките. Ако е така - не е в теб вината, не си го и помисляй. Той те тормози, защото вероятно е отгледан по подобен начин. Не знае друга алтернатива. Последиците от такъв тормоз за теб са ниско самочувствие, обърканост, намаляваща радост от живота, чувството, че си в капан... Познато ли ти е?

Той може да се промени само ако осъзнае, че има проблем и се отдаде на дълбоко самоизследване на причините, довели до това му поведение с опитен терапевт. Обикновено такива хора отричат, че имат проблем и хвърлят вината върху партньора си.

# 409
Не, Елфин.
Мисля, че е глупав. Чувства се безсилен да ме задържи и прибягва към тъпи способи, включително театри, драми и циркове.
Не е отгледан в подобна среда, ни най-малко.

# 410
Съжалявам за ситуацията в която си попаднала.  Hug

# 411
  • Бургас
temida, какво става при теб? Има ли развитие, изнесе ли се, респективно той? Виждам, че си от Бургас - ако искаш, можем да се видим, да пием по кафе. Пиши на лични, ако пожелаеш.  Hug

# 412

Общи условия

Активация на акаунт