Бихте ли "преглътнали", ако ви удари?

• 28 577
  • 412
  •   1
Отговори
# 255
Лизет, тук не става дума за ежедневни скандали с крясъци и обиди. Че ги има такива, има ги, но не за тях става дума тук. Случва се при спор или когато нещо ти е криво, да подвикнеш, че и на теб да ти подвикнат. Което е нещо различно от редовни крясъци, придружени с обиди, че и с удари.

Случва се. Но не с хора които обичаш. Не към тези които желаеш с цялото си сърце да правиш щастливи. С тях не може да се случва. Спорили сме. Но никога с подвиквания. Криво ми е било, но той ми е бил утехата. Не знам за какво говориш. Никога не ни се беше случвало до онзи път да си повишим тон. Аз на него така и не успях. Просто излязох от колата и хукнах към къщи за да не заплача пред него. После си събрах багажа и се наревах в хотела. А на другия ден хладнокръвно спокойна го подканих да напусне максимално бързо. Не можех да повярвам и още не ми се вярва че това беше той същия.

# 256
  • Бургас
Ами аз, например, от повишен тон се вцепенявам, затварям се веднага в себе си и изключвам - ако нещо съм сгрешила, другият ще има по-голям успех, ако реагира спокойно и говори спокойно с мен. Крясъците ме отблъскват.
Самата аз рядко повишавам тон, а пък за истерични пристъпи и намилане - абсурд.  Rolling Eyes
Хората са различни.

# 257
Лизет,до колкото помя ти искаше перфектния мъж,работа,жилище,пари....сега си се разстроила,че "перфектния" ти повишил глас в колата,щото бил прекалено "перфектен",не бъркал и да си "взима перфектния колата и да си търси перфектната жена" newsm78
За едно крясване не бих си тръгнала.Заслужила съм си по ако се е случило.ММ е безумно и крайно търпелив.За да ми кресне или дори да ме погледне накриво е имало много важна причина Peace

# 258
Лизет,до колкото помя ти искаше перфектния мъж,работа,жилище,пари....сега си се разстроила,че "перфектния" ти повишил глас в колата,щото бил прекалено "перфектен",не бъркал и да си "взима перфектния колата и да си търси перфектната жена" newsm78
За едно крясване не бих си тръгнала.Заслужила съм си по ако се е случило.ММ е безумно и крайно търпелив.За да ми кресне или дори да ме погледне накриво е имало много важна причина Peace

Не само ти не би си тръгнала. Ти и повечето жени и от много по-страшни работи не биха си тръгнали.

А перфектните си тръгват. Те са заслужили друго отношение.

# 259
  • София
Те перфектните и остаряват сами, за жалост.

# 260
  • София
Тая тема е малко като "от веднъж педераст не се става"....
Който е посегнал веднъж, ще го направи пак...Изключенията са малко, но заради тях си струва да се опита...може би

# 261
  • София
Тва малко като "от веднъж педераст не се става"....

Кое бе, Джент?

# 262
Те перфектните и остаряват сами, за жалост.

Нито остаряват, нито са сами. Затова са и перфектни.  Grinning

# 263
  • София
Е, позволи ми да имам различно мнение по въпроса Simple Smile

# 264
То ако/говорим си мъж/ те набарат банда тъмнокожи,награбят те и  ти се изредят ще те е срам да се гледаш в огледалото.Педал едва ли ще станеш.Но и едва ли на някой ще кажеш.
За жалост така сме устроени хирата.Мислим,че всеки вид насилие ни прави по-грозни в очите на другите.За това си мълчим.
Докато човек мълчи ще го тъпчат.
Но търпението си има и своите граници.Обичам мъжа си повече от себе си.Обичам и децата си повече от себе си!Никога обаче не бих позволила да ме малтретират психически или физически-ооооооооооооооо даааа не са малко примерите,в които и децата го правят спрямо родител!
Лизет,ти си нечовек!Какво си ти всъщност?

# 265
Позволявам. Всеки има право на грешки.

# 266
Lizet33, мила, перфектна си само и единствено във въображаемия си свят, който си изграждаш в този форум.  Wink

# 267
Лизет, с най-добри чувства, ама имаш крещяща нужда от един перфектен _ _ _  Simple Smile

# 268
Не, не бих преглътнала и половин удар.
В началото и аз мислех като Lizet33 , относно повишения тон и не веднъж съм си тръгвала, заради подобни неща. Сега обаче "усетих" разтоварващото действие на грандиозния скандал. Тръгвайки си разочарована, пропусках момента да излея някъде негативизма от това разочарование.
Не сме красива гледка и двамата, нито възвишена, съскането го умея до съвършенство, но не ми носи същата удовлетвореност.

# 269
Не, не бих преглътнала и половин удар.
В началото и аз мислех като Lizet33 , относно повишения тон и не веднъж съм си тръгвала, заради подобни неща. Сега обаче "усетих" разтоварващото действие на грандиозния скандал. Тръгвайки си разочарована, пропусках момента да излея някъде негативизма от това разочарование.
Не сме красива гледка и двамата, нито възвишена, съскането го умея до съвършенство, но не ми носи същата удовлетвореност.

Излях си го аз прекрасно на другия ден без скандали. Всичко си казах какво ми е на ума и сърцето.
В началото последваха опити за оправдание от типа "ама защото ти еди-как си", които парирах много набързо. Ако се опитваш да оправиш положението няма "ама ти", а "виновен съм". Последва "прости ми виновен съм", но пък късно вече след като е изпросено.

Мога да простя, мога. Но трябва да е много убедителен във времето че няма да се повтори повече никога.  Простила съм му го вече всъщност. Не дай си Боже да си повтори грешките! И аз правя грешки но си взимам поука.

На любим човек много неща се прощават, само липса на любов не. А скандал малко или много е показател точно за това.

Общи условия

Активация на акаунт