Бихте ли "преглътнали", ако ви удари?

• 28 570
  • 412
  •   1
Отговори
# 270
  • Насред хаоса
Лизет, ако аз съм мъж и от мен се очаква постоянно да стъпвам на пръсти около половинката ми, да си меря всяка дума, за да не би непреднамерено да направя нещо, което би я засегнало, без да имам това за цел, по-добре ще е да си обера парцалките и без да ме гонят. То това не е живот.

# 271
  • София
Е, ако си мъж и половинката ти е Лизет, ще се стараеш и песни ще пееш, защото друга като нея никога никъде няма да откриеш и трябва да живееш с едничката цел да не я загубиш.
Не внимавате, колега Сомбра!

# 272
La Sombra, както Бърди казва - не само, че ще стъпваш на пръсти, ами гък за нищо няма да кажеш, щото все пак не всеки ден ти се пада богоизбрана жена  Joy
Току виж се уредиш и с по-специални позиции в някое друго измерение...

# 273
Аха...виж как си знаете и сами си отговаряте вместо мен...

Перфектни жени не се намират под път и над път.  Който иска такава да си прави добра сметка. Grinning

# 274
не бих... въпреки че понякога заслужавам  hahaha hahaha

# 275
Не бих простила и не бих повярвала, че няма да се повтори. Бях свидетел на такъв тип поведение дъъълги години, на много обещания и пр. но нищо не се промени.

# 276
не бих... въпреки че понякога заслужавам  hahaha hahaha

И аз така , така го изнервям , че сама ми иде да си забия един , милия ми железни нерви има  Wink
Не знам как да отговоря , вътрешно знам , че няма да простя , но реално...

# 277
  • Страната на чудесата
Не ми е посягал, въпреки че в началото на връзката имаше и период, в който всичко правехме страстно-включително и спорехме и доста често се е случвало да го изпитам доколко може да ме изтърпи, ако го вбеся. Издържа тези тестове, никога не е посягал и това ме накара да го уважавам още повече, защото сила е да овладееш емоциите си, а не да ги демонстрираш.

# 278
Не. Защото ще повтори.

# 279
Нито ще преглътна, нито ще простя.

# 280
  • София
По принцип не бих преглътнала и по принцип ММ никога не ме е удрял.
Но след 8 години заедно, ако нещо такова стане, сигурно ще простя, защото просто не мога да си представя живота без него.

# 281
По принцип не бих преглътнала и по принцип ММ никога не ме е удрял.
Но след 8 години заедно, ако нещо такова стане, сигурно ще простя, защото просто не мога да си представя живота без него.
След 12 години, след 20 или след 32, не бих простила, макар че много обичам мъжа си. Защото аз пък не мога да си представя живота си с някой, който ме бие или мачка психически.

# 282
  • София
При никакви обстоятелства...този филм съм го гледала.

# 283
Явно от петъчна скука изчетох цялата тема от 1-ва страница. И единственото, с което останах, е съчувствието, дори съжаление, към злощастния мъж, дето си е направил устата да излезе от правилата на спокойния тон, виждайки, как любимата му влиза в погрешната улица.

Ама вие сериозно ли?!

# 284
И вече по темата: цял живот съм била свидетел на системен физически тормоз. Това е обосновало на 100% абсолютната ми нетърпимост към физическо насилие като аргумент за сила.
От глупости ли комплекси съм го казвала на партньорите си и в прав текст - "ако ми посегнеш ще епоследния ден, в който ме виждаш".

Гордея се с майка ми, която успя, макар и след много търпение и очакване, че той ще се промени, нещата ще се оправят, децата имат нужда от баща... Други доводи да споделям ли? Да намери себе си, да се противопостави, да се разведе, и да намери любовта на живота си след това.

Но повишаването на тон в по-разпален скандал, смятам за приемливо, особено като знам, че при мен октавите скачат съвсем неволно...

Общи условия

Активация на акаунт