ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Това ще обядвам 2 блока
пуешко филе 42 гр+1яице 2БП/ ОМЛЕТ/
домат 240 гр+250 гр маруля +40 гр грозде 2БВ
маслини 3 бр+1/3 зехтин -2БЛ М
Е ЗОНОВА ЛИ СЬМ?

# 391
# 392
Радвам се 4е сьм успияла но се като приготвям салата се оказа 4е имам 170 гр маруля може ли да вдигна гроздето с о6те 40 гр ?

# 393
170 гр. маруля са ти приблизително 1/3 В , значи от гроздето добавяш 2/3 или 55 гр грозде и ти се получава цял блок В + домата

# 394
# 395
Момичета, нали каймата като цяло да я смятам 1 БП - 56гр.? Grinning Laughing Grinning Laughing Simple Smile

# 396
Моми4ета скумрия от консерва  в собствен сос може ли?

# 397
Момичета, нали каймата като цяло да я смятам 1 БП - 56гр.? Grinning Laughing Grinning Laughing Simple Smile

Ако е купена готово смляна -да, но когато съм си мляла в къщи пилешко или телешко филе съм я броила като самото месо - по 28 гр.

Моми4ета скумрия от консерва  в собствен сос може ли?

Може, що да не може  Laughing Важно е да е балансирана правилно. Ако има на нея написан хранителен състав си сметни колко грама са ти за 1ПБ, ако не я брой като риба тон от консерва -по 28 гр.

Емигрантка  wavey  Hug .Хайде вече свири сбор за състезателките, че станаха много  Hug

# 398
Дани сега си приготвих една от твоите рецепти  Simple Smile 4ушки по панагюрски за ве4еря
и отивам да взема малката от градина
МНОГО ДОБРЕ СТАНА Wink
е сега ще хапна  блок
сирене 28гр+240гр домат +3 маслинки

# 399
Dani ve4eriata be6e mnogo fkysna .Izviniavam se 4e pi6a po tozi na4in no ne6to ne moga da prevkly4a na BG.Momi4eta misla ytre cial den da sam na mliako /LYNATA DIETA / nali taka i kazvat
Moje da se pie airian voda i 4ai i kogato bilo palnolynie nai lesno se svalialo .Imali opita li ?

# 400
Милички, може ли да ми помогнете, понеже нещо ми излизат извънземни резултати Embarassed, трябва да си изчисля какво количество кисели краставички представлява 1БВ, като съдържанието им е Белтъчини: 0.3г, Въглехидрати: 1.3г, Мазнини: 0г. Моля ви да ми помогнете и ако може да ми напишете как точно се  изчислява, защото после искам да изчисля и трушията колко въглехидрати се явява, само киселко ми се яде Embarassed Аз първо нразделих 100:0,3 и резултата го умножих по 9, но нещо ми се получи странен резултат Thinking

# 401
  • София
Приииивет!   bouquet  bouquet  bouquet

Искам и аз в Зоната, ама много сложно ми се вижда да изчета и смеля информацията Simple Smile
Има ли по - лесен вариант с който да се присламча в Зоната? Simple Smile)

# 402
 vitaivan , тъй като търсиш В трябва да разделиш на 1,3 и пак се получава 690 гр, което си е цял буркан  Laughing . Вярно, краставиците нямат много В , но пък в киселите има доста голямо количество сол, което би довело до задържане на течности. Мисля, че миналата зима бяхме обсъждали туршиите и аз съм си записала , че 125 гр са 1БВ и така процедирам независимо дали са краставички, камби, мешана или някаква друга. Иначе в блога е дадено 4 чл за туршията, което е доста относително като мярка.

plama4e, имаше момичета, които включваха и лунната диета при зонуването. Важно е да спазиш количеството мляко( например за 8 Б = 4 кофички), разпределени както блоковете ти през деня и да си добавяш нужните блокове с ядки към млякото, за да ти е балансирано всичко.

Киара*, Зоната е доста лесна, но се иска малко повече усилие и време да й отделиш . Без четене няма как да ти стане ясно всичко, а се иска време и усилие да си пресметнеш необходимите блокове и да си наготвиш или нагодиш нещата  Wink . След като се запознаеш с нея, ако има нещо неясно питай- ние сме насреща.

# 403
Благодаря ти мила Дани!!!!!! Hug Hug Hug

# 404
Добър ден на всички зонуващи!  Simple Smile
Ето какво си сготвих по Зоната за обяд( 3Б):
- Пълнени печени камби - 2Б
-салата-домат,краставица -1/2 Б
-ябълков сладкиш(на Дани)- 1/2 Б

Общи условия

Активация на акаунт