ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 340
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
dani1712,roseto58,Carmen   bouquet  Hug
Благодаря ви,момичета!

# 61
    Carmen,благодаря   bouquetЩе потърся тази книга.Чела съм други за Силва и от други автори.
      Хубав ден!!!! Joy

# 62
Момичета,този метод Силва пак някаква медитация ли е?Определено сама няма да се справя,като прочетох статията от Дани много се зарадвах,сякъш беше писана за мен и като разбрах,че е на психическа основа,си викам "Супер,няма да се наложи някакво специално лечение,като се успокоя и спра постоянно да мисля за това и всичко ще се оправи,но вместо да съм по-спокойна вече и сън не ме хваща,постоянно се ПРИТЕСНЯВАМ да не се ПРИТЕСНЯ и пак да се влоша.Луда работа.Определено съм за специалист,но засега ще се поровя за някакви интернет уроци за медитация или нещо за йога и аз не знам вече  newsm78

Дани,забравих да ти благодаря за рецептата на пицата,не знам дали ще повярваш,но по-вкусна пица и с обикновен блат не съм яла   bouquet

Силва методът е медитация, да. Начин за релаксиране, но не само. Има и други интересни и много полезни приложения, както ще видиш от тази книжка Simple Smile

# 63
Момичета, дайте резултати за стимул, че малко ми остава да не се нахвърля на шоколада! Simple Smile

# 64
  • София
Carmen  Hug супер си, вече си поръчах книгата.

mis_val коя рецепта за пица направи - от блога ли или има и друга? На мен пиците са ми най-голямата слабост, друго тестено не обичам, но стане ли въпрос за пица и винаги прегрешавам  Embarassed

# 65
Moharet  Hug

И аз имам мой вариант на пица... ама не смея да го покажа  Mr. Green че не е с трици и други хубави неща, а просто е балансиран (и си е а ла Бари Сиърс - идеята е крадната от него)   chef

# 66
  • София
Е със сигурност ще е по-балансиран от моя вариант - да поръчам от кварталната пицария  Laughing така че спокойно можеш да споделиш рецептата  Hug

# 67
Днес ще кажа само "YES" !!!! http://www.mrsweet.eu/ice-cream-catalogue/20/46.html  - моя е с шоколад и мента и е уникален!!!  Hug

# 68
# 69
Добро утро  Hug По едно кафе?

Ini` , направо ми бъркаш в раната с този сладолед.И на мен ми беше много любим. При нас го имаше само в Пикадили, а него го затвориха от началото на  месеца  Cry . И сега го търся по други места, но засега не уцелвам  Sad Но, нали си забелязала, че не всички са Zero , да не се подлъжеш  Wink

Carmen , както забелязваш и моята пица изобщо не е само с полезности , важното е, че е балансирана. Така че пиши и споделяй спокойно рецептата. Всеки сам да прецени дали да си спретне или не . Но, както казва Moharet - със сигурност ще е по-добрия вариант от кварталната пицария ( а знаете ли, че една малка  купешка пица има около 800 ккал  ooooh! )
Скрит текст:
А рецепта за тиквички ще има ли?  Wink  Hug

# 70
dani1712 Simple Smile Hug Ето ги тиквичките. Рецептата ми е много измислена и всякакви подобрения са добре дошли Simple Smile

А пицата използва тортила за основа (по идея на Бари). Готовата тортила на мен ми е 3 блока. И отгоре редя разни неща по желание - от хубавия доматен сос, моцарела, гъбки и др. - всичките тези неща по малко, и става много пипкаво за изчисление.

# 71
dani1712 ,да видях, че има различни видове..аз от Метро го взех вчера.Силно впечатлена бях ,че в този са използвали Стевия,колко са мили  Mr. Green
А на Carmen тиквичките определно съблазняват.Аз честно казано все като си готвя и на момента си записвам какво слагам и после си изчислявам колко ми е порцията.
Време ми е за обяд ,хайде   bouquet

# 72
Ini` Тъкмо щях да питам с какво е подсладен сладоледа. Simple Smile Щом е стевия, ще го нападна и аз. Точно след две седмици  yesyes

# 73
     Здравейте,момичета!  Laughing
   Радвам се  Hug ,че всички сте съпричастни към проблемите на другите и всеки гледа да помогне!
   Зная,че млякото и млечните са слузообразуващи и трябва да се избягват от хора с асма,синузит.
   За съжаление много от проблемите ни са на психична основа-и много е добре да се прилагат някой алтернативни методи .Както казвате -метода Силва,йога.Аз бих ви препоръчала и Рейки.С това можеш да си помагаш   на всички нива-физическо,емоционално,ментално.....
   На Луиз Хей е хубава и книгата "Излекувай тялото си ".Препоръчвам ви и книгата на Лиз Бурбо-"Твоето тяло ти казва-обичай себе си"-сега я има качена само на руски в спиралата,но я има в книжарниците.Тук може да прочетете за всеки  здравословен проблем и как можете да влияете,променяйки мисленето си.  newsm78
Мила, къде по-точно мога да намеря да си тази книга на руски, благодаря ти предварително Hug
     http://nad-dietite.com/- лекуване и отслабване чрез методът Гейбриъл и квантова синхронизация -ето ви и нещо ново .Разгледайте особено видеото.
     Желая успех на всички   bouquet JoyИ бъдете в  ЗОНАТА

# 74
  • София
Carmen подозирам, че тази рецепта ще ми влезе в графа любими  Hug
И понеже пише, че е важно доматеният сос да е хубав, да ви споделя за моето откритие:
http://www.bulcons.com/?p=347
Много ми допада, на вкус напомня доматения сос, който баба навремето приготвяше  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт