ЗОНАТА и ние - 10 Тема

• 69 651
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
обяд           лозови сърми        5бр.-4БВ+4БМ-4Б
           кисело мляко обезм. 2ч.ч.-4БП+4БВ 

Moharet, май са ти се дояли сърмички  Wink. Посочени са само В и М за тях, но по-добре е sv_vn  да дойде и да каже постни ли бяха или с месо  Laughing . Иначе аз бих си направила постни такива и накрая като ги изтегля ще знам по колко се падат за 1В и 1М и трябва да добавя само П към тях. Така съм си правила чушки и зелеви сарми, като добавям пържолка за компенсация  Flutter

# 556
Постни бяха  Grinning , но как точно съм ги изчислила така не мога да обясня  newsm12 , то вчера падна такова смятане и хвърчат само едни бележки по масата с разни менюта , като започна да се ориентиран от раз ще започна да публикувам и рецепти  newsm53 , надявам се някой ден .

# 557
Момичета , да попитам : колко време след ставане от сън е добре да се закусва ?
Има ли някакви изисквания по Зоната ?

# 558
  • Бургас
Момичета , да попитам : колко време след ставане от сън е добре да се закусва ?
Има ли някакви изисквания по Зоната ?

до 1 час

# 559
  Много благодаря за насоките , сега ми се вижда малко по-лесно , но определено ще решавам какво да ям от предният ден , защото още не мога да смятам правилно  Blush
Колкото до кафето пия го чисто , по принцип 2-3 на ден , но статията ме накара доста да се позамисля .
Благодаря Simple Smile)))

# 560
Наистина най-добрият вариант е да се планува менюто от предния ден -така по-няма издънки и оправдания "Нямаше нищо подходящо за ядене".
Moharet . специално за теб написах изчислените си рецепти за зелеви сарми - постни и с месо. По късно , ако ми остане врене ще напиша и много вкусна рецепта за голи сарми, че сега трябва да ставам да посвърша разни неща. ooooh!

# 561
Наистина най-добрият вариант е да се планува менюто от предния ден -така по-няма издънки и оправдания "Нямаше нищо подходящо за ядене".
Moharet . специално за теб написах изчислените си рецепти за зелеви сарми - постни и с месо. По късно , ако ми остане врене ще напиша и много вкусна рецепта за голи сарми, че сега трябва да ставам да посвърша разни неща. ooooh!

Дани, много благодаря за сърмичките.

# 562
Къде сте момичета, няма никой в темата.

# 563
Дани  smile3501 Ти си най-великия Зонов кулинар! Благодаря за новите рецепти, ще чакам с нетърпение още сармички... че и на мен много ми се ядат, и даже имам лозови листа.

# 564
  • София
Дани, много благодаря за страхотните рецепти   bouquet

# 565
Моми4ета аз ве4е по4ти постигнах това което искаь -4 кг но вси4ки които ме виждат казват 4е е много видимо което може само да ме радва.Но 6те продалжа да се храня така.Днес мисля да споделя моето обедно мень. 3 блока
Пилешки гьрди -84 гр -3пб
домат -240 гр 4ушка 4ервена 240 гр абалка 100гр - 3 вб
маслини -6 бр масло 1/3  
Това вси4ко мисля да го задуша и да го хапна

Последна редакция: чт, 11 окт 2012, 12:23 от plama4e

# 566
  • Universe
Моми4ета аз ве4е по4ти постигнах това което искаь -4 кг но вси4ки които ме виждат казват 4е е много видимо което може само да ме радва.Но 6те продалжа да се храня така.Днес мисля да споделя моето обедно мень. 3 блока
Пилешки гьрди -92 гр -3пб
домат -240 гр 4ушка 4ервена 240 гр абалка 100гр - 3 вб
маслини -6 бр масло 1/3  
Това вси4ко мисля да го задуша и да го хапна

Wink

Пилешки гърди   42 гр. х 3 = 126 гр.
Пилешки гърди,без кожа   28 гр. = 84 гр.

Добър да е денят ви   bouquet Благодаря на всички за споделеното - резултати, рецепти, съвети  Hug

irchick повдигна интересни въпроси, които, някак си, увиснаха в пространството newsm78 Мога да взема отношение по млечните продукти - като бях на Дюкан имаше дами, които ползваха само домашни млечни продукти, което не им пречеше да отслабнат много (а там се ползват само обезмаслени). И, ако претеглим Е-тата и другите химии в купешките неща, за предпочитане са домашните. Бих заложила на същите грамажи (но това е лично мнение, неподкрепено с доказателства  Wink)

За водата - не виждам особено голяма разлика между 4 и 5 литра  Thinking (за мен това си е цяла водоноска, но би трябвало при теб да не оказва такова влияние Peace)

# 567
Грешно сьм сметнала  Embarassed А другото как ви се вижда?

# 568
  • Universe
Грешно сьм сметнала  Embarassed А другото как ви се вижда?

Добре ми се вижда, ако можеш да изядеш на едно ядене около 600 грама  newsm78

Бих променила салатата така Peace

Домат - 120 гр  (1/2 ВБ) ;чушка червена 120  гр (1/2 ВБ)  + пшеница кълнове, сурови  - 21 гр. (1 ВБ)
ябълка 100гр - 1 ВБ

Или домат - 240 гр  (1ВБ) ;чушка червена 120  гр (1/2 ВБ)  + пшеница кълнове, сурови  - 10 гр. (1 /2ВБ) ; ябълка 100гр - 1 ВБ

chef

Но, едва ли в момента имаш кълнове  Thinking - можеш да ги замениш със грах  1/3 ч.ч. - ВБ

# 569
Наистена нямам калмове но пак си хапнах вси4ко и добре ми доиде не беше много ябьлката ще хапна кьм 14

Общи условия

Активация на акаунт