Това че докторите не си признават грешките е най-лошото,защото не се случва само в моя град,а има ги в цяла България,такива некадърни и неуки лекари....
Явно няма да има край и ще продължават да умират още неродени дечица заради нашите "лекари"
Къде се случва всичко това ... ако е във ВМИ би трябвало да са те сложили на апарат за тоновете.!
... аз тогава родих мъртвите си близначета във ВМИ и за това сега съм се насочила към ОБ ... сега само ще се моля този път да попадна на Доктор
...
.Аз съм се спряла за втора бременност живот и здраве да отида в частна клиника,защото съм разбрала че ако не с пари то с много пари вече за съжаление се купува един живот ,само болката и мъката никой не може да ни изкупи...
...........много боли знам..........,но трябва време,колкото и да не ти се вярва,това което Ви се е случило е най-ужасното на света(поне за мен) да загубиш детето си
.За лекарите няма да говоря,4е ми идва да ги ИЗБИЯ повечето(макар ,че при мен не беше лекарска грешка),но последните години ,толкова много починали бебета и родилки --не е истина
Винаги,когато искаш и ти се говори или пише всички ние сме насреща.Опитай се да се съхраниш(доколкото можеш) психически.
не знам какво да кажа освен че заставам зад думите на Фейт и Весето и напълно те разбираме през каква болка минаваш и винаги когато имаш нужда да споделиш какво чувстваш сме насреща. Няма човек който да може по-добре да те разбере от нас. Благодарение на момичетата тук аз се изправих и намерих сили да продължа напред. Много от случайте тук, включително и аз сме "благодарение" на лекарска грешка и затова ми и два да ги изтрепя всичките