МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 415
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • София
second, нищо специално- събираме се в офиса на Асоциация Родители, които любезно ни предоставят гостоприемството си, пием кафе или чай, хрупкаме бисквити и си приказваме за каквото ни душа иска. Simple Smile

# 316
  • София
За  многодетния, традиционен празник на 9.12 съм с двете си ръце и трите си деца ''ЗА''!! Grinning

# 317
  • София
Кабо Алма, по първото питане за срещата на 14- ти, ще мога да дойда, ако е следобед. По второто питане за празника, аз съм ЗА. Засега нямаме нищо на тази дата, но по принцип декември ни е доста сложен откъм различни тържества. Ако е в почивните дни, най- вероятно ще можем. Мястото наистина е приятно, има къде да се развихрим  Joy

# 318

PeaceАко е в неделя, 9.12. - ще дойдем!

# 319
Ура, щом и Цоци ще пристигне за 9.12., направо да запазваме датата!
Днес ще пиша на хората от Виваком, дано да няма проблем.

Сега по друга тема.
От ТВ7 търсят родители за участие в две издания на предаването "Споделено".
Пърият запис е на 16.10., темата е "Частно или държавно училище". Желаещите ще бъдат взети от стадион В.Левски в 11.20 и с микробус ще бъдат откарани до студиото, а после върнати.
Вторият запис е на 25.10 - пак по схемата със стадиона и микробуса, но от 16.30. Темата е "Колко пари да се дават на дете в 3 клас".
Моля, който има желание за участие, да ми напише на лични име и телефон за връзка. И то днес до 17 ч. Simple Smile

# 320
  • София-Велинград
Здравейте момичета!!! HugНадявам се да бъда приета сред вашата компания Praynig Praynig. От София съм,но половинката ми е от Велинград и живеем там.Бъдеща майка на три деца съм.Синът ми съвсем скоро навършва 16г.,дъщеря ми през декември става на 6,а на 3.03.2013 трябва да се появи нашият малък бебок Heart Eyes.Самата аз съм едно дете,и винаги съм искала да имам поне две деца,но ето,че Господ реши да ме дари с три.Да ви призная бъдещият бебок е нашият неканен Blushгост,но веднъж появил се решихме ,че това е нашият Божи дар,след смъртта на родителите ни,обаче огорчението ми бе голямо,когато наши близки(роднини приятели)не ни разбраха и ни укориха за това,че видители,в този момент на криза и бла-бла,ние ще имаме не две а цели три деца.Но пък баткото и особено бъдещата кака с нетърпение очакват появата на бебока.
Много се надявам ,да бъда приета между вас,и тук да намеря добри приятелки Peace

# 321
Здравейте момичета!!! HugНадявам се да бъда приета сред вашата компания Praynig Praynig. От София съм,но половинката ми е от Велинград и живеем там.Бъдеща майка на три деца съм.Синът ми съвсем скоро навършва 16г.,дъщеря ми през декември става на 6,а на 3.03.2013 трябва да се появи нашият малък бебок Heart Eyes.Самата аз съм едно дете,и винаги съм искала да имам поне две деца,но ето,че Господ реши да ме дари с три.Да ви призная бъдещият бебок е нашият неканен Blushгост,но веднъж появил се решихме ,че това е нашият Божи дар,след смъртта на родителите ни,обаче огорчението ми бе голямо,когато наши близки(роднини приятели)не ни разбраха и ни укориха за това,че видители,в този момент на криза и бла-бла,ние ще имаме не две а цели три деца.Но пък баткото и особено бъдещата кака с нетърпение очакват появата на бебока.
Много се надявам ,да бъда приета между вас,и тук да намеря добри приятелки Peace
Здравей Гонджа Hug, от скоро и аз се пресъедених към мнoгoдетните майки  Heart Eyes.
При мен също беше така като разберяха че ще имаме и трето дете, но според мен си е чиста завист от страна на тези които упрекват, та дори и свекърва ми се изказа отрицателно която е отгледала 5 деца Crossing Arms.
Моят съвет е да не слушаш хората какво говорят а да гледаш ти и семейството ти да сте добре, никога няма да можеш да ги спреш да приказват и да имат предразсъдъци.
Пожелавам ти леко да изкараш беменността си и да се радваш на децата и на мъжа си Peace.

# 322
Гонджа !!!
Добре дошла сред нас многодетните мами. Искам да ви поздравя теб и съпруга ти  с решението да имате трета рожба, първо да ти пожелая лека бременност и здраво бебче, а след това да знаеш че не толкова трудно колкото изглежда отстрани, в цифри е сами 10% повече работа от преди , и 100% щастие и положителни емоции от преди  Laughing .
Много майки с трето дете в корема или вече в количката стават повод за злобни коментари и груби изказвания, но не се бой всички завиждат а пък ако знаеш мен как ме гледат с четвъртото в корема  Laughing голям смях ще си счупят краката да се обръщат подире ми  Laughing Laughing Laughing Laughing . Много случки мога да разкажа, но за сега само това, горе главата, радвам се за теб . newsm10

# 323
  • София
Гонджа, добре дошла! Както и другите момичета са писали "Не им се давай!" То на хората не можеш да угодиш. Бъдете живи и здрави! Господ ще ви помага.

maria_bal4eva, наистина е хем жалко, хем смешно като гледаш хората наоколо.  Аз като родих Йоан ( най- малкия ) и педиатърката в родилното направо ме изуми. Като дойде да види бебето и аз гордо и казвам, че ми е 4- то, а тя " Хм, е за какво ви е?" Направо онемях  ooooh! "Амии, ще си го гледаме " и отговорих и явно не я удовлетворих с това ми изказване. Та така, дори и от хора, които трябва да обичат деца, не можеш да очакваш да ти се зарадват, камо ли от разни егоисти.

Обичайте си семействата и не се впечатлявайте от хорските приказки!

Кабо Алма, намери ли медийни звезди?

# 324
А вие на тези срещи водите ли децата? Simple Smile

# 325
Ох, Теди, "За какво ви е?"... Смях през сълзи. Как не се наканих да събера на едно място всички безумни реакции на появяването на трето или следващо дете. Направо да ги постваме на новите мами, че да им минава ядът и обидата. Не се давайте, мамчета, глупостта е неизбродна! Обаче ние тук знаем "за какво са ни" повече деца.  Wink Който не знае - жалко за него.

Не се намериха кандидати за участие в "Споделено".  Sad За частните и държавните училища аз ще се включа, но по другата тема въпросът остана отворен.

От Виваком още няма окончателен отговор. Стискайте палци.

Звездичка, няма проблем с децата. Зад офиса на Асоциацията има хубава площадка и когато времето го позволява, се събираме там. Иначе сме в офиса и даваме на децата да рисуват или да правят нещо около масата, докато си говорим.

# 326
  • София-Велинград
 HugБлагодаря ви момичета!!!Наистина ми е тъжно за това ,че това мое бебе се приема така,но то ,си е мое и на моето семейство ,и ние много ще си го обичаме Heart Eyes.Онзи ден в градината на малката са учили за семейството и тя с гордост е казала,"Имам батко в 10 клас,ще имаме и бебе и ние ще бъдем три деца".Учителките и са и се зарадвали ,всъщност те са едни от малкото хора,които искрено ни се радват. 
Мария Балчева,видях че ме водиш с няколко седмици,аз в момента съм в 18 г.с.,на последният преглед в 16г.с. бебока не пожела да ни се покаже ,но аз го усещам като втори син.Така имах усещането и за брат му и за сестра му.Макар,че нека е живо и здраво,а каквото сме си го направили -наше си е!!! Wink

# 327
Да така е, какъвто и пол да е ще е голямо щастие. А пък аз между нас да си остане не казвам пола на никого само аз си го знам и мисля да изненадам таткото даже приемам облози  newsm47 от роднини и приятели .
Може би тук е мястото за да попитам жените с повече опит, какво мислят за това таткото да присъства на раждането ? Обмислям го като идея, въпреки че съм предубедена. Не знам дали няма да ме гледа по друг начин след това, .... знаете за какво става въпрос все пак . Но от друга страна може би няма да имам друга възможност да му покажа чудото на живота и да му подаря този вълшебен момент.

# 328
  • София
Може би тук е мястото за да попитам жените с повече опит, какво мислят за това таткото да присъства на раждането ? Обмислям го като идея, въпреки че съм предубедена. Не знам дали няма да ме гледа по друг начин след това, .... знаете за какво става въпрос все пак . Но от друга страна може би няма да имам друга възможност да му покажа чудото на живота и да му подаря този вълшебен момент.
Питай таткото! Познавам и от двата вида татковци - едните присъстват със съпричасност, разбиране, любопитство, подкрепа. Другите категорично не припарват да жена си в този момент. И в двата случая са си добри татковци.  

Лично аз горещо подкрепям таткото да участва в раждането със същия ентусиазъм, както е участвал в правенето. Laughing Когато се раждаха синовете ни такава възможност не съществуваше. При третото раждане исках да е до мен- не можахме да си платим за самостоятелна стая, иначе той нямаше нищо против.

Питай и себе си. Как ти би се чувствала - това е най-важното! Peace
Той е достатъчно памперсите да му сменя на ''чудото на живота'' и да ти носи закуската в леглото, докато му  го кърмиш! Wink Hug

# 329

Той е достатъчно памперсите да му сменя на ''чудото на живота'' и да ти носи закуската в леглото, докато му  го кърмиш! Wink Hug

Ванче, добре го каза. В твоя случай човекът го е правил има няма 4 години...... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт