Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са предимствата на това да живеете в Младост или Дървеница в София?
Квартал Младост в София предлага удобства като наличие на млади семейства с малки деца, детски площадки, близост до супермаркети и други удобства, което го прави желан квартал за живеене. Квартал „Дървеница“ в София предлага удобства като близост до училища, хранителни магазини, метростанция, близост до Студентски град и автобусни линии, което го прави привлекателен избор за живеене.
-
Какво е Цитросепт и защо е важно да се проучи?
-
Какво представлява третото класиране и какви са възможностите след него?
Третото класиране е процесът на избор и приемане на ученици в училище. След третото класиране, ако няма свободни места в желаното училище, може да се кандидатства за четвърто класиране, което позволява кандидатстване за свободни места в други училища без полагане на специален изпит за паралелката със свободни места.
-
Какви са предимствата на квартал Светa Тройца в София?
-
Какви са възможностите след трето класиране в НПМГ?
, от което се чувствам особено горда и удовлетворена....... Дай Боже повече такива възможности да имам
Най- важното обаче беше, че децата бяха доволни и се чувстваха много добре. После бяхме и при баща ми в Кремиковци пак за около месец и малко и там си беше военно положението
. През останалото време бяхме на почивки в Златоград, Елените, В.Търново и тогава се чувствах най-добре. Не готвех, не чистех, не сервирах, не миех чинии....... Кеф... Истинско удоволствие ми беше да изпера дрешките и да ги изгладя, направо си се забавлявах, виждаше ми се толкова малка и нищожна работа..... Нямаше и мърморещи дядовци наоколо, нямаше дразнители.......
, ама и това изтърпях.....
. Единственият проблем беше учителката от занималнята. Още първия ден, като и поднесе детето цвете, тя се тросна, че била мислела накрая да и ги дават, а не в началото..... Маркирах си я аз още тогава
Два дни по късно самата тя ми каза, че хич не и се занимавало с деца и хич не и се работело (пенсионерка е), ама племенницата и си търсела работа и тя решила и тя да си потърси, да не я изкарат най-мързелива в родата
. А пък малкото Мишле тръгва след два дни на градина. Така ми е свито. Знам си, че много ще реве милото. Моето сладко бебе. Обаче искам да е сред деца, да се социализира, да е контактен, ангажиран...... Много вярвам, че тези неща се изключително важи в развитието на едно дете. А и самия той е толкова контактен и така търси деца и се заиграва. Вчера като отидох да покажа документите в градината, да видя наред ли са и той така весело влезе вътре, лъчезарно се запозна с учителката и веднага тръгна по едни дечица, които отиваха на футбол. После с рев го изведох от градината. Обаче знам, че това е само първия път, после ще има рев и вой........ Притеснявам се за него, че не говори, само отделни думи, кратки изречения и то неправилни, иначе е много умен, всичко разбира, будно и любознателно дете е, но не ще да говори....... И е на памперс и това си ми е проблем. Но затова съм виновна само аз, а и това, че лятото много пътувахме и аз все се страхувах да не се напикае в колата, че е и трудно после за преобуване...... И все така, хайде от утре, от понеделник......
благодаря ти, че ни разказа толкова подробно как сте изкарали лятото. Много ми беше интересно да изчета поста ти. Толкова много неща са ти минали през главата
Никак не ти е било лесно, но вече тези грижи са отминали. Желая здраве на мъжа ти и да ви е подкрепа. Мишето, ще се справи в градината.