МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 104 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сладка, може да пишеш на Престиж 96, Победа, Нестле, Куинс, Филикон, разни други производители на солени и сладки неща, издателства Пан, Скорпио, Хермес, Фют, Егмонт. По 10-15 книги да дадат, ще е супер. Аз търсех из нета, от опаковките им и така си събирах разни координати.

# 526
С Фют ще говоря лично.
Но ми се струва, че събирането на по 10-15 подаръка от различни места първо ще е трудно, второ ще внесе смут сред децата, защото на практика ще имат много различни подаръци - малко като варианта всеки да купи нещо за собствените си деца и да го сложи в общия чувал. Трябва за една възраст да са еднакви, за да няма чувството, че някой е ощетен.

# 527
Остава ли ни уговорката за среща на 7.11. от 14 ч. в офиса на Асоциация Родители?

# 528
  • София
Кабо, споко  Peace- пиша на фирмите с покана да осигурят подаръците на всички деца. Wink

За 7.11 съм на линия, стига Галя да е на градина, че някаква гадна хрема я мъчи. Sad

# 529
  • Не съм от тук и съм за малко
Остава ли ни уговорката за среща на 7.11. от 14 ч. в офиса на Асоциация Родители?

Аз съм ОК.  Peace

# 530
  • София
Аз също съм свободна, но може ли малко по- рано в 13ч.  Rolling Eyes Трябва да се прибера към 15:30, за да взема Анди от училище.

# 531
  • София-Велинград
Здравейте момичета,от два дни нещо съм болна и няма сила за нищо.Исках да ви попитам,при предишните си бременостти пиех аналгин,но сега четох ,че бил вреден.Вчера изпих един парацетамол за ужасното ми главоболие,и след това с извинение,с връщането стигнах до жлъчните сокове.От вчера нищо не мога да задържа в стомаха си,в момента се боря с един чай с мед,който всеки момент е готов да излезе.Лошото е ,че гинеколога ми е извън Бг и нямам връзка с него,а личният ми лекарка не ми вдига от вчера тела.
А бебчо явно ми е толкова ядосан ,че не спира да се бунтува. Rolling Eyes Rolling Eyes

# 532
Гонджа можеш да пиеш аналгин, аз го пиех при главоболие, разбира се с разрешението на доки  Peace

# 533
  • На село (близо до Лондон)
Гонджа само парасетамол съм пила като бременна. Нали знаеш че трябва доста вода да пиеш (2л) и повече спане.

Как се оправяте с "помагате" за чужд език на децата? Някакви хватки за такива майки дето хич не знаят езика? Или да оставам деето само да се оправя и колкото толкова...?

А и също трудно ми е да превкл^чвам между геометрия с вписани фигури, сричане-фонетика  и какво прави патето #Crazy...Ама може и от годините ми да е? За сега ги разделям в отделни стаи (големите де) да работят и аз притичвам от една в друга. Ако има и други методи моля съвети...

# 534
Гонджа, завси каво точно ти е. Аз лично лекарства почти не употребявам, а като бременна съвсем ги бях спряла. Ако е настинка можеш да взимаш клеева тинктура, ако повръщането е от настинката глюкоза или серум глюкозе вършат много добра работа, също и лимон с малко вода, като докато ти се стабилизира стомаха избягвай други течности и храна.
GI, успех в търсенето на вярното решение! Simple Smile

# 535
GI, поне имаш къде да ги разделяш. Току що пак имаше драма у нас. Малкия бръмчи с една кола в детската, каката пищи, че я боляла главата и го гони  Crazy Не знам като се появи бебето и с неговите претенции  Mr. Green

# 536
  • София - Дианабад
А на кого трябваше да пиша да кажа възрастта на децата? Надявам се, че не съм закъсняла.

За подаръци - може на "Илинор" да се пробвате: http://shop.ilinor.bg/.

Аз няма да мога да присъствам на срещата, защото съм на работа. Но с каквото мога, ще се включа.

Поздрави!

# 537
  • София
А на кого трябваше да пиша да кажа възрастта на децата? Надявам се, че не съм закъсняла.

На albena. Peace

Аз отпадам от срещата в сряда- трябва да водя Зори на плуване от 15 часа, а преди това съм на работа. Confused

Гонджа, докато бях бременна, пиех аналгин по препоръка на гинеколожката. Прави си някакви народни илачи против простуда- лимонада с мед, билкови чайове. Клеева тинктура също много помага. Дано скоро се оправиш! Hug

# 538
  • София
Гонджа само парацитамол мисля че може да се пие, но все пак вземи предвид цялото си състояние, не само главата. Опитай с плодови сокове, чайчета. Не съм много компетентна, понеже никога не съм повръщала по време на бременност, но може и от обезводняване да е главоболието.

GI а аз наивно си мислех че в другите държави , не се налага майките да помагат на децата за домашните. За чуждите езици- учим японски- опитвам се да я контролирам , но не ми се отдава много . Миналата година ми отнемаше доста врем да я изпитам дали знае думите, като сравнявах написаното от нея с написаното в час - дали всяка дума има всички чертички и дали са под правилен наклон една спрямо друга  Crazy Сега съм оставила сама да се оправя, разчитам и на учителката.

За срещата още незнам дали ще мога да дойда. Светли вчера тръгна на ясла. Взимам го на обяд. Ако в сряда остане да спи там, ще дойда.

# 539
  • Не съм от тук и съм за малко
Привет, момичета, аз съм човекът със списъците.  Sunglasses  На мен изпращайте име, фамилия и възраст на децата.  Peace

За срещата утре, най добре Кабо да каже. Аз мога и от 13ч, мога и преди обед, ако тогава ще е по-удобно за повечето. Добре е да се съберем повече хора, все пак си трябва обсъждане на организацията.
Хубав ден, момичета.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт