Моля за съвет.....

• 747
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, на 1 Юни ми беше направена лапароскопия, за премахване на извънматочна бременност. На 2 ми дойде цикъла, искам да попитам дали е нормално този месец да ми закъснее, защото по мои сметки вече трябваше да ми е дошло. По принцип не ми е редовен но ми е през 30-31 32 дни.

Благодаря предварително!

# 1
Първите два-три цикъла е съвсем нормално да са объркани и нередовни. Освен това първото изчистване изобщо не бива да ти е водещо като сметки, за идване на втория цикъл, така че според мен нямаш проблеми. Изчакай още малко, пък ако много се забави вече, ще отидеш на лекар.

# 2
Благодаря, много за отговора и наистина се надявам да ми дойде вече. Аз се притеснявам защото съм правила секс и то няколко пъти пазихме се, но понякога се случва когато най-малко искаш.

# 3
molq za syvet..dnes kato slizah po stulbite padnah po dupe ot purvoto na vtoroto stypalo,bremenna sym v 5 mesec...dali nqkoi 6te mi kaje ima li opasnost za bebenceto.Dali vsi4ko e nared...? Sad

# 4
Мило момиче, нали се сещаш, че абсолютно никой от форума не може да ти каже дали има проблем или не?
Тук съветват при падане обезателно да се отиде на преглед в болницата, така че те съветвам за твое спокойствие да отидеш при твоя доктор Peace

Общи условия

Активация на акаунт