Хайде на море с ЯНУАРСКОТО дете! (40)

• 33 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Аз се обозначавам че съм тук и ви чета, но ми е сдухано и не пиша  Tired Чакам си второ класиране, стискайте палци в събота за второ класиране.

# 466
  • София
Здравейте! Благодаря ви отново за подкрепата!!! ЧХГ расте - 1374, плоден сак не се вижда... в неделя отново съм на преглед, да видим дали ще се види или дали не е по тръбите.

# 467
Снуки  Hug много се радвам за теб, дано всичко е наред  Hug стискам палци

# 468
  • sofia
Жужка, Ел как е?? Нещо в др тема спомена

# 469
  • ул. "Мечтание"
Снуки, супер!  Hug Не го мисли толкова това сакче. Надявам се всичко да е наред и скоро да се похвалиш с тупкащо сърчице!  Hug  bouquet

# 470
  • Пазарджик
Цитат
а също доскоро не ни беше виждал и да ходим до тоалетна
ето за това ти завидях искрено,аз не помня от кога не съм ходила до тоалетната сама ooooh! Mr. GreenДа ти кажа (от собствен опит) не е хубаво да заричаме децата,че не могат да правят дадени неща или не ядът еди какво си и т.н.Само да не ме разбереш погрешно ,не се опитвам да ти давам акъл,но съм виждала деца които са на 2,6г.и3,2мес.гледани по тази схема с късното махане на памперса на които хич не им пука,че пишкат и акат в гащичките вече доста време.За това ти казах(писах),че много индивидуално.

Какче от както Нелката ходи по гащички в къщи изразходваме по максимум 3бр. памперс гащи(тук влиза и нощния),също да споделя ,че се родих от както смених памперса с памперс гащи

Бебеш,що така бе мила?Стискам палци за второто класиране fingerscrossed

# 471
Жужка, Ел как е?? Нещо в др тема спомена

Ами бяхме в болница за 5 дни, но вече всичко е наред, мерси че питаш  Hug

Много е важно да попаднеш на правилния лекар ...

# 472
  • Пазарджик
Сунки ,продължавам да стискам палци,но и аз съм убедена ,че всичко е наред Hug
Жоржи и за малката Ел едно голямо  Hug

# 473
Тути, в какъв смисъл казваш, че си се родила откакто сте минали на памперс-гащи? Защото по-лесно се слагат и махат или?

Бебеш, стискам палци! Как е Тея, оздравя ли?

Жоржи, от какво е била болна Ели?

# 474
Тея не дооздравя, и сега е с начална фаза на ларингит... кардиоложката ни я няма и ни лекува лл Crazy познайте как...

# 475

Остър бронхиолит (според доФторите)

# 476
  • Пазарджик

Остър бронхиолит (според доФторите)

Това от онази кашлица на алергична основа ли  ooooh!

Калифорния
,да определено е доста по лесно с тях,че имаше един момент в който доста се борихме докато и залепя памперса.А и като сме вън също я подканвам да пишкаме

# 477
Мелона, аз водя Калоян и дори да има само сополи.

Мисля, че острия бронхиолит не е на алергична основа, но не съм сигурна. Калоян беше с  диагноза бронхиолит преди време, за да има пътека да си вземат парите от ЗК. Добре че единият от лекарите беше свестен та ни обясни, че се бяхме сдухали.

# 478
Точно това е Тути  ooooh!

Амнезия, не е алергия, но на мен 4 доктори ми обясниха че кашлицата е на алергична основа ...докато не се озовахме в болница.

# 479
  • София
Здравейте, момичета,

влизам набързичко да успокоя снуки  Hug  Hug  Hug

Снуки, мила, сигурна съм, че всичко е наред. Аз съм с една заоушена тръба и като забременях треперехме, че не се вижда плоден сак. Моята лекарка до последно не вярваше, че ще види. Бях при нея през ден. Накрая дойдоха празниците по 24-ти май и имаше повече почивни дни. Тогава ходих при друг лекар и той видя плоден сак. Това е било 6-та г.с. Или точно 24-25 дни след оплождането. Така че не се тревожи. И не знам защо ми се върти че към 2000 ЧХГ се виждаше плодния сак. Тогава изчетох всичко каквото намерих, бях се побъркала направо. Ама пусто не помня колко ми беше ЧХГ-то тоя ден. Аз ходех да го изследвам през ден. При извънматочна бременност не се удвоява през 48 часа ЧХГ. Стискам ти палци в неделя, ще видите сакчето, сигурна съм.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт